Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Dit verdient geen prijs

  •  
03-09-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
ceci
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (7)

Juppé🎗
Juppé🎗3 sep. 2021 - 16:57

Beide met U eens maar niet met het verband dat U legt. Als NL een president had was de formatie binnen een paar weken geregeld geweest. Verder heb ik geen principieel bezwaar tegen gemotoriseerde «  sport « maar die zal zijn aandeel moeten leveren in de beperkingen en deze uitbreiding vind ik idioot. Als er al 30 jaar een GP was dan kijken hoe het minder kan, maar deze was er al 40jaar niet.

1 Reactie
Juppé🎗
Juppé🎗3 sep. 2021 - 16:58

Was bedoeld voor Greendutch

Joop Schouten
Joop Schouten3 sep. 2021 - 15:14

Wat een onzin. Over een paar jaar gaan deze hybride-auto's over op waterstof.

Greendutch
Greendutch3 sep. 2021 - 14:51

helaas moeten velen + milieu/natuur een hogere prijs betalen. #juppe in deze tijd nog een luchtvervuilend bedrijf (nutteloos jongensspeelgoed) opzetten is onbehoorlijk, (ook omdat gemotoriseerd rondrijden geen sport is), zeker als dit gedaan wordt door iemand die misbruik maakt van een titel die hij draagt als onderdeel van het vorstenhuis, van dit land. hij maakt zijn familie en dit land te schande, loopt wereldwijd te lobbyen en handjes te schudden met de vermelding 'prins van oranje' en plukt tegelijkertijd mensen die slapeloze nachten hebben omdat zij meerdere banen moeten hebben om hun woonlasten te kunnen betalen. de Brilleman weet echter van de prins geen kwaad. opruimen die hele familie , laat ze een baan gaan zoeken, echt werk gaan doen en wat uit belastingen van het volk bijeen geraapt is terug geven. tot en met Beatrix was ik rustig, Constantijn is m.i. de enige fatsoenlijke, maar verder roept dit soort mensen alleen maar chagrijn op. we zitten helaas met gekozen partijen die liefst de kontjes van de prinsjes willen likken.

Juppé🎗
Juppé🎗3 sep. 2021 - 12:17

Inderdaad, dit had er nooit moeten zijn. Niet om corona redenen en niet om redenen van natuurbeheer. De beruchte prins doet nu voorkomen alsof alleen kleine groepjes klimaatfanaten en festivalbezoekers hier tegen zijn. Het laten doorgaan en überhaupt organiseren van deze GP staat haaks op de voorzichtigheid die nog steeds nodig is en waarom terecht festivals niet door mogen gaan. De ruimte in de ziekenhuizen hebben we nodig voor de achterstanden die daar zijn en om te zorgen dat de scholen zoveel mogelijk verder kunnen. Om dit in deze eeuw nog te gaan organiseren staat haaks op de zorgen over de natuur en de klimaatontwikkeling en is minimaal als symbool al totaal verkeerd. Dat heeft in directe zin weinig te maken met de overstromingen rtc. Van dit jaar , maar is velen al veel langer duidelijk. Ook als je geen autohater of klimaatfanaat bent vindt. Ik geen cijfers maar denk dat een meerderheid dit minimaal ongepast vindt.

2 Reacties
DanielleDefoe
DanielleDefoe4 sep. 2021 - 9:31

De UNI gaat komende week open. De gratis zelftests liggen klaar. Hopelijk is er dan ook plaats in de ziekenhuizen voor de enkele student/docent die dat nodig gaan hebben.

Juppé🎗
Juppé🎗4 sep. 2021 - 10:16

Gelukkig Danielle, hier ook. Het onderwijs heeft veel minder stilgelegen dan in NL. Bij de bijna 1 miljoen uitgestelde medische behandelingen in Frankrijk zullen ook wel niet zoveel studenten zijn. Die miljoen is nog zonder de gemiste medische controles (bij mij twee) die ook wel weer wat behandelingen op zullen leveren. Ook hier jongeren die mede door het verlies van hun contacten (verder) in de problemen zijn gekomen. Het zorgen dat die contacten op school en hun sportverenigingen weer plaats vinden lijkt mij belangrijker dan die op Lowlands en de F1.