Joop

Democraten willen onderzoek: kan Trump taken nog wel uitvoeren?

  •  
09-10-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
FILE PHOTO: U.S. President Donald Trump returns to the White House after being hospitalized at Walter Reed Medical Center for coronavirus disease (COVID-19), in Washington

© FILE PHOTO: U.S. President Donald Trump poses atop the Truman Balcony of the White House after taking off his protective face mask as he returns to the White House after being hospitalized at

De Democraten willen een commissie instellen om te onderzoeken of Donald Trump nog wel in staat is om zijn taken als president uit te voeren. Nancy Pelosi, de Democratische voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, maakt zich zorgen dat Trump, die wordt behandeld voor Covid-19, is ‘losgeraakt van de realiteit’, schrijft The Guardian.
Op basis van het 25 ste amendement van de Amerikaanse grondwet, kunnen Trumps taken worden overgedragen aan vice-president Mike Pence. Daarvoor moet de president wel eerst onbekwaam worden verklaard.
Hoewel Trump vermoedelijk al jaren niet meer compos mentis is, zijn er de afgelopen dagen extra zorgen over de president, en diens excentrieke gedrag. Zo meldde hij dinsdag op Twitter plotseling dat hij stopt met de onderhandelingen met de Democraten over een steunpakket voor de economie.
Donderdag liet Trump in een interview met Fox Business weten dat hij niet van plan is om deel te nemen aan het debat met Joe Biden dat voor volgende week gepland staat. Drie seconden daarvoor had de president nog aangekondigd dat hij Biden in het tweede debat zou verslaan.
The New York Times meldt dat vertrouwelingen van de president zich afvragen of Trump zich anders gedraagt omdat hij dexamethason gebruikt. Dat is een corticosteroïde die kan leiden tot een euforisch gevoel. Volgens Pelosi is Trump ‘in een andere staat’. “Dat zou grappig zijn als het niet zo dodelijk was.”
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (105)

[verwijderd]
[verwijderd]10 okt. 2020 - 21:12

--- Dit bericht is verwijderd —

1 Reactie
Crunchy Frog
Crunchy Frog11 okt. 2020 - 12:09

@Mark, Misschien kun je eens uitleggen wat je bedoeling is om zo'n satirische nepquote (oorspronkelijk afkomstig van The Babylon Bee - een soort Amerikaanse De Speld) zo zonder bronvermelding en verdere duiding op dit forum te plempen. Had je niet door dat het satire was? Of dacht je, wat maakt het uit, als ik maar weer wat nepnieuws kan verspreiden, al is het dan doorzichtig? Of wilde je ons gewoon even laten lachen? In dat geval ben ik wel benieuwd wat de komische bedoeling is achter het vervangen van de naam van Adam Schiff in het origineel door die van Pelosi.

P Haan
P Haan10 okt. 2020 - 18:40

Hij stond zojuist op het balkon van het Witte Huis op zijn gemak een groep 'peaceful protesters' toe te spreken. Laat ze zich nou richten op de verkiezingen, dit kost veel energie maar levert niets op...

Richard58
Richard5810 okt. 2020 - 15:10

vereidelde is verijdelde

Arjan Fernhout
Arjan Fernhout10 okt. 2020 - 7:15

Breaking news: Lol: om mensen gerust te stellen is Trump van plan een totale medische check over zijn gezondheid te laten uitvoeren bij ...... Foxnews ..... bij Tucker Carlson Tonight. Trump Plans TOTALLY REAL Medical Exam on Fox News https://www.youtube.com/watch?v=yRlyFUv_tk8

1 Reactie
Eric Minnens
Eric Minnens10 okt. 2020 - 12:48

He's a clown. He's a chump. https://youtu.be/2grQXnDxw7w

Paul250371
Paul2503719 okt. 2020 - 22:35

Kan Trump zijn taken uitvoeren? Sierde de V vat dat perfect samen Koekoek.

Vrije Geluiden
Vrije Geluiden9 okt. 2020 - 18:08

Ze zullen er nog een hele kluif aan krijgen om aan te tonen dat hij zich nu anders gedraagt dan voorheen.

1 Reactie
Minoes&tuin
Minoes&tuin10 okt. 2020 - 7:02

:)

DaanOuwens
DaanOuwens9 okt. 2020 - 18:00

Het is laat. De man is een idioot. Ongeschikt voor de functie. Dat was al duidelijk tijdens de campagne voor de kandidatuur voor de republikeinen. Het idee achter de presidentsverkiezingen is dat het verstandige volk gezamenlijk de beste kandidaat kiest voor de baan. Maar als een goot deel van het volk zelf niet al te slim en ontwikkeld is en bovendien weinig beschaving heeft is het heel goed mogelijk dat de uitkomst van democratische verkiezingen is dat de aller slechtste regering wordt geïnstalleerd. Het aanstellen van Trump laat dus zien hoe democratie kan falen. Niet uniek het is vaker gebeurd en het gebeurd nog steeds ook nu op deze wereld. Het is een kleine moeite om een goed selectiebureau de opdracht te geven om alle potentiele kandidaten te testen. Bij ongeschiktheid mogen ze dan niet meedoen aan de verkiezingen. Waarom zou je een dergelijke procedure wel hebben om de leiding van grote bedrijven te selecteren en die de regering van een land. Ik vind overigens dat Pelosi absoluut een terechte actie onderneemt, maar dat had ze beter 4 jaar eerder kunnen doen.

17 Reacties
libertariër2
libertariër29 okt. 2020 - 18:48

Ja want Daan die gaat wel eens voor ons allemaal beslissen wat verstandig is...... Jouw plannen zijn in de geschiedenis zo fantastische gegaan waar een klein groepje mensen dacht dat zij het recht hadden voor andere te spreken omdat zij te min waren.

Paul250371
Paul2503719 okt. 2020 - 22:30

Trump is gestoord libertarier. Dat bepaalt Daan niet. Dat is een feit. Het tekent jou dat je het opneemt voor de Mango Mussolini. (Want dat doe je)

DaanOuwens
DaanOuwens10 okt. 2020 - 3:33

@ libertariër Jij schrijft: Ja want Daan die gaat wel eens voor ons allemaal beslissen wat verstandig is…… Daan geeft nergens aan dat hij voor anderen wil beslissen wat verstandig is. Dus geheel onterecht beschuldig jij mij van een dictatuur. Alle reden om je excuses aan te bieden. En je schrijft: Jouw plannen zijn in de geschiedenis zo fantastische gegaan waar een klein groepje mensen dacht dat zij het recht hadden voor andere te spreken omdat zij te min waren. Ook deze link naar vermoedelijk het nationaal socialisme is belachelijk. Overigens Hitler kreeg de stemmen van meer dan 40 % van de Duitse kiezers. Dus een van de meest misdadige leiders werd gekozen door het volk. Je kan dus beter mijn kritiek op het functioneren van de democratie serieus nemen om te voorkomen dat de geschiedenis zich herhaald. Tenzij jij zelf vindt dat de ervaringen met Hitler toch wel positief waren. Gezien deze tekst zou mij dat weinig verbazen.

