Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Longcovidpatiënten massaal arbeidsongeschikt verklaard

In de eerste 5 maanden meer dan 5 keer zoveel gevallen als in heel 2021
Joop

De Mart

  •  
12-08-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Korneel_demart620.jpg
Cartoon

Meer over:

cartoon, kijk nou

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (7)

mees.
mees.12 aug. 2012 - 20:53

Was prachtige tv afgelopen maanden met Mart....ik heb ervan genoten en ik was niet de enige als je de kijkcijfers zag

Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods
Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods12 aug. 2012 - 20:53

De kracht van Smeets vind ik dat hij zó over dingen kan vertellen dat hij van niets iets heel gewichtigs maakt, zelfs al probeert hij er af en toe iets luchtigs doorheen te doen. De zwakte van Smeets vind ik dat hij dat steeds doet.

kalmpjes
kalmpjes12 aug. 2012 - 20:53

Ik vind de man een kwal, de oplossing is heel simpel, ik kijk op een ander kanaal. Ik ken echter ook genoeg mensen die helemaal met hem weglopen,de hele discussie dat hij weg zou moeten slaat nergens op.

CliffClavin1993
CliffClavin199312 aug. 2012 - 20:53

Ik vind Smeets een fenomeen. Dat wil niet zeggen dat ik idolaat van hem ben; maar hij is nu eenmaal een ware 'cultfiguur', en de websites en de 'Smeetsisms Generator' hebben menigmaal voor een gulle glimlach bij ondergetekende veroorzaakt. Leve de Mart, en moge hij op eventuele pensioenplannen terugkomen.

1 Reactie
JandