Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Dit is de huiveringwekkende toekomst die Trump zijn kiezers belooft

  •  
13-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
183 keer bekeken
  •  
Trump heeft het constant over hoe hij Amerika weer groot gaat maken en refereert daarbij aan de ‘gloriedagen’ waarin vrouwen amper rechten hadden en zwarten amper mensen waren maar enkel witte mannen floreerden over de ruggen van eerdergenoemde en andere gemarginaliseerde groepen. Overdreven? In de video hierboven zie je een angstaanjagend beeld van de overeenkomsten tussen toen en nu bij Trump Rally’s waar etnische minderheden – zelfs degenen die op Trump willen stemmen – niet welkom zijn.
Ook een groot deel van de politie wil graag terug naar de tijd toen Amerika nog ‘groot’ was. De landelijke vakbond heeft de steun aan Trump publiek gemaakt en in de video hieronder zie je hoe de agenten in San Antonio – waar de afgelopen maanden de zwarte mannen Marquise Jones, Antronie Scott, and Norman Cooper door de politie neergeschoten zijn – hem trots opwachten.
En laten we niet vergeten hoe vrouwen in het verleden behandeld werden, Pardon, vrouwen met een onwelgevallige mening. Afgelopen week scandeerden extremistische Trump-aanhangers maar weer eens voor de zoveelste keer dat Hillary Clinton opgehangen diende te worden.
Een reis naar het verleden die ook Nederlanders als Wilders, Baudet en consorten graag naar de toekomst brengen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.