Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Elke twee dagen wordt er een milieuactivist vermoord, al tien jaar lang

Meeste slachtoffers in armere landen en onder inheemse bevolking
Joop

Een beetje van jezelf en een beetje van...

  •  
11-03-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1500-pixels-160310-Sport

Meer over:

cartoon, sport,

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

Ulltrafox
Ulltrafox11 mrt. 2016 - 15:50

Tja vertrouw de Amerikanen ook maar voor geen millimeter. Lance Armstrong kon jaren lang de prijzen winnen.....Mary Jones....

1 Reactie
insignia
insignia11 mrt. 2016 - 17:53

Weet je nog dat Rasmussen voor Rabo op het punt stond de tour te winnen? Nu dat kon niet. Die Armstrong won er veel, zonder bezwaar en met goedkeuring van de hele wereld. Die medicijnen zijn dus al 2 maanden strafbaar. Nou ja..... Nog even en muntsrop staat ook op de lijst.

rbakels
rbakels11 mrt. 2016 - 13:08

Het is een razend subtiel spel van Poetin. Hij laat zijn atleten opzettelijk een middeltje slikken dat volgens sommigen nauwelijks de prestaties verhoogt. Uiteraard zorgen zijn mensen ervoor geen sporen achter te laten Vervolgens verwijt hij het Westen een hetze tegen de Russen, ja, zelfs dat ze het spul stiekem in het eten van de atleten hebben gedaan.

Peter_K2
Peter_K211 mrt. 2016 - 13:02

Precies, de intralipid affaire was wel een eye opener voor mij destijds: gezonde wielrenners die aan het infuus liggen. Helaas zit het aan de sport vast: het is zo zwaar gemaakt (er zijn tour etappes die zwaarder zijn dan anderhalve marathon) dat "voedingsmiddelen" zeer belangrijk zijn. Wie niet optimaal weet te herstellen is uitgeschakeld.