Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Derksen en Gijp reageren in Voetbal Inside op kritiek

  •  
23-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
227 keer bekeken
  •  
vi
Commentatoren Johan Derksen en René van der Gijp reageerden bij Voetbal Inside op de kritiek die door onder meer Sunny Bergman werd geuit op hun uitspraken. Het duo dat volgens eigen zeggen bekend staat om hun gevatte humor, harde zelfspot, scherpe analyses en all around expertise, sprak ruim zes minuten over de kwestie die volgens hen geen naam mag hebben. Het publiek kwam niet meer bij en het gesprek moest regelmatig stilgelegd worden vanwege de daverende lachsalvo’s. Kijk vooral de clip hieronder terug maar zet wel even dat glas of kopje neer om te voorkomen dat je beeldscherm straks onder zit.
De hilarische conversatie, die zoals gewoonlijk weer stijf stond van de originele grappen, rake spitsvondigheden en uitmuntende kennis van zaken, maakte zo duidelijk waarom honderdduizenden kijkers zich wekelijks laven aan deze rijke, creatieve geesten.
Van der Gijp legde uit dat het allemaal slechts om ‘plagen’ gaat en wordt hij steeds verkeerd begrepen, in plaats van dat hij zelf zaken verkeerd begrijpt. Volgens hem weet hij natuurlijk echt wel beter maar is het onvermijdelijk om onzin te verkopen omdat anders niemand meer naar het programma wil kijken.
Derksen maakte duidelijk dat hij het maatschappelijk debat totaal niet volgt maar dat dat niet wil zeggen dat hij niet over alles en iedereen een doorwrochte mening heeft.
Er waren dit keer 657.000 kijkers voor het door Amstel, Gilette en de Toto betaalde programma.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.