Luneau
Luneau10 okt. 2020 - 5:14

Libertariër, "Jouw plannen zijn in de geschiedenis zo fantastische gegaan waar een klein groepje mensen dacht dat zij het recht hadden voor andere te spreken omdat zij te min waren." Kan jij mij vertellen waar in de geschiedenis het gebeurd is dat onafhankelijke medische en psychische screening van politici tot dergelijke taferelen heeft geleid?

DanielleDefoe
DanielleDefoe10 okt. 2020 - 10:34

Leiders van grote bedrijven worden gescreend? Nah, met hun IQ's zal het wel in orde zijn. Zelfs daar mankeert het Trumpettino aan.

DanielleDefoe
DanielleDefoe10 okt. 2020 - 10:42

Hoewel dat verre van zeker is en een hoog IQ is niet het belangrijkste als het gaat om het zijn van een goede president.

DaanOuwens
DaanOuwens10 okt. 2020 - 11:52

@ DanielleDefoe Jij schrijft: Hoewel dat verre van zeker is en een hoog IQ is niet het belangrijkste als het gaat om het zijn van een goede president. Ik betwijfel het zelfs. Rechtvaardigheid, integriteit en empathie zijn zeker zo belangrijk. Overtuigingskracht ook. Maar nu zit er daar een president die dom is en alle andere vaardigheden ook mist. En toch is zijn verkiezing de uitkomst van een democratisch proces. Dat moet toch iets zijn dat iedereen zorgen baart.

DanielleDefoe
DanielleDefoe10 okt. 2020 - 13:07

De meeste presidenten in de US hadden een bovengemiddeld IQ (geschat) en waren ook niet zulke idioten als de huidige. Iemand als Kennedy had ook nooit door de medische screening mogen komen. Niet alleen vanwege de vele kwalen maar vooral door de medicatie die hij er tegen gebruikte.

Pater
Pater13 okt. 2020 - 4:56

Wanneer is iemand (on-)geschikt? Dat is niet objectief te bepalen. Stel je voor dat de kandidaat een laag IQ heeft (maar wel een sterke en stabiele persoonlijkheid heeft), is die persoon dan ongeschikt? Ik denk dat Reagan hooguit gemiddeld intelligent was, maar wel een sterke persoonlijkjheid was. Een maatschappij die bijv. psychologen de kandidaten voor gekozen functies laat testen is al zo ongezond, dan worden de psychologen wel omgekocht, of onder druk gezet, of eveneens democratisch gekozen. Het is dus een onmogelijk en in wezen ondemocratisch voorstel: de geschiktheid wordt niet meer primair door de bevolking beoordeeld. Het is een misverstand te denken dat een democratie automatisch altijd democratisch blijft. Daarvoor zul je altijd moeten vechten. Het slechtste wat je doen kan is wat Ouwens doet, een groot deel van de bevolking benaderen als: "niet al te slim en ontwikkeld is en bovendien weinig beschaving heeft". Dat is precies wat terugsloeg op Hillary met haar 'deplorables': het getuigt van minachting. Een minachting die Ouwens natuurlijk altijd al uitstraalt. Naast de mensen die systematisch bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten, zoals Wilders, Baudet & Trump, zijn de mensen met minachting voor de medemens als second best de gevaarlijksten. Het is de eerste stap naar een bestuurlijke meritocratie, waarin diploma's & inkomen bepalen wie regeert. Vroeger hadden we in NL een censuskiesrecht Wat iedereen weet, maar wat Ouwens gemakshalve niet noemt: Hillary had in 2016 drie miljoen stemmen méér dan Trump. Die bevolking had dan wel in grote getale een grote hekel aan Hillary, maar koos met een vrij ruime meerderheid toch vóór haar en tégen Trump. Wat Ouwens waarschijnlijk ook wel weet, maar waar hij omheen draait: Hitler had geen 40% van de stemmen toen hij aan de macht kwam, die 40% haalde hij un 1932 en de Duitse democratie was toen nog sterk genoeg om Hitler buiten de regering te houden. Bij de verkiezingen van eind 1932 werd de bevolking al Hitlermoe en haalde hij nog maar 34% van de zetels; niettemin kwam hij toen wel in de regering en schakelde de andere partijen uit door ze eerst te verbieden (socialisten & communisten) en vervolgens via een machtigingswet de macht over te nemen. Noch in het geval Trump noch in het geval Hitler was er dus sprake van een meerderheid van de bevolking . Zo dom zijn die bevolkingen dus niet.

DaanOuwens
DaanOuwens13 okt. 2020 - 9:11

@ Pater Jij schrijft: Wanneer is iemand (on-)geschikt? Dat is niet objectief te bepalen. Stel je voor dat de kandidaat een laag IQ heeft (maar wel een sterke en stabiele persoonlijkheid heeft), is die persoon dan ongeschikt? Ja dan is die ongeschikt. Niet in staat besluiten te nemen over complexe problemen.

DanielleDefoe
DanielleDefoe13 okt. 2020 - 11:54

Ik ga geen precieze grenzen noemen uiteraard maar een IQ in de buurt van de 100 is niet genoeg. Een van mijn hoogleraren placht te zeggen dat de UNI zou moeten kunnen, met bovenmenselijk inspanning en veel bijles! Op eigen kracht haal je er het VWO niet mee. Dat is voor een president die beslissingen moet nemen zeker te weinig ook als hij/zij uitstekende adviseurs heeft. Over presidenten en hun IQ: https://www.bbc.com/news/world-us-canada-41573846

DanielleDefoe
DanielleDefoe13 okt. 2020 - 12:01

Ook Hillary Clinton was phi beta kappa, net als Bill.

DaanOuwens
DaanOuwens13 okt. 2020 - 14:49

@ Pater Overigens schrijf je: Dat is precies wat terugsloeg op Hillary met haar ‘deplorables’: het getuigt van minachting. Een minachting die Ouwens natuurlijk altijd al uitstraalt. Jouw teksten laten jouw paternalisme en hypocrisie zien. Ik vind mensen die dom zijn niet minderwaardig. Dat vindt jij. Al die bekrompen oordelen en vooroordelen sturen jouw reacties. Daar heb ik inderdaad weinig respect voor.

DaanOuwens
DaanOuwens13 okt. 2020 - 14:53

@ DanielleDefoe Een academische titel is inderdaad geen garantie voor intelligentie. Ik ben ook domme mensen tegen gekomen met een academische titel en hele intelligente met het diploma ziekenverzorgende. Maar mensen moeten inderdaad wel de vaardigheden hebben om hun werk goed te doen. Dat is van toepassing op een automonteur en op een bestuurder van een groot bedrijf of staatshoofd. Helaas hebben sommige ideologisch verblinde types een eigen realiteit.

