Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

GroenLinks-leden mogen stemmen over fusie met PvdA in Eerste Kamer

Ledenreferendum over verdere linkse samenwerking
Joop

Dichter des Vaderlands over de verdiende straf voor de toeslagenpolitici

  •  
12-01-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
bruinja
Tsead Bruinja, de Dichter des Vaderlands , heeft een gedicht gemaakt over de toeslagenaffaire, het ongekend grote onrecht dat opeenvolgende kabinetten onschuldige burgers hebben aangedaan. Bruinja plaatst zijn gedicht in de toekomst, eind maart, zonder verder een jaartal te noemen. De hoofdverantwoordelijken zijn gehuld in oranje hesjes en zitten in een schaftkeet.
Geen video? Klik hier.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

Tsead Bruinja
Tsead Bruinja14 jan. 2021 - 11:32

De tekst is bijna achterhaald genoeg. https://tseadbruinja.typepad.com/tsead_bruinja/2021/01/gedateerd-werk-asscher-ziet-af-van-lijsttrekkerschap-pvda.html

Bouwman2
Bouwman213 jan. 2021 - 15:35

TELETEKST is een ouderwets maar betrouwbaar medium, dat de hele dag aanstaat in mijn werkkamer. . Dar staat dat I&O Research nageplozen heeft of het kabinet moet aftreden naar aanleiding van de zg toeslagenaffaire. En dat vindt dan 8 procent van de ondervraagden. De grote meerderheid vindt aftreden geen enkel doel dient. Ik kan me dat wel voorstellen. Want er verandert feitelijk niets. .

Fredje3
Fredje313 jan. 2021 - 12:12

Lol, de droom van een burger dat ook politici verantwoordelijk gehouden worden voor hun daden. Alsof dat in Nederland ooit zal gaan gebeuren.