Joop

Eindhovense pedofiel uit tweede stad gezet

  •    •  
23-11-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Pedo300_02.jpg
Redactie Joop – De Eindhovense pedoseksueel Sytze van der V. heeft opnieuw een stadsverbod opgelegd gekregen. Hij is vanochtend verwijderd uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug, waar hij tijdelijk verbleef. Dat schrijft de Volkskrant maandag. Een woordvoerster van de gemeente heeft dit bevestigd.
De burgemeester van Utrechtse Heuvelrug, Frits Naafs, handelt op grond van artikel 172 van de Gemeentewet. Dit artikel is recent tevergeefs ingezet door burgemeester Van Gijzel van Eindhoven. De pedoseksueel vocht het Eindhovense stadsverbod aan bij de bestuursrechter, die in oktober oordeelde dat burgemeesters in dit soort gevallen geen stadsverbod kunnen opleggen.

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

Joeri2
Joeri223 nov. 2009 - 15:16

Hij wil 24 uur bescherming in Eindhoven. Maar als de burgemeester van Eindhoven hem niet wil hebben omdat er onrusten tegen V zouden kunnen komen dan bestrijd hij dat. Vreemder nog: De rechter geeft hem gelijk, er komen geen onrusten als hij naast zijn slachtoffer gaat wonen... Ik kan het niet meer volgen. Misschien moet V maar moslim worden dan heeft Wilders wel een oplossing voor hem. Verder zou ik van een sociale partij of een barmhartige partij een oplossing verwachten ipv problemen opwekken. V is in mijn optiek geen schatje, hij kan veel problemen voor zichzelf opheffen door "braaf" te doen wat van hem door zijn omgeving van hem verlangt word. Het holt jammer genoeg wel de rechtstaat uit als je je tijd hebt gezeten, je rechtmatige procedures ingaat en dan door de gemeente word dwarsgezeten. Jammer dat een gemeente in deze partij moet kiezen. Ik denk dat ik ook voor de kiezer zou gaan.

BartvandeHulsbeek
BartvandeHulsbeek23 nov. 2009 - 15:16

Leve de Trias Politica!

Quibuzz2
Quibuzz223 nov. 2009 - 15:16

Op een gegeven moment ontkom je niet aan het "eilandje voor de kust idee". Ik snap heel goed dat iemand die kinderen heeft niet zou willen dat dat heerschap, of eender welk heerschap met dezelfde problematiek, in de wijk komt wonen. Ik zou hem er ook niet bij willen hebben als ik nog kleine kinderen had. Maar wat moet je dan met dat soort mensen, moet de regering dan maar vrijstaande huizen in de middle of nowhere opkopen en daar de heerschappen in doen? Of toch maar een eilandje voor de kust maken, windmolens en huisjes er op en twee vliegen in één klap slaan? Ben ik toch bang dat binnen tien jaar de Noordzee ingepolderd is.