Pater
Pater15 okt. 2020 - 2:59

@Ouwens De minachting voor de dommen en de halve criminelen, samen de meerderheid van de bevolking in jouw mogen, die je uitstraalt en grappig genoeg ontkent, bevestig je juist door iemand met een lager IQ dan gemiddeld ongeschikt te verklaren voor het bestuur. Ik heb in de politiek vijf jaar nauw samengewerkt met een slecht geschoold arbeider die heel langzaam las en schreef en beslist niet heel intelligent was. Maar hij had wel een eigen wijsheid ontwikkeld, op basis van principes en levenservaring, waar hij het prima mee redde. En in de oorlog hoorde hij tot de kleine minderheid die actief verzet pleegde. Voor het bestuur dus prima geschikt, ik denk niet dat hij de keiharde selectie die een kandidaatstelling voor het presidentschap met zich meebrengt had overleefd, maar dat geldt voor velen, ook voor jou & mij. De academici heersen in alle parlementaire organen, de fouten zijn er beslist niet kleiner op geworden en een deel van de bevolking voelt zich door hen juist niet vertegenwoordigd. Denk eens na over de verschillen in waarde tussen democratie en meritocratie. Je schrijft er niks over, wie weet heb ik een echt denkproces bij je op gang gebracht! Mij ondertussen voor hypocriet uitmaken is een voor jou normaal geworden uitdrukking van minachting voor anderen, jammer.

DaanOuwens
DaanOuwens15 okt. 2020 - 16:39

@ Pater Jij schrijft: Mij ondertussen voor hypocriet uitmaken is een voor jou normaal geworden uitdrukking van minachting voor anderen, jammer. Dat is een adequate samenvatting van mijn mening over jou. Je kijkt naar mensen met weinig opleiding als volk dat overtuigd moet worden van jouw wijze inzichten. Exact wat je in deze tekst beschrijft als: Ik heb in de politiek vijf jaar nauw samengewerkt met een slecht geschoold arbeider die heel langzaam las en schreef en beslist niet heel intelligent was. Maar gelukkig kon hij zich dankzij jouw bezielende leiding ontwikkelen tot een mens dat dom bleef maar het hart op de goed plek had. Ik wil inderdaad ver blijven van die mening over mensen. Domme mensen met racistische opvattingen zijn voor mij domme mensen met racistische opvattingen. Ik ben het met hen oneens maar neem ze wel serieus. Ik wijs hun gedachtegoed af maar niet het feit dat ze een normaal mens zijn. Zou jij ook eens moeten proberen.

Pater
Pater16 okt. 2020 - 5:38

@Ouwens Schelden en beledigingen horen bij jouw normale gereedschap, keihard liegen iets minder. dat doe je nu wel en ik schik van de mate daarvan: "Maar gelukkig kon hij zich dankzij jouw bezielende leiding ontwikkelen tot een mens dat dom bleef maar het hart op de goed plek had." Dat heb ik nooit geschreven en is complete onzin. Ik had respect voor de man, in het bijzonder hoe hij zijn leven lang is uitgegaan van zijn principes, zoals gelijkwaardigheid, verzet tegen discriminatie. Ik ben daarop nooit zo serieus getest als hij. Ik weet lang niet zeker dat ik die keuzes had volgehouden bij levensgevaar. Dat je er iets anders van maakt is erg kwalijk. Duizend keer liever zo iemand dan jouw elitaire en meritocratische denkwijze; ik zie jou in zulke omstandigheden vanwege je elitaire denken ook niet als een bondgenoot. Lees eens wat: https://stukroodvlees.nl/author/wouter-schakel/

Bouwman2
Bouwman29 okt. 2020 - 17:36

In elk geval tot en met de kerstdagen heeet POTUS Donald Trump. En daarna zien we wel weer. Je kunt er niet aan veranderen. Dat moeten echt de Amerikanen doen. Maar dat Jerrymandering heel oneerlijk is heb ik bijna nergens gehoord.

9 Reacties
wegmetons
wegmetons9 okt. 2020 - 19:58

Jerrymandering is oneerlijk maar wel 2 kanten op. Het gebeurt namelijk eigenlijk in elke staat waar verkiezingen wel eens spannend zijn, ook in staten waar een Democraat de baas is.

stokkickhuysen
stokkickhuysen9 okt. 2020 - 23:45

@wegmetons Blijkbaar 75% Republeins, 25 % democratisch, And they drew first blood.

DaanOuwens
DaanOuwens10 okt. 2020 - 3:38

@ wegmetons Jij schrijft: Het gebeurt namelijk eigenlijk in elke staat waar verkiezingen wel eens spannend zijn, ook in staten waar een Democraat de baas is. Het gebeurt echter bijna vooral door republikeinen. Niet verrassend dat jij hier schrijft: zij doen het ook is je boodschap om kritiek te weerleggen. Kritiek op rechts of extreem rechts hier of in de VS vindt jij onprettig. Dat is het motief voor deze tekst van jou. Het is echter vooral een republikeinse hobby. https://nl.wikipedia.org/wiki/Kiesrechtgeografie

Zandb
Zandb10 okt. 2020 - 14:52

Trump gaat als een kalkoen de Kerst tegemoet.

wegmetons
wegmetons10 okt. 2020 - 15:19

Geachte heer Ouwens, waarom zou ik in moeten gaan op een anti-democraat die nog nooit een mening over mij onderbouwd heb met bewijs? Dat laat ik dus nu ook achterwege. @Stokkickhuysen, u onderbouwd uw stelling niet. Ik zal hem onderbouwen waarom hij niet juist is in mijn ogen: De VS richt elke 10 jaar haar districten opnieuw in om het eerlijk te houden. i.e. elk district in een staat dient ongeveer evenveel inwoners te hebben. Dit om te voorkomen dat een stem in dorp a meer waard is als in dorp b. Nu valt er veel af te dingen op deze wijze van verkiezingen houden echter dat is niet het onderwerp. Het is feitelijk juist dat afgelopen verkiezingen de Republikeinen meer voordeel hadden van Gerrymandering. Echter niet 75%. In 35 van de 50 staten was er op het moment van herindeling, dat zijn vaste momenten (na de volkstelling), was er een Republikeinse gouverneur en een meerderheid in het staatsparlement van de Republikeinen. In 15 staten was dat andersom. Dat komt dus neer op 30 / 70. In elke staat is er sprake geweest van Gerrymandering, zowel in door de Democraten geleidde staten als in door de Republikeinen geleide staten. Over wie het als eerste zo deed kunnen we duidelijk zijn: geen van beide partijen bestonden toen het systeem ontworpen werd. Dus 'drew first blood' is niet van toepassing in deze.

wegmetons
wegmetons10 okt. 2020 - 15:20

onderbouwing van mijn stelling, het is in het engels en het artikel is wat lang echter goed leesbaar: https://www.businessinsider.com/partisan-gerrymandering-has-benefited-republicans-more-than-democrats-2017-6?international=true&r=US&IR=T

DaanOuwens
DaanOuwens10 okt. 2020 - 18:52

@ wegmetons Jij schrijft: Geachte heer Ouwens, waarom zou ik in moeten gaan op een anti-democraat die nog nooit een mening over mij onderbouwd heb met bewijs? Van mij hoeft dat ook helemaal niet. Ik stel gewoon vast dat jij je opmerkingen maakt vanuit je extreem rechtse gedachtegoed. Dat jij mij een anti democraat noemt kan ik slechts zien als een compliment. Je hebt gelijk, extreem rechtse idealen horen namelijk volgens mij niet thuis in een democratie.

wegmetons
wegmetons11 okt. 2020 - 7:28

U stelt vast maar kan niet onderbouwen, dat bleek de vorige keer. U kunt niet onderbouwen omdat het feitelijk onjuist is.

