Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Dutchbloggies: NRC.next wint

  •  
01-12-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
nrc-next-714524.png
Dutch Bloggies, de prijzen voor beste Nederlandse weblogs, werden voor de negende keer uitgereikt
De weblog van dagblad nrc.next (nrcnext.nl) is uitgeroepen tot beste weblog van 2009. De site sleepte ook de titel voor beste nieuws- en opinieweblog in de wacht. De Dutch Bloggies 2009 werden dinsdagavond uitgereikt in poppodium Paard van Troje in Den Haag.
De verkiezing van beste weblogs van Nederlandse bodem, Dutchbloggies , werd voor de negende maal georganiseerd. Een vakjury kende Bloggies toe in zestien categoriën. Naast nrc.next  waren er onder meer prijzen voor  Weblog Washington  van de NOS als de beste politieke weblog, Lief Dagboek als best geschreven weblog en Nalden.net als beste lifestyle weblog.
Het publiek mocht stemmen op de categoriën beste microblog en meest populaire weblog. Columnist Nico Dijkshoorn kreeg de meeste stemmen voor zijn veel gevolgde  Twitteraccount. “Als iemand een bloggie verdient dan ben ik het wel,” twitterde hij. De razendpopulaire  iPhoneclub  won de publieksprijs voor weblogs.

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.