Joop

Eerste man TON-Arnhem uit de partij gezet

  •    •  
26-11-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
dewinter.JPG

Ook aangifte tegen hem gedaan wegens bedreiging

Er is ruzie ontstaan in de Arnhemse afdeling van TON, de partij van Rita Verdonk.
Volgens RTL heeft Verdonk zelf ingegrepen en via een mail coördinator Jacques Smits laten weten dat hij kon vertrekken. Er is ook aangifte tegen hem gedaan wegens bedreiging.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (11)

UrcodeRufter
UrcodeRufter26 nov. 2009 - 15:08

De eerste LPF-achtige perikelen dienen zich alweer aan. Hopelijk het begin van nog meer onheil voor TON.

Wobbel2
Wobbel226 nov. 2009 - 15:08

En het ging juist zo goed met TON. Dit is iets om weer eens niet Trots op te zijn.

ReneeO
ReneeO26 nov. 2009 - 15:08

Hè, wat een domper nu, zo vlak na de feestvreugde over het Zuidland succes... *gniffel*

olavl
olavl26 nov. 2009 - 15:08

Meneer is privédetective. Waarom verbaast me dat nu niet.

johnnysisko
johnnysisko26 nov. 2009 - 15:08

Het worden meer en meer tonproaters

johnnysisko
johnnysisko26 nov. 2009 - 15:08

Dit kan bij elke partij gebeuren zo ook bij Geert Wilders. Maar meer kan het gebeuren bij bewegingen zoals TON en PVV , partij is het niet het is een beweging bij TON. Bij een beweging is de leider van de beweging de alleenbeslisser zijn wil is wet. Lig je niet op goeie voet met de leider dan kan je t schudden of je gelijk hebt of niet. Bij een partij heb je theoretisch meer kans op democratie omdat daar de meerderheid van de leden/ bestuur het voor het zeggen heeft.

Stanleymessi
Stanleymessi26 nov. 2009 - 15:08

Kijk, het is heel simpel, TON en de PVV zijn, net zoals het bedrijven van de liefde, stationaire bewegingen. Je beweegt je het lazarus en je komt geen centimeter vooruit.

KeesMaf
KeesMaf26 nov. 2009 - 15:08

SP-gemeenteraadsleden haken ook massaal af. Die vinden het communistische idee van alles boven x euro inleveren baak niet zo fijn. Diverse (met name) allochtone PvdAers zijn vertrokken vanwege wanprestatie of in een enkel geval crimineel gedrag. Nu gebeurt het bij TON en valt er opeens om te lachen? Het is in al deze gevallen triest, op politici, ook lokale, zou jem moeten kunnen vertouwen. Dat de PVV op Den Haag en Almere na de gemeenteraadsverkiezingen laat zitten, begrijp ik inmiddels volkomen.

wakkerblijven
wakkerblijven26 nov. 2009 - 15:08

Ach, dat valt te verwachten wanneer je je partij "Trots Op Nederland " noemt. Kun je een nog infantielere naam bedenken voor een partij? Dit trekt patriotten aan. En dat soort types zijn, dat zien we wel in de VS, niet vies van geweld en bedreigingen.

frankie48
frankie4826 nov. 2009 - 15:08

Ik begin steeds meer respect te krijgen voor Geert Wilders, die zei alleen bij de gemeenteraadsverkiezingen mee te doen in gemeentes als hij zeker wist dat hij geschikte kandidaten had. Zeker nu, als je ziet wat deze week gebeurd bij de partijen van A.Pechthold en R.Verdonk. Aan LPF-achtige toestanden heeft niemand wat en schaad ieder partij, maar dit soort voorvallen bij beginnende of zeer sterk groeiende partijen zullen landelijk veel meer nieuws krijgen, alle toestanden in Amsterdam Zuid-Oost, worden alleen maar regionaal verslagen.

1 Reactie
caeirom
caeirom26 nov. 2009 - 15:08

Helemaal, mee eens, maar heeft hij dadelijk genoeg goede kandidaten voor de tweede kamer, of krijgen we meer van die er nu al zitten. Als ze naar hun mening wordt gevraagd verwijzen ze allemaal naar wat Wilders heeft gezegd of gaat zeggen. Lekker democratisch.