Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Door lockdown kennen stappende jongeren gedragsregels niet meer

  •  
22-05-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4079 keer bekeken
  •  
image0
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (4)

Gimli1955
Gimli195523 mei 2022 - 13:51

Als het wangedrag van onze premier geen gevolgen heeft, waarom bij hen wel? Ze zien : hier scheiden onze wegen en ik zie echt geen samenwerking mogelijk, ze zien hun toekomst met de benodigde schandalen en affaires, waar geen consequenties uit volgen. Hullie doen het ook en bij gebrek aan vertrouwen in de toekomst, maakt de jeugd andere keuzes. Geen woningen, geen pensioen, geen vaste contracten, hoge inflatie, hoge studieschulden, afbouw toeslagen, verslechtering jeugdzorg, en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Dit is het gevolg, net als vele andere zaken, van een falende oorzaak. De basis van onze jeugd is aan vervanging toe, en de huidige politiek maakt er een ontzetten puinhoop van. Geen alternatieven en geen perspectief en dat heeft zijn weerslag op het gedrag en de toekomst visie van de jeugd. Vergelijkbaar met de Roaring Twenties van een eeuw geleden, gevolgd door een grote recessie. l'Histoire ce repete.

Nicotientje
Nicotientje23 mei 2022 - 4:48

Onzin. Gedragsregels vergeet je niet. Je er niet meer aan houden is wat speelt. De geest uithangen na maanden opsluiting. Het normaliseert vanzelf als de hormonen spiegel weer in evenwicht is.

Greendutch
Greendutch22 mei 2022 - 10:32

komt goed uit i.v.m. de inflatie en alles dat duurder wordt, besparen is het nieuwe motto, op uitgaan is makkelijkst want andere dingen zijn meer noodzakelijk

2 Reacties
Karingin
Karingin22 mei 2022 - 11:51

Dat is voor jongeren helemaal niet makkelijk, die gaan gekke dingen doen als ze geen uitlaatklep hebben…hormonen en onvolledig gevormde hersenen. Als wij vroeger niet mochten dan zeiden we gewoon tegen onze moeders dat we bij de ander gingen slapen en bleven dus de hele nacht…nou ja, waar we maar terecht kwamen. Is dat stom? Ja tuurlijk maar ja, opstandig hè, en het is ook spannend. Ik heb een hoop lol gehad…en de nodige ellende. Hoort er wel een beetje bij, maar je kan jongeren toch beter gecontroleerd vrij laten, want ze gaan toch

Y-Line
Y-Line22 mei 2022 - 14:01

Deze reactie is verwijderd