Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

De partij dat ben ik

  •  
25-11-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
partijbenik
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (5)

Hakkepuf
Hakkepuf26 nov. 2020 - 7:12

Ik heb het nog eens bekeken. Zo ongeveer halverwege april begon Thierry tekenen van overspannenheid te tonen. Hij zat tegen een burn-out aan. Van een ijdele studeerkamergeleerde naar een Kamerlid dat constant onder druk staat valt niet mee. Bij een burn-out is er maar één advies: stoppen en uitrusten. Thierry is doorgegaan en is beginnen door te draaien. Als je dan ook nog aan de batsers (drugs/medicijnen tegen de vermoeidheid) gaat, dan wordt het effect alleen maar versterkt. Op den duur krijg je waanbeelden en ga je wartaal uitslaan. Zover zijn we nu al een poosje. De sensatiepers vindt het prachtig. Maar het eigenlijk dieptriest dat niemand Thierry tegen zichzelf in bescherming neemt. Ik adviseer een poosje Sint Willibrordus in Heiloo. Dan kan hij tot rust komen en afkicken.

Hannes van Achterhout
Hannes van Achterhout25 nov. 2020 - 18:09

De portee van het dispuut der ongerijmde orateurs is per saldo niet meer dan wat platitudes in smalpopulistische saamhorigheidsbeleving. Restauratie van benepen waarden als kleingeld voor de massameuten.

GoudenBergen
GoudenBergen25 nov. 2020 - 16:26

"Le parti, c'est moi" "Une foi, une loi, un baudet" "Le baudet soleil"

Greendutch
Greendutch25 nov. 2020 - 16:21

deze tekening drukt het probleem exact uit: m.i. is de ezelshengst een aandacht-geil mannetje en weet een pad te bewandelen om zich te bevredigen. ik heb hem in de laatste jaren nog niet 1 zinvol woord horen zeggen, iets dat bijdraagt aan maatschappij of Nederland. dat hij op aandacht belust is werd duidelijk toen hij, bij het binnengaan -voor zijn journaal, in zijn studio, met zijn favoriete gastheer, en zijn nieuws?? wilde gaan vertellen- spontaan antwoordde op de vraag van een journalist wat hij het liefst doet: een debat in de 2e kamer voeren of dit (wijzend op de deur van de studio): een spontane reactie met lach van oor tot oor was "DIT" - wijzend op de deur van de studio! geef dat kind een studiootje met microfoon en camera ergens in een kelder bij de AIVD.

1 Reactie
brandhout2
brandhout226 nov. 2020 - 18:29

" ik heb hem in de laatste jaren nog niet 1 zinvol woord horen zeggen, iets dat bijdraagt aan maatschappij of Nederland." Ik wel en velen waren het met hem eens. Hoe kon het toch gebeuren dat deze man in de peilingen het volledige linkse establishment het nakijken gaf en beteuterd achterliet. Waarom zitten we nu al zolang opgescheept met een kabinet die multinationals steunt en de bevolking op kosten jaagt met symboolpolitiek en waarom kunnen de linkse partijen hier geen vuist tegen maken. Baudet benoemde deze vreemde politiek en werd als volkspartij verketterd en verdacht gemaakt door links die zelf geen enkele daadkracht vertoonde om dingen te veranderen.