Joop

Eloise van Oranje komt in actie bij racistisch gesprek: ‘Doe even normaal joh’

  •  
05-06-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
9602 keer bekeken
  •  
eloisevanoranje

Eloise van Oranje heeft ingegrepen bij een racistisch gesprek op een Amsterdams terras. Nadat een jongen tekeerging tegen een vriend met een zwarte vriendin, stond de 20-jarige dochter van prins Constantijn en Laurentien Brinkhorst op om de racist de les te lezen. “Wat ben je fokking racistisch bezig?”, zegt ze tegen de jongen. “Doe even normaal joh. Dit is de 21ste eeuw man.”

Het ingrijpen werd met een verborgen camera vastgelegd. De deelnemers aan het racistische gesprek zijn acteurs die voor het nieuwe Powned-programma ‘In your face’ kijken hoe Nederlanders reageren als er grenzen worden overschreden.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (57)

Panthera
Panthera6 jun. 2023 - 12:43

Waarom kan jij het je dan wel gaan veroorloven om in een voormalige sociale huurwoning te gaan wonen, in een buurt waar de vorige bewoners met hoogstwaarschijnlijk een kleurtje door discrimineert neoliberaal beleid waar jouw opa zo'n voorstander van is geweest, wel uit weggebonjourd zijn geworden om het aan types zoals jouw te kunnen gaan verkopen!

Jax Teller
Jax Teller6 jun. 2023 - 10:53

"De inhoud van deze reactie voldoet niet aan de spelregels. Het is niet (langer) mogelijk om te reageren."

Pietje Puk139
Pietje Puk1396 jun. 2023 - 8:57

Volgens wikipedia is racisme het discrimineren van mensen op grond van ras. Er is alleen een klein probleempje. Er loopt op de aarde maar één ras mensen rond: Homo Sapiens. Als iemand wordt buitengesloten vanwege het percentage melanine in zijn huid, dan is dat gewoon pestgedrag. Dat kun je ook doen met mensen die te dik, te dun, te klein, te groot zijn, rood haar hebben of kaal zijn. En dan heb ik nog vele afwijkingen van "normaal" achterwege gelaten. Zoals LHBTIQ. Pestgedrag is altijd negatief. Het levert helemaal niets op, behalve problemen. Iedereen die regelmatig pestgedrag vertoont, zou verplicht in therapie moeten. Dus, Mark Rutte en de rest van het kabinet, ik stel voor dat jullie op zoek gaan naar een hele goede psychiater.

8 Reacties
Jan Wijn
Jan Wijn6 jun. 2023 - 9:25

'Er loopt op de aarde maar één ras mensen rond: Homo Sapiens.' Wanneer het u lukt om dat racisten duidelijk te maken, zal Bodet u voordragen voor een lintje.

GeenProbleem
GeenProbleem6 jun. 2023 - 11:31

'Dat kun je ook doen met mensen die te dik, te dun, te klein, te groot zijn, rood haar hebben of kaal zijn. En dan heb ik nog vele afwijkingen van "normaal" achterwege gelaten. Zoals LHBTIQ. ' Inderdaad, allemaal dingen die géén keuze zijn; daarom kan kritiek op religie dus ook nooit racisme zijn. Want je kiest bewust voor religie.

VeganHarrie
VeganHarrie6 jun. 2023 - 12:05

Klopt natuurlijk helemaal dat er maar 1 ras is, de racisten maken echter wel onderscheid op huidskleur. Vreemd genoeg zijn er ook mensen die zichzelf anti-racist noemen, die eveneens mensen op basis van huidskleur proberen te diskwalificeren.

oproerkraaier
oproerkraaier6 jun. 2023 - 15:45

Harry jouw opmerking over die dame van GroenLinks, dat was racisme. Het lijkt me dat de mening van een racist over racisme niet relevant is.

oproerkraaier
oproerkraaier6 jun. 2023 - 17:49

Wat een stompzinnige reactie weer geen probleem. Moslimhaat wordt meestal verpakt als moslimkritiek. Daarnaast is het christendom net zo erg. Ook zionisten proberen hun fascisme te verkopen als reactie op moslimgeweld.

VeganHarrie
VeganHarrie7 jun. 2023 - 8:34

@oproerkraaier Off-topic, en de plank mis. Jouw vervelende trol-bijdragen laten wel zien dat jij uit extremistisch hout gesneden bent.

DaanOuwens
DaanOuwens7 jun. 2023 - 10:32

@ VeganHarrie Jij schrijft: Vreemd genoeg zijn er ook mensen die zichzelf anti-racist noemen, die eveneens mensen op basis van huidskleur proberen te diskwalificeren. Anti racisten diskwalificeren mensen op basis van hun racistische opvattingen niet op basis van hun huidskleur.

DaanOuwens
DaanOuwens7 jun. 2023 - 10:36

@ Pietje Puk139 Jij schrijft: Als iemand wordt buitengesloten vanwege het percentage melanine in zijn huid, dan is dat gewoon pestgedrag. Pestgedrag is iemand bolle noemen of rooie. Of lange of dunne. Racisme is een groep mensen uitsluiten op basis van hun etnische achtergrond. Mensen vervolgens vanwege die achtergrond, mensen negatieve eigenschappen toerekenen vanwege die achtergrond. Dat heeft niets meer met pestgedrag te maken dat wordt racisme en discriminatie genoemd. Met jouw tekst bagatelliseer je een groot maatschappelijk probleem.

Jan Wijn
Jan Wijn6 jun. 2023 - 8:27

Je wil toch niet op een Amsterdams terras zitten tussen racisten en fokking roepende bekende Nederlanders. Dat je knip ook nog leeggeroofd wordt door die gigantisch hogen consumptieprijzen op die Amsterdamse terrassen: je moet een prinses of omroepmedewerker zijn om een koolzuurhoudend watertje te kunnen betalen. Dat alles presenteert Powned met lol en voldoening op de nationale tv.

GeenProbleem
GeenProbleem6 jun. 2023 - 7:14

Ik sluit niet uit dat dit een gecoördineerde actie van de RVD en NPO is om de populariteit van het koningshuis op te krikken.

6 Reacties
Proletarier
Proletarier6 jun. 2023 - 8:26

@ GeenProbleem Niet alles is een samenzwering

GeenProbleem
GeenProbleem6 jun. 2023 - 9:56

@proletarier Dat ben ik met je eens, maar 1+1 is 2. Populariteit van de koning en het konginshuis daalt, en 'plotseling' is er een hele 'leuke' podcast met de koning en Edwin Evers.

MichielV2
MichielV26 jun. 2023 - 11:52

Ik sluit niet uit dat u door Poetin wordt betaald om rechtse leugens hier te verkondigen. Ik kan het niet bewijzen (sterker nog ik zuig het zonet uit mijn duim) maar ik sluit het niet uit. Zo dat zaadje is geplant.

oproerkraaier
oproerkraaier6 jun. 2023 - 13:17

Michel, zou best kunnen inderdaad!

GeenProbleem
GeenProbleem6 jun. 2023 - 13:50

@michielv2 Wat jij wil, maar als jij denkt dat ik een Poetin fan ben lees je mijn reacties niet.

DaanOuwens
DaanOuwens7 jun. 2023 - 8:17

@ GeenProbleem Jij schrijft: maar als jij denkt dat ik een Poetin fan ben lees je mijn reacties niet. Lees jij die reactie van michielv2 nou nog eens. En daarna weer. Lees dan even je eigen eerste tekst terug. Lees dan de tekst van michielv2 nog eens, plaats hem in de context van je eerste tekst. Er moet toch een keer een lampje bij je gaan branden.

VeganHarrie
VeganHarrie6 jun. 2023 - 6:40

Goede reactie, ondanks dat dit natuurlijk wel in scene is gezet door In Your Face. Wel iets te toevallig dat het juist een BNer is die er iets van durft te zeggen.

1 Reactie
oproerkraaier
oproerkraaier6 jun. 2023 - 15:50

Jij zou dat nooit doen natuurlijk.

Dooie Mus
Dooie Mus6 jun. 2023 - 4:38

Joi. Alle TV is nep. Zogenaamde "Reality TV" is dubbel nep. En laat ik nou verdomme net mijn 'Suspension of Disbelief' heb laten liggen in de kleedkamer van de fitness club waar ik -ongelogen!- minstens vijf keer per week train. En de Oscar voor Best Supporting Influencer gaat naar...

BartP2
BartP25 jun. 2023 - 19:31

Ik zou hier niet aan meewerken, als het achteraf in scène blijkt gezet. Maar ja... mij vragen ze ook niet!

1 Reactie
stokkickhuysen
stokkickhuysen5 jun. 2023 - 21:36

Belangrijk om principes te hebben Bart, maar nog belangrijker om eens lekker Nee te kunnen zeggen, toch?

DaanOuwens
DaanOuwens5 jun. 2023 - 19:27

Mooi, blijkbaar heeft deze meid de goede normen en waarden meegekregen. Punt is dat haar actie zinloos is. Ik zie jongeren uit mijn eigen omgeving dezelfde interventies doen. Want ook degene die deze uitspraken doen worden omringt door hun eigen omgeving. Met daarin de Jozaisen, Geen problemen en Gimli-s van deze samenleving. Of willekeurige anderen. En dan heeft de reactie van Eloise geen enkele zin. Dit werkt alleen als dit soort racistische teksten door een groot deel van de samenleving veroordeeld worden. En dat is niet het geval. Eloise verdient alle respect voor haar actie. Dat heb ik ook voor de twintigers uit mijn eigen omgeving. Maar ik weet ook van hen dat het nogal onzeker is of omstanders hen steunen als het nodig is en meestal doen ze dat niet.

29 Reacties
oproerkraaier
oproerkraaier5 jun. 2023 - 19:51

respect! Goeie analyse!

VeganHarrie
VeganHarrie6 jun. 2023 - 6:46

Doe even normaal, Daan. Een beetje smerig om een paar mede-reageerders waar je het niet mee eens bent even racisme in de schoenen te schuiven, uiteraard zonder verder te onderbouwen. Echt, doe even normaal.

DaanOuwens
DaanOuwens6 jun. 2023 - 7:25

@ VeganHarrie Jij schrijft: Doe even normaal, Daan. Stel je niet aan. Volstrekt normale tekst met een logische verwijzing naar de realiteit van alledag op deze site. En geheel on topic.

GeenProbleem
GeenProbleem6 jun. 2023 - 8:31

@daan Ik ben geen racist, maar je mag je best quoten met uitspraken van mij om aan te tonen dat ik dat wel ben. Maar goed, ik weet wel waar dat vandaan komt; het is die standaard pavlov reactie van PvdA-achtig links als je zegt dat je migratie meer wil reguleren. Die strategie heeft ze de afgelopen jaren geen windeieren gelegd 🤣 En ook Gimli1955 en Jozias wegzetten als racisten, echt hoe bedenk je het.

oproerkraaier
oproerkraaier6 jun. 2023 - 9:03

Zeg vegan, wil je soms beweren dat het niet stikt van de racisten in dit land? De PVV is notabene de 2e partij van het land.

FonsRietdijk
FonsRietdijk6 jun. 2023 - 9:33

@GeenProbleem, Dat soort wappies moet je niet serieus nemen man :D

cuber
cuber6 jun. 2023 - 10:01

"De inhoud van deze reactie voldoet niet aan de spelregels. Het is niet (langer) mogelijk om te reageren."

DaanOuwens
DaanOuwens6 jun. 2023 - 10:24

@ GeenProbleem Jij schrijft: Ik ben geen racist, maar je mag je best quoten met uitspraken van mij om aan te tonen dat ik dat wel ben. Je bent iemand die racisme ontkent en ervan wegkijkt zoals hier: Ik sluit niet uit dat dit een gecoördineerde actie van de RVD en NPO is om de populariteit van het koningshuis op te krikken. Alleen geschreven om een doodnormale reactie van iemand verdacht te maken. Maar is het niet. Daarom noem ik daar ook jouw naam. Ik kon wachten op een dergelijke reactie van jou. En je bent zeker niet de enige. Die houding maakt dat interventies zoals deze van Eloise zinloos zijn. Mensen zoals jij zullen de racisten nooit veroordelen.

oproerkraaier
oproerkraaier6 jun. 2023 - 11:01

Geenprobleem, ik vindt u ontkenning nogal schijnheilig overkomen. We kunnen toch gewoon u rechtse bagger hier iedere dag lezen?

VeganHarrie
VeganHarrie6 jun. 2023 - 11:15

Doe normaal Daan, jij bent hier overduidelijk degene die probeert anderen verdacht te maken. Een fatsoenlijke discussie heb ik je nog geen poging toe zien wagen.

GeenProbleem
GeenProbleem6 jun. 2023 - 11:30

@daanouwens 'Je bent iemand die racisme ontkent en ervan wegkijkt zoals hier: Ik sluit niet uit dat dit een gecoördineerde actie van de RVD en NPO is om de populariteit van het koningshuis op te krikken. ' Joh wat denk je nou zelf? Ben je werkelijk nou zo naïef? Onderschat jij de macht van de RVD en het koningshuis nou echt zo? Hoeveel terrassen hebben zijn er in Amsterdam? Honderden? En heel *toevallig* zitten die lui van PowNed op een terras waar *toevallig* ook iemand van het koningshuis zit? Geloof je dat nou echt Daan? 'Mensen zoals jij zullen de racisten nooit veroordelen. ' Wat een domme uitspraak die nergens op gebaseerd is. Het gaat me ook niet om de uitspraken, die ik overigens wél veroordeel; het gaat mij er om dat ik het vermoeden heb dat de NPO gebruikt is door het koningshuis/NPO om hun populariteit een beetje op te krikken. Want kritisch zijn op het Koningshuis zijn ze bij de NPO niet, want als je kritisch bent als journalist mag je van de RVD de volgende keer niet meer mee als journalist op staatsbezoek. Of je krijgt gewoon niet de kans om vragen te stellen.

GeenProbleem
GeenProbleem6 jun. 2023 - 12:23

@oproerkraaier 'ik vindt u ontkenning nogal schijnheilig overkomen. We kunnen toch gewoon u rechtse bagger hier iedere dag lezen?' Daan noemt mij een racist, dat mag hij (en jij ook) onderbouwen; met quotes graag. Anders heb ik liever dat je gewoon zwijgt.

oproerkraaier
oproerkraaier6 jun. 2023 - 12:57

vegan, daan trekt gewoon zijn conclusies uit wat er zich hier dagelijks afspeeld en beargumenteerd het uitstekend.

DaanOuwens
DaanOuwens6 jun. 2023 - 13:17

@ VeganHarrie Jij schrijft: jij bent hier overduidelijk degene die probeert anderen verdacht te maken. Ik maak niemand verdacht ik spreek mensen aan op de teksten die ze schrijven En: Een fatsoenlijke discussie heb ik je nog geen poging toe zien wagen. Ik jou ook niet. Maar dat is ook niet het criterium voor de teksten hier.

DaanOuwens
DaanOuwens6 jun. 2023 - 13:24

@ GeenProbleem Jij schrijft: Het gaat me ook niet om de uitspraken, die ik overigens wél veroordeel; Nee dat doe je niet. Je leutert een beetje over NPO en Koningshuis en je veroordeelt de racistische uitspraken niet. Je hebt ook kennis kunnen nemen van de kans die Powned zag. Geen sprake van opzet dus. En Powned is zeker de NPO niet. Dus je hebt een hele reeks onzin bedacht om een relevante interventie van een jonge vrouw ter discussie te stellen. En mijn punt was dat jij een voorbeeld bent van de groep die racisme nooit zal veroordelen. Je zal altijd met dit soort uitvluchten komen. En dat doe je op deze website in talloze vergelijkbare reacties. De WOKE reactie van Eloise valt bij jou niet goed. En dat bepaalt je reactie. En dat is nou exact de reden waarom ik onder andere naar jouw reacties verwees. Ik ben niet zo naïef om dat niet te zien.

GeenProbleem
GeenProbleem6 jun. 2023 - 13:48

@daanouwens ' De WOKE reactie van Eloise valt bij jou niet goed. En dat bepaalt je reactie. ' Dat is een aanname, en dat zuig je uit je duim.

Satya
Satya6 jun. 2023 - 14:41

"Dat is een aanname, en dat zuig je uit je duim." Ik vind Jozias niet in dit rijtje thuishoren, dat is een rechts persoon. Jij en Gimli wel. Jij voert itt Gimli ook gewoon een hetze tegen donkere mensen, geeft geen drol om donkere levens. Bedoel lees je eigen reacties over niet westerse migranten maar terug, puur racisme.

Satya
Satya6 jun. 2023 - 14:43

"Echt, doe even normaal." Doe jij even normaal. Gimli en Geen probleem zijn exact dat waar Daan ze van beschuldigd. Lastig om racisme gewoon te veroordelen blijkt.

oproerkraaier
oproerkraaier6 jun. 2023 - 14:49

Geenprobleem: Daan beschrijft het voor de volle 100% correct. Het is het beeld dat jij over jezelf afroept. Sta daar maar eens bij stil. En stop ook met het projecteren van je eigen slechte karakter op anderen. Lang niet iedereen is zo intrinsiek slecht als dat jij dat bent met je "Ik sluit niet uit ".

DaanOuwens
DaanOuwens6 jun. 2023 - 17:14

@ GeenProbleem Jij schrijft: Dat is een aanname, en dat zuig je uit je duim. Nee dat is een conclusie op basis van honderden tekstjes van jou over dit soort onderwerpen.

GeenProbleem
GeenProbleem7 jun. 2023 - 7:50

@Satya 'Ik vind Jozias niet in dit rijtje thuishoren, dat is een rechts persoon. Jij en Gimli wel. Jij voert itt Gimli ook gewoon een hetze tegen donkere mensen, geeft geen drol om donkere levens. Bedoel lees je eigen reacties over niet westerse migranten maar terug, puur racisme. ' Sorry, maar dat is je reinste onzin. Een strikter immigratiebeleid willen hebben staat niet gelijk aan racisme.

GeenProbleem
GeenProbleem7 jun. 2023 - 7:52

@daan ''Nee dat is een conclusie op basis van honderden tekstjes van jou over dit soort onderwerpen. '' Nee, het is een aanname; pure speculatie.

DaanOuwens
DaanOuwens7 jun. 2023 - 10:30

@ GeenProbleem Jij schrijft: Nee, het is een aanname; pure speculatie. Nee dat is een harde conclusie op basis van jouw eigen uitspraken. En: Een strikter immigratiebeleid willen hebben staat niet gelijk aan racisme. Een strikter immigratiebeleid staat gelijk aan racisme. Dit staat gelijk aan racisme: Omdat er een incentive is voor de mensen om hier heen te komen, je krijgt hier als statushouder namelijk een huis, zorg en een uitkering; voor de rest van je leven. Die incentive moet je weghalen. Dit is een pleidooi om mensen die vluchten voor geweld te behandelen als profiteurs die komen voor een uitkering. En dit is jouw tekst. Racisme is daarvoor een prima etiket.

GeenProbleem
GeenProbleem7 jun. 2023 - 18:16

@daanouwens 'Racisme is daarvoor een prima etiket. ' Leg het maar uit: waarom is dat racisme? 'Dit staat gelijk aan racisme: Omdat er een incentive is voor de mensen om hier heen te komen, je krijgt hier als statushouder namelijk een huis, zorg en een uitkering; voor de rest van je leven. Die incentive moet je weghalen. ' Klopt dit dan niet? Of ben jij werkelijk zo naïef? Waarschijnlijk ben je echt zo naïef. Alles is racisme, precies de reden waarom de partijen waar Daan altijd op heeft gestemd niks meer voorstellen.

GeenProbleem
GeenProbleem7 jun. 2023 - 18:18

@daanouwens ' Dit is een pleidooi om mensen die vluchten voor geweld te behandelen als profiteurs die komen voor een uitkering. En dit is jouw tekst. ' En als jij werkelijk denkt dat het krijgen van een huis, het krijgen van zorg en het krijgen van een uitkering geen reden is voor mensen om hier heen te komen ben je niet naïef, nee dan hou je je zelf voor de gek.

DaanOuwens
DaanOuwens7 jun. 2023 - 20:06

@ GeenProbleem Jij schrijft: Leg het maar uit: waarom is dat racisme? Omdat je een gehele groep mensen die van buiten komt als profiteur kwalificeert alleen vanwege het feit dat ze hier naartoe vluchten. En: Klopt dit dan niet? Of ben jij werkelijk zo naïef? Waarschijnlijk ben je echt zo naïef. Nee klopt niet. Mensen komen hier om een leven op te bouwen niet om een uitkering te krijgen of huis. Ze willen er iets voor doen en zien een toekomst voor hun kinderen. En: Alles is racisme, precies de reden waarom de partijen waar Daan altijd op heeft gestemd niks meer voorstellen. Nee het gedachtegoed dat jij hier formuleert is racisme. Nederland dat wordt bedreigd door een grote groep profiteurs. Die hier naartoe komen om ons Nederlanders van ons geld, banen en huizen af te helpen. Dat is de essentie van jouw betoog. En dat vinden heel veel mensen. Veel Nederlanders worden gedreven door die manier van denken. Anderen zijn gevaarlijk en minderwaardig. En daar past het etiket racisme bij. Dat linkse partijen groot of klein zijn is niet erg relevant. Het verandert niet aan de analyse of de kwalificaties. Het zegt is over de manier van denken die dominant is in de samenleving. Maar het is niet zo dat beschaving datgene is wat de meeste mensen beschaving noemen. Er zijn talloze landen waar barbaarse leiders de meeste stemmen krijgen. En jij laat in jouw reacties zien hoe dat werkt.

MG1968-2
MG1968-27 jun. 2023 - 21:23

@DaanOuwens 7 jun. 2023 - 22:06 Chapeau. Maar geenprobleem en de zijne gaat of gaan het nooit of te nimmer (zo) zien. Zie jij andere mogelijkheden dan dat als feit te aanvaarden en daar de consequenties uit te trekken? En welke zouden dat dan kunnen zijn?

GeenProbleem
GeenProbleem8 jun. 2023 - 9:47

@daan ‘ Omdat je een gehele groep mensen die van buiten komt als profiteur kwalificeert alleen vanwege het feit dat ze hier naartoe vluchten. ’ Ik zeg niet dat het profiteurs zijn, ik zeg alleen dat het meespeelt. En dat het een situatie is die onhoudbaar is, en dat is iets wat jij en MG1968 ook wel weten.

MG1968-2
MG1968-28 jun. 2023 - 11:12

@GP "En dat het een situatie is die onhoudbaar is, en dat is iets wat jij en MG1968 ook wel weten." Natuurlijk. Het lijkt mij echter niet verstandig om jou er over mee te laten praten. De redenen daarvan (en hoe ik dat voor me zie) heb ik meermaals toegelicht. De vraag van mij was hoe Daan daarin staat.

Grozny
Grozny5 jun. 2023 - 18:51

Beetje als de amerikaanse variant "What would you do?" met quinones, maar dan nepper en slechter geacteerd.

oproerkraaier
oproerkraaier5 jun. 2023 - 18:25

100 punten!

9 Reacties
IkHebAltijdGelijk
IkHebAltijdGelijk6 jun. 2023 - 12:17

Voor een toneelstukje?

oproerkraaier
oproerkraaier6 jun. 2023 - 16:23

Geen probleem stelt nog dat hij het niet uitsluit, jij lijkt er van overtuigd te zijn. pure kwaadaardigheid om het maar niet over racisme te hoeven hebben.

IkHebAltijdGelijk
IkHebAltijdGelijk7 jun. 2023 - 6:40

"jij lijkt er van overtuigd te zijn." Ze geven het zelfs toe. De rest van het commentaar is weer een poging om de discussie af te leiden.

oproerkraaier
oproerkraaier7 jun. 2023 - 11:27

Waar geven ze dat zelf toe? Je loopt weer te liegen. Discussiëren met een leugenaar is zo zinloos...

IkHebAltijdGelijk
IkHebAltijdGelijk7 jun. 2023 - 13:46

"Waar geven ze dat zelf toe?" Bij PowNed hebben ze het gewoon toegegeven. De rest van jouw opmerking is weer een poging om de discussie af te leiden.

oproerkraaier
oproerkraaier7 jun. 2023 - 14:15

IHAG: Dat lieg je keihard. Jij impliceert dat de gravin een dealtje heeft gemaakt met het extreem rechtse POWNED. Keihard gelogen vriend, ga je schamen.

IkHebAltijdGelijk
IkHebAltijdGelijk7 jun. 2023 - 14:39

Ik zou zeggen kijk de uitzending van Powned eens terug. Daar wordt het gewoon vertelt. De rest van jouw opmerking is weer een poging om de discussie af te leiden.

oproerkraaier
oproerkraaier8 jun. 2023 - 15:47

IHAG: je bent een keiharde leugenaar. Zij wist van niets. https://archive.ph/64Xcb

IkHebAltijdGelijk
IkHebAltijdGelijk8 jun. 2023 - 20:53

Bij televisie bestaat toeval niet. En wanneer iemand van de koninklijke familie in beeld komt moet je al helemaal op je hoede zijn. Maar bij PowNed hebben ze het gewoon toegegeven.