DaanOuwens
DaanOuwens13 okt. 2020 - 9:09

@wegmetons Jij schrijft: U stelt vast maar kan niet onderbouwen, dat bleek de vorige keer. U kunt niet onderbouwen omdat het feitelijk onjuist is. Maar natuurlijk wel. Je teksten staan er vol mee. Zoals: Lijkt me sterk, Wilders komt uit Venlo en Trump uit New York. Overigens heb ik Trump nog niet op racisme betrapt. Trump is zeer frequent op racisme betrapt. https://joop.bnnvara.nl/nieuws/racisme-van-trump-brengt-cnn-presentator-tot-tranen Jij praat dat keer op keer goed. In jouw historie staan talloze voorbeelden van extreem rechtse opvattingen en het goedpraten racisme. Het is dus feitelijk juist

NoahAmber
NoahAmber9 okt. 2020 - 16:10

Het lijkt seizoen 7 van House of Cards wel

Meneerplas
Meneerplas9 okt. 2020 - 15:47

3 Jaar lang russia russia wat uitliep op niets Daarna impeachment wat ook uit liep op niets. Nu dit?? Hebben die geen schaamte? En nog erger de mensen die nog steeds blindeloos geloven in de leugens van de democraten. Open toch je ogen!

3 Reacties
Eric Minnens
Eric Minnens9 okt. 2020 - 19:50

Meneerplas, meneer Plas, Drink nog eens een glas, En ga dan terug naar waar u was (GeenStas).

Paul250371
Paul2503719 okt. 2020 - 22:32

Meneerplas Stand down and stand by.

Zandb
Zandb10 okt. 2020 - 7:34

Meneer Dat heb je in een land waar je te maken hebt met de dictatuur van de meerderheid.

Ivan61
Ivan619 okt. 2020 - 15:45

Ik ben overtuigd dat Obama grote uitzondering was in White House, Niet alleen vanwege zijn huidskleur maar vooral vanwege zijn fatsoen en verstand, Voor hem zat oorlogsgeile alcoholist 8 jaar en daarvoor sex verslaafde saxofonist ook 8 jaar. De Democraten zijn over de rooie omdat zij niet weten hoe zij met de veranderingen moeten omgaan. Aan een kant krankzinnige president en aan andere kant veranderingen in maatschappij. Zij zijn net zo nutteloos en corrupt als Republiekannen. Amerikaanse democratie heeft meer overeenkomsten met regime in SA dan met onze democratie. Gelovig zijn is verplicht om president te worden. Slaat nergens op.

5 Reacties
RechtdoorZee93
RechtdoorZee9310 okt. 2020 - 7:45

Betreft Bush ja, zonder twijfel. Betreft Obama, was en is er niet nog steeds een soort bias? Ook Obama heeft talloze blunders en fouten gemaakt. Die kwamen echter nooit op de voorpagina in koeienletters met: Obama doet zus, Obama doet zo. Vraag me dan ook af hoe dat straks met Biden gaat. Hij zal veel dezelfde fouten maken als Trump, omdat er simpelweg systeemfouten zijn.

Ivan61
Ivan6110 okt. 2020 - 8:40

@ RechtdoorZee93, Ik ben helemaal niet weg van Obama maar hij is een keurige heer met bijna brandschone reputatie. Beetje saai kan je zeggen. Zijn voorgangers en opvolger zijn dat niet. Dat is een groot verschil. Het systeem deugt niet.

Luneau
Luneau10 okt. 2020 - 12:33

RechtdoorZee, Bij Obama was het al een schandaal als hij ging fietsen, mosterd op z'n hamburger deed of een pak met de verkeerde kleur aan had. https://youtu.be/7MWxq80oze0

DanielleDefoe
DanielleDefoe10 okt. 2020 - 13:16

Obama is inderdaad niet flamboyant. Biden ook niet. Dat is geen tekortkoming.

Ivan61
Ivan6110 okt. 2020 - 13:28

@ Danielle en Luneau , Juist. Liever " saai " dan Clinton of Trump.

Joop Schouten
Joop Schouten9 okt. 2020 - 13:56

Maakt niet uit. Alles wat hij doet polariseert.

[verwijderd]
[verwijderd]9 okt. 2020 - 13:43

--- Dit bericht is verwijderd —

6 Reacties
Zandb
Zandb9 okt. 2020 - 14:09

Mark Dat klopt. De Democraten schamen zich nergens voor. Dat is namelijk ook nergens voor nodig. Deze vorm van, wat u anonieme bronnen noemt, is heel gebruikelijk voor welke krant voor welke signatuur ook. Tot slot ben ik benieuwd welke waarde u er aan hecht, wanneer ik (net als u zonder enige onderbouwing) zou beweren dat er een leugen uitkomt, zodra u uw mond open doet.

Richard58
Richard589 okt. 2020 - 15:15

Zandb maakt niets uit wat je zegt, onze rechtse vrinde blijven blaten. Ze komen waarschijnlijk wekelijks bij elkaar onder de bezielende leiding van Geert of Thierry (die wisselen elkaar dan om de twee weken af) om af te spreken wie weer waar op gaat reageren. Vroeger had je nog leesclubs die met elkaar boeken bespraken. Nu heb je van dit soort clubs die het niveau van de stripboeken nog niet halen. Ja en die mogen ook op Joop reageren. Doet me een beetje denken aan Trump die ook denkt dat hij overal verstand van heeft. Maar onze striplezertjes zijn geen miljardairskindjes zoals Donald. Vader Fred draait zich drie keer om in zijn graf. Van al die miljarden die Fred heeft verzameld heeft The Donald het voor elkaar gekregen om dat om te zetten in honderden miljoenen schuld. Dat is een knappe prestatie toch daarom zijn onze rechtse losers zo blij met hem. Als loser kun je toch president van de VS worden. Dan heb ik nog een kleine mededeling voor onze reaguurders losers hier, jullie komen nog niet in aanmerking om gemeenteraadslid te worden in Madurodam.

Pater
Pater9 okt. 2020 - 15:20

De samenwerking met Rusland is bewezen. Ook is bewezen dat Trump Oekraïne heeft gechanteerd met het uitstellen van hulp om ze te dwingen bewijs te zoeken tegen fraude door de zoon van Biden. Dat is een vorm van landverraad. De Democraten zijn toen terecht begonnen met een afzettingsprocedure, die strandde op de Republikeinse meerderheid in de Senaat. Laatst hebben zowel Trump als pence leten weten dat ze zich niet neer zullen leggen bij een verkiezingsnederlaag. Trump is met zijn besmetting welbewust door blijven lopen en heeft medewerkers besmet. Trump liegt zowat elke minuut die hij spreekt en jij doet dat na. De regeringsperiode van Trump is een ramp voor het land en voor de rechtstaat. Dat hij een cocktail van medicijnen met o.a. dexamethasone staat vast, en ook staat vast dat die steroïde "can cause mood swings and can give a false level of energy and a sense of euphoria." Gelukkig stijgt de voorsprong van Biden weer. Geen groot leider, wel een normaal mens, zonder de ziekelijke afwijkingen van Trump, zoals narcisme, minachting voor vrouwen en een dwang tot wraak jegens wie hem aanvalt.

Tal2
Tal29 okt. 2020 - 17:14

@mark: correct . Hand in eigen boezem. Pelosi heeft zelf zeker wat betreffende covid een niet zo nette staat van dienst. Bronnen? Nou alle nieuwszenders en interviews waar ze het in toe geeft en probeerde een haarstilisten Dane de schuld in de schoenen te schuiven.

Eric Minnens
Eric Minnens9 okt. 2020 - 20:13

@Richard58 (m.b.t onze rechtse losers) "jullie komen nog niet in aanmerking om gemeenteraadslid te worden in Madurodam" Precies. Sterker, 'jullie' zouden nog geen mierenhoop kunnen beheren, 'jullie' zouden als worm niet eens een weg weten te zoeken in jullie mestvaalt. Alleen als virus, ja als kwaadaardig virus zouden jullie, met zijn allen, succesvol kunnen zijn.

Paul250371
Paul2503719 okt. 2020 - 22:34

Mark Tal Stand down and stand by. Hou de bruine laarzen nog even in het vet.

Fredje3
Fredje39 okt. 2020 - 13:21

[kan Trump taken nog wel uitvoeren?] Domme vraag. Heeft hij deze uberhaupt ooit wel kunnen uitvoeren?

Joop Schouten
Joop Schouten9 okt. 2020 - 12:38

Hij is net zo dom als het virus. Beide verwoesten levens.

1 Reactie
Taya22
Taya229 okt. 2020 - 17:42

Onjuist, wel mooie vergelijking: Viruses are as simple as they are 'smart' Viruses are as simple as they are “smart”: too elementary to be able to reproduce by themselves, they exploit the reproductive “machinery” of cells, by inserting pieces of their own DNA so that it is transcribed by the host cell. To do this, they first have to inject their own genetic material into the cells they infect. An international team of researchers has studied how this occurs and how long it takes for this process to be completed https://www.sciencedaily.com/releases/2013/11/131125091318.htm

JasDon
JasDon9 okt. 2020 - 11:52

Gewoon het ritje uitzitten met die gek aan kop, echt gevaarlijke zaken worden wel voorkomen. De democraten kunnen beter inzetten op het winnen met een zo groot mogelijk verschil, ook in het senaat en huis van afgevaardigden.

1 Reactie
Pater
Pater10 okt. 2020 - 0:37

@wegmetons Staat niet los van recente gebeurtenissen, Trump heeft voortdurend democratische gouverneurs beschuldigd van sabotage van de economie door strenge coronamaatregelen.

MartinvanderLinde
MartinvanderLinde9 okt. 2020 - 11:48

Hetzelfde geldt voor de onderhandelingen over de Coronabijdrage van de overheid. Eerst tweet hij dat die onderhandelingen moeten stoppen hoewel hij daar niets over te zeggen heeft. En zodra hij hoort dat de beurzen inklappen roept hij dat er geld genoeg is voor iedereen. Hij verwijt Pelosi dat ze nog niet bij hem is geweest voor een handtekening. Hoewel hij nooit gespoord heeft hebben de steroids een nog ontregelender effect op de man. Ook zijn reactie op het nieuws over de voorkomen kidnapping van gouverneur Gretchen Whitmer is tekenend voor de man. Zijn "stand back and standby" van vorige week kon niet beter geïllustreerd worden. Haatgroepen als de Proud Boys en de Wolverine Watchmen, die de ontvoering en bomaanslagen planden als reactie op Whitmers coronabeleid, vatten die woorden op als een oproep tot om in actie te komen. Ze wilden Whitmer ontvoeren en haar gebruiken om de verkiezingen te saboteren. Toen Whitmer daar op wees in een toespraak en de rol die Trump daar in speelt beklaagde hij zich bij Fox News over haar ondankbaarheid. „Het was mijn ministerie van Justitie dat deze groep heeft opgepakt”, zei hij. En hij nam het de gouverneur kwalijk dat door haar strenge maatregelen tegen de epidemie, kerkbezoek nog altijd niet is toegestaan. En sprak daarmee exact de woorden die de gearresteerde samenzweerders gebruikten ter rechtvaardiging van hun acties. Met andere woorden, Whitmers verwijt was een voltreffer.

1 Reactie
wegmetons
wegmetons9 okt. 2020 - 16:35

Ik ben het in veel met u eens, de man is volslagen gestoord en wordt hopelijk in november weg gestemd. Echter het bedreigen van Whitmer door die militie, wat weerzinwekkend is, staat wel los van de recente gebeurtenissen aangezien dit al wel een paar weken in de pijplijn ging. Het ging ze namelijk om de lockdown maatregelen die er al een heel tijdje zijn daar.

Rick Hofland
Rick Hofland9 okt. 2020 - 11:21

Ja dat is nou eenmaal de consequentie wanneer een land bestuurd wordt door mensen die ouder zijn dan de gemiddelde levensverwachting van de inwoners. Donald zal waarschijnlijk binnenkort het veld wel ruimen, maar zijn vervanger vertoond helaas nu al beelden van cognitieve aftakeling. Het is bijzonder dat de haat richting Trump zo groot is dat hier maar van weggekeken wordt door de MSM. Stel jezelf eens voor dat Biden de kandidaat van de Republikeinen zou zijn. Ik ben er van overtuigd dat we dan al maanden gebombardeerd zouden worden over hoe mentaal onbekwaam Biden zou zijn om nog 4 jaar zo’n zware taak op zich te nemen. Er wordt hier wel van weggekeken, maar als je even zoekt dan zijn er genoeg video’s te vinden van interviews waarin Joe de weg wat kwijt raakt. Als je bij die beelden jezelf bedenkt dat die man op het punt staat 4 jaar lang wereldleider te worden dan kan je geen andere conclusie trekken dat het echt heel triest gesteld is met de staat van de Amerikaanse politiek. Gelukkig is Kamala Harris mij afgelopen week niet tegen gevallen, want ik durf er een weddenschap op aan te gaan dat zij over 4 jaar als zittende president de verkiezingen in zal gaan.

10 Reacties
Richard58
Richard589 okt. 2020 - 12:27

Dat laatste zou prima zijn. Waarom Adolf zo gehaat werd dat er zelfs vijf jaar oorlog tegen hem gevoerd werd heb ik ook nooit begrepen. Adolf deed waarschijnlijk zulke gruwelijke dingen dat een gruwelijke oorlog onvermijdelijk was. Donald doet waarschijnlijk dermate domme en nare dingen dat hij daarom intens gehaat wordt, gek hè. Iets van actie/reactie misschien??? Hoe gruwelijker de daden hoe gruwelijk de reactie. Bij Donald valt het dus wel mee, hij wordt genoeg gehaat om hem weg te wille hebben. Hij is nog niet ontvoerd of doorgeschoten en ook het Witte Huis is nog niet gebombardeerd. Hij krijgt er alleen van langs in de pers en door een groot deel van de bevolking omdat hij haat, racisme, corona-ontkenning predikt en schijt heeft aan het klimaat. Mogen wij die man dan een klein beetje haten Rick. Toch wel hè, dank je!!!!!!

Richard58
Richard589 okt. 2020 - 12:34

Trump is wel doorgeschoten natuurlijk, maar in deze context was het toch doodgeschoten.

adriek
adriek9 okt. 2020 - 12:45

Voor beide oude van dagen geldt dat ze door een democratisch proces op hun respectievelijke stoelen zijn beland. Blijkbaar willen de Amerikanen dit soort oude wijze mannen als hun leider.

Karingin
Karingin9 okt. 2020 - 13:38

Letterlijk alles is beter dan The Angry Cheeto, een aap of zelfs een garnaal volstaat al. Dat Trump gehaat wordt is terecht en heeft ie aan zichzelf te danken

Rick Hofland
Rick Hofland9 okt. 2020 - 15:05

Ik denk alleen dat het vreemd is om je hier in Nederland zo ontzettend druk te maken over een onbehouwen hork president in de VS. Persoonlijk kan ik nog steeds niet geloven dat zo veel Amerikanen die man tot president hebben gekozen, er is werkelijk helemaal niets, nul komma nul, wat Trump aan beleid heeft gevoerd afgelopen 3,5 jaar dat direct invloed op mij heeft gehad. Weg met die kerel, maar om iemand te haten moet iemand deel van mijn leven maken en dat doet die man nou eenmaal niet. En hem vergelijken met Adolf Hitler? Jeetje, wat laat je dan je hoofd op hol brengen zeg. Er zijn vandaag de dag tientallen dictators en warlords die de vreselijkste dingen uitvoeren en die ben je toch ook niet aan het "haten". Neem een beetje afstand van de politiek in de VS, daar wordt je een stuk gelukkiger van, want in 2016 geloofde ook niemand die in Nederland wakker werd dat Trump had gewonnen, dus stel dat hij op één of andere manier wordt herkozen. Wat ga je dan doen als je zo bezig bent met hem te haten, je hele leven er door laten bepalen? Soms denk ik dat heel veel mensen het veel te goed hebben in hun leven om zich zo druk te maken over wie de president van een ver land is.

Sonic2
Sonic29 okt. 2020 - 17:09

Biden zou als een soort Bush behandeld zijn. Of Romney. Erg slecht voorbeeld van u dus. Als Trump een democraat zou zijn geweest dan waren echt alle stoppen losgegaan. Met zijn gedrag in het prive leven. En daarna dat hele gebral over Joe zijn mentale toestand. Als je je er in had verdiept dan had je geweten dat bijvoorbeeld Roosevelt, Reagan, Woodrow Wilson en ook Kennedy in al hun termijnen of ziek waren of beginnen dement. Kennedy heeft zijn termijn tragisch genoeg niet afgemaakt. Die laatste alinea ben ik het mee eens. In 2024 zal Harris als zittende president de verkiezingen ingaan. Als Biden hem wint. Met de nadruk op als

GoudenBergen
GoudenBergen9 okt. 2020 - 19:46

@Sonic Als Trump in november wordt verslagen, wordt Biden president. Hij zal waarschijnlijk 1 termijn volmaken. Lukt dat niet dan neemt Harris het stokje over. De Republikeinen hebben dan 4 jaar de tijd om de schade van 4 jaar Trump te herstellen en in 2024 met een aansprekende kandidaat te komen, die het op gaat nemen tegen (vice)president Harris. De geschiedenis leert dat het heel moeilijk is om te voorspellen wie vanaf 20 januari 2025 in het Witte Huis zal zitten.

DaanOuwens
DaanOuwens9 okt. 2020 - 20:07

@ Rick Hofland Jij schrijft: Het is bijzonder dat de haat richting Trump zo groot is dat hier maar van weggekeken wordt door de MSM. Hysterische woorden zoals haat zijn voor jouw eigen rekening. Maar er zit bijna 4 jaar een idioot in het witte huis. Dat vinden mensen een serieus probleem. Niet omdat ze in de VS wonen maar omdat de besluiten van de president van de VS ook levens van mensen hier beïnvloeden. Een deel van de ontslagen die in IJmuiden vallen zijn het gevolg van het beleid van Trump. Bovendien heeft iedereen via allerlei media gewoon kennis kunnen nemen van de uitspraken en berichten van deze man. Dus hebben mensen zelf kunnen vaststellen dat de man niet goed bij zijn hoofd is. Dat jij dat haat noemt maakt dat je mensen excuses schuldig bent maar ik denk dat je zal blijven volharden in je eigen kortzichtigheid.

Eric Minnens
Eric Minnens9 okt. 2020 - 20:38

@Rick Hofland "Ik denk alleen dat het vreemd is om je hier in Nederland zo ontzettend druk te maken over een onbehouwen hork president in de VS." Ik zou me er toch maar druk om maken. Trump dient als voorbeeld voor heel veel onbehouwen horken, ook hier in Nederland. De wereld wordt er door hem een stuk onbehouwener door, zegmaar. Onder Biden zal die virale besmetting aanzienlijk minder zijn.

Richard58
Richard5810 okt. 2020 - 12:47

Rick blijkbaar ontgaat je de relatieve vergelijking. Daarnaast schrijf jij zelf ellenlange epistels ten faveure van Trump om dan nu vrolijk te stellen dat wij ons niet zo druk moeten maken over leiders elders in de wereld. Een klassiek voorbeeld van de jijbak om de anti-Trumpers proberen het zwijgen op te leggen. En dat jij Trump weg wil hebben daar geloof ik gezien jouw reacties totaal niets van. Verder heb ik en met mij veel anderen die Trump afschuwelijk vinden ook een schurfthekel aan andere tirannen die hun volk bedriegen, voorliegen of onderdrukken. Maar hier gaat het ook nog eens om de voorman van het machtigste land ter wereld. Dat is toch iets anders dan Orban in Hongarije e d. Dus ja op die manier wordt Trump gehaat zonder hem ooit persoonlijk te kennen. Om even op de vergelijking terug te komen. Hitler werd niet persoonlijk gekend door enkele miljarden mensen dus mocht naar jouw maatstaven dus niet gehaat worden. Jij voelt je wel helemaal lekker want ik heb zo mijn twijfels. En maak je geen zorgen om mij want ik slaap uitstekend en maak me zelfs niet eens echt druk. Maar ik vind wel dat ik Trumpiaans gezwets af en toe er onder moet schoffelen voor het gelijke speelveld op dit forum, anders lees je hier alleen eenzijdig domrechts gezever. Dat is ook maar saai. Overigens ga ik nog steeds uit van winst voor Trump. Die Amerikanen zijn er gek genoeg voor en die peilingen daar geloof ik niet in. Veel Trump-stemmers geven dat nooit toe net als hier voor de PVV of FvD. Men schaamt zich daarvoor omdat ze verdraaid goed weten dat het eigenlijk slecht is wat ze doen, maar de haat tegen anderen of dat nu moslims, vluchtelingen, kleurlingen of linkse mensen zijn is sterker dan hun fatsoen. En daar voel jij je blijkbaar ook goed thuis.

Haz
Haz9 okt. 2020 - 11:08

Klopt, maar dan is de vraag is wel: waarom zouden ze daar juist nu actie op ondernemen. Na alle gekke acties in de afgelopen bijna 4 jaar (en daar hebben wel gekkere acties en uitspraken - ook m.b.t. corona - tussengezeten dan degene die jij noemt). Hoe dan ook, de republikeinen gaan hier natuurlijk niks mee doen. En dat weten de democraten natuurlijk ook. Is weer even leuk voor de media.

1 Reactie
Haz
Haz9 okt. 2020 - 11:08

Is als reactie op @Mohawk

Baggiebor
Baggiebor9 okt. 2020 - 11:06

Wat je ook van Trump vindt, maar wordt het niet eens tijd dat de Dems zich op zichzelf gaan concentreren. Ze zijn nu al 4 jaar aan de poten van Trump aan het zagen, maar hebben zelf geen idee hoe het beter moet. Komen aan met een half demente man met een ziekelijke neiging om aan jonge meisjes te zitten, die dan het land moet gaan leiden en die ook vaak loopt te raaskallen. Wie van de 2 na November ook president wordt, ik hou mijn hart vast. Iets met regen en drup.

8 Reacties
Richard58
Richard589 okt. 2020 - 12:30

Jahoor natuurlijk Baggie hoe jij je hart maar lekker vast. Na vier fantastische haten voor de mensheid glijden we weg in de eeuwige duisternis, komen we jou daar vast tegen want daar zit jij toch al??

Richard58
Richard589 okt. 2020 - 12:32

haten= jaren

adriek
adriek9 okt. 2020 - 12:46

De ene seniele dwaas inruilen voor de andere. Doe mij maar het vriendelijke, niet haatdragende type in plaats van de gek die alleen zijn eigenbelang dient.

Sonic2
Sonic29 okt. 2020 - 17:13

@ BaggieBor Het is vooral een leugen die (ultra) rechts al 4 jaar vol houdt. Die echt niets met de realiteit te maken heeft. Het heeft er alles mee te maken dat rechts en ultra rechts en ook hun aanhangers zo lui zijn om niet te lezen wat de Democraten echt willen. Als je niet weet wat Sanders,AOC, Warren, Biden, Bloomberg willen en als je niet weet wat de Democratische senatoren willen. Dan heb je je er gewoon niet in verdiept. De Democraten zijn daarin altijd heel duidelijk geweest. Jij en veel rechtse reageerders melden het nooit. Dat is heel wat anders. De Democraten zetten zich af tegen Trump, maar hebben echt eigen plannen. Verzinsel dus van u. Maar wel een mythe die al vier jaar door suddert.

Tal2
Tal29 okt. 2020 - 17:17

Baggie: is het ook niet eens tijd dat obsessieve mensen in het algemeen zich wat minder gaan bezig houden met de gekke sprongen van die Trump. Haters hier schrijven soms dagelijks 15/30 minuten stukjes over dat figuur. Best ongezond en slecht voor je karma.

Baggiebor
Baggiebor9 okt. 2020 - 17:56

@Sonic Ik weet wat de democraten willen, en laat mj op basis van die kennis dan herhalen dat ze echt geen idee hebben hoe het beter moet.

Sonic2
Sonic29 okt. 2020 - 19:04

@ BaggieBor Dan heb je vooral geen moeite gedaan om het te begrijpen klaarblijkelijk. Of u bent voor nog grote inkomensverschillen en nog meer armoede. Nog meer vervuiling. Of u wilt doorgaan met verder afbreken van het zorgstelsel en de uitkeringen in Amerika. Het is volgens mij hier echt andersom. Veel (ultra) rechtse reageerders hier blijven al vier jaar hangen in de riedel dat de Democraten alleen maar tegen zijn. Ze blijven hangen in de riedel dat de Democraten geen alternatief hebben. Heel veel mensen willen niet dat de Democraten met een alternatief komen. Heel veel mensen ook hier waren tegen welk alternatief dan ook geweest. Kan me nog goed voor de geest halen dat Sanders voor velen hier ook een absolute no go was. Heel veel mensen ook hier willen niet eens de voorstellen van de Democraten serieus nemen. Dat is volledig hun eigen keuze. Net als het hun eigen keuze is om vooral niet de jaren voor Trump te benoemen en vooral niet willen benoemen hoe Clinton en Obama zijn behandeld door de GOP en haar kiezers. Normaal gesproken hou ik van mensen die dingen kunnen afwegen, maar er zit al vier jaar zo'n enorm patroon in dat ik veel mensen als verkapt Trump fanboy zie. Alleen zijn ze er zelf ook wel achter dat ze zich daarvoor totaal dood moeten schamen.

wegmetons
wegmetons9 okt. 2020 - 20:08

Sonic, ze hebben de schijn niet bepaald mee. En die paar senatoren die u noemt, dat zijn niet alle senatoren. Sterker nog: grote delen van de Democratische partij ziet helemaal niets in Ocasio Cortez bijvoorbeeld. Dus leuk dat ze gekozen is, ze is een frisse en opvallende persoon in de Amerikaanse politiek! Echter ze zal niet de koers van de partij gaan bepalen, daarvoor zijn er teveel mensen die haar idealen niet fijn vinden in dat land. Verder waarde Sonic heeft de Democratische partij toch echt heel erg haar best gedaan om alleen maar in het nieuws te komen op de Jan Marijnissen manier "zeg nee, stem sp". Laten we hopen dat Biden wint, echter ik zou het eerder als de minste van 2 kwaden beschouwen gezien zijn leeftijd en zijn niet al te sterke optredens in zijn tijd als VP en volksvertegenwoordiger.

henk-alexander
henk-alexander9 okt. 2020 - 10:59

Dat Trump zich als een herrezen Lazarus zou manifesteren was te verwachten maar niet dat het establishment van de Dems weer met een afzettingsritueel komt - nog een paar weekjes en dan gaat hij definitief terug achter de steen.

2 Reacties
Richard58
Richard589 okt. 2020 - 12:31

Vlgs mij is hij al 4 jaar lazarus.

Jake123
Jake1239 okt. 2020 - 13:07

Dat moet nog blijken. In de bepalende staten is het geen gelopen race.

Hannes  Achterhout
Hannes Achterhout9 okt. 2020 - 10:52

De Democraten willen in de eerste plaats de democratie redden, nu Trump en zijn GOP er een auto- en theocratisch totalitair systeem van willen maken: dat staat paraat voor een `gezonde volksgeest' in gedicteerde eendracht, op weg naar hereniging van Kerk en Staat. In jubelende extase bukken biddenderwijs gewapende vaandeldragers aan de zijlijn voor de despoot om op zijn consigne ten strijde te trekken. Een ontvoering van een Democrate, die door Trump persoonlijk was uitgescholden, is inmiddels gelukkig verijdeld.

Baron von Kleef
Baron von Kleef9 okt. 2020 - 10:49

The tenaciously tardy Trump trashtalking touchy tinkers trundle towards typifying todays tautology, tweaking tacky thoughts that taunt till they teeter to tattle, tempting truculently to tarnish tomorrows turbulent though timorous togetherness. Tea? :-)

5 Reacties
Eric Minnens
Eric Minnens9 okt. 2020 - 12:56

Klits klats klender Kleef. ????

Baron von Kleef
Baron von Kleef9 okt. 2020 - 20:12

@Eric Wat vind je er zelf van?

Eric Minnens
Eric Minnens9 okt. 2020 - 21:03

@Baron Grappig. Even afgezien van 'thougts' en 'though'... Vertaling hoeft niet, ik begrijp het zo al niet, en dat lijkt me ook niet de bedoeling.

Baron von Kleef
Baron von Kleef9 okt. 2020 - 22:06

@Eric :-) Zal ik het vertalen voor je? Ik bedoel er wel iets mee namelijk.

Eric Minnens
Eric Minnens10 okt. 2020 - 7:33

Be my guest.

Mohawk2
Mohawk29 okt. 2020 - 10:24

Een man die zo raaskalt zoals Trump hier doet in een interview met Fox News over zijn genezing en "het medicijn dat hij al lang niet meer neemt", "of eigenlijk nauwelijks nog neemt", "of dat hij trouwens helemaal niet nodig had", en niet mee zal doen aan een virtueel debat met Biden mede omdat hij "zich niet besmettelijk voelt en helemaal niet besmettelijk is", moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen,vooral in het belang van de veiligheid van anderen! "Trump Can't Keep His Story Straight About Miraculous Coronavirus 'Cure', Backs Out Of Next Debate" (vanaf ongv 3.12 t/m 6.44 min.) https://youtu.be/3n-cwzqmDvo The Late Show met Steven Colbert: de goden zij geprezen voor een oase van intelligentie & scherpzinnigheid in een woestijn van angstaanjagende krankzinnigheid! Kunnen we er tenminste nog om lachen...

2 Reacties
Richard58
Richard589 okt. 2020 - 12:08

De drie hieronder zijn in ieder geval ook al lang de weg kwijt. Trumpies van het doevigste soort. A zou Trump live op tv de nieuwslezeres verkrachren dan nog zouden ze hem toejuichen. Kijk en als je mentaal zo in elkaar zit dan is er gee redding meer mogelijk. Je moet toch echt een totale maatschappelijke loser zijn om achter zo'n debiel aan te lopen. Kijk zou Pence president zijn geweest dan zou ik veel van zijn

Richard58
Richard589 okt. 2020 - 12:13

beleid niet goed vinden of slecht voor de economie of het milieu en zijn te christelijke waarden zijn niet de mijne. Maar die man is echt niet gek en geen losgeslagen debiel zoals Trump. Zijn hardcore stemmers herkennen blijkbaar hun eigen idiotie in Trump en daarom blijven ze hem steunen, zoals hier ook een aantal reaguurders. In het niet reaguurders leven zijn ze waarschijnlijk ook niet geheel jofel denk ik zo. Blij dat het niet mijn vrienden ofzo zijn, mijn god ik zou niet weten hoe snel ik van zulke mafketels af kon komen.

Djennica
Djennica9 okt. 2020 - 10:14

Weer zo'n kansloos verzoek van de democraten dat nooit de medewerking krijgt van republikeinen. "The New York Times meldt dat vertrouwelingen..." De New York Times wordt wel een beetje irritant met die 'anonieme bronnen' die altijd alle 'feitjes' weten over Trump. Anonieme bronnen maken makkelijke verhaaltjes.

1 Reactie
JasDon
JasDon9 okt. 2020 - 11:53

Indien zij betrouwbare bronnen hebben is het goed dat deze informatie wordt gedeeld. Helaas heb je er niet al te veel aan. Trump stemmers lezen en geloven de krant niet en in de overheid wordt er niets met die informatie gedaan.

Jesse Engel
Jesse Engel9 okt. 2020 - 9:48

Kansloos. Trump verzocht eerder met net zoveel reden of Biden getest kon worden op mentale problemen en doping die het hem mogelijk maakten de presidentsrace te doen. De Democraten wezen het af en daarmee is het net zo zeker dat de Republikeinen m.b.t. Trump dat evenzo kunnen doen nu diens artsen, die een eed hebben afgelegd, hem gezond hebben verklaar en klaar voor verdere deelname. Next.

4 Reacties
Hans van Degen
Hans van Degen9 okt. 2020 - 10:14

De Democratische partij heeft nog steeds de gifbeker van 2016 niet leeggedronken. Ook volgende maand zullen ze er weer in stikken. Moet trouwens die mevrouw Nancy Pelosi (inmiddels 80) zelf niet eens met pensioen of naar een verzorgingstehuis?

tomaatnet
tomaatnet9 okt. 2020 - 10:35

Appels met peren vergelijken? Eed afgelegd? Dat is pas lachen. De spindoctorseed. De artsen hebben hem gezond verklaard omdat hij hen dwong die narcist.

Jesse Engel
Jesse Engel9 okt. 2020 - 15:56

Ach tomaat. Ze hebben je helemaal aan een trekkoordje niet? Als een arts je officieel gezond verklaart dan denk jij dat een niet medicus nog zulke eisen kan stellen helemaal als dat eisen voortkomt uit politiek gemotiveerde belangen? Waarom denk je dan dat Biden zich niet beschikbaar hoefde te stellen voor door Trump en diens Republikeinse campagnestaf geëiste onderzoek naar doping en mentale gesteldheid?

Sonic2
Sonic29 okt. 2020 - 19:13

@ Hans van Degen Veel verzuurde rechtse mensen hebben nog steeds niet kunnen verteren dat Groenlinks in de hoofdstad de grootste is. Ik weet wel hoe burgermeesters worden aangesteld, maar Groenlinks is daar de grootste. Dus dat Halsema daar zit, is ergens wel logisch. Uw reactie had ik voor de grap eens moeten doen bij de BLM demo in begin Juni. Ik had dan moeten zeggen van rechts heeft de gifbeker dat Groenlinks heeft gewonnen in 2018 nog steeds niet leeg gedronken. Volledig terecht hadden veel mensen dan hun hoofd geschud. Het zou een compleet achterlijk argument zijn. Volledig nietszeggend. Of nog idioter. Wilders( en eigenlijk de hele kamer) was jaloers en verzuurd op Rutte dat hij in 2017 bijna elke partij weg vaagt( 33-20-19-19). Wilders heeft nog steeds niet de gifbeker van 2017 leeg gedronken. Jaloerse en rancuneuze populist. Als je dit soort dingen zegt in Nederland wordt je in een gekkenhuis opgeborgen. Trump aanhangers brallen dit al vier jaar. Dit soort reacties van u of van Klaarover/ Giraf/ Buitenbeentje worden bijna vier jaar zonder enige schaamte dag in dag uit op allerlei sites neer gekwakt. Het is een afleiding van het feit dat Trump er nooit had moeten zitten. Totaal ongeschikt is voor zijn vak. Die realiteit kan dat slaafse stemvee wat achter hem staat nooit erkennen. En om hun grote ongelijk( zoals ze er overal naast zaten) niet te hoeven erkennen is links zuur en verongelijkt. Als ik zie hoe schandalig mensen zijn behandeld die in 2019 al kritisch waren op FvD dan stemt dat treurig. Hoe ongelijk hadden al die FvD aanhangers en ja knikkers nu. Wat een door complot gekken partij is FvD geworden. Wat blonken ze uit in ruzie maken. Geen excuses naar mensen die het wel goed zagen. Geen erkenning van hun grote ongelijk. Maar wel keihard bij links zelfreflectie eisen. Hypocriet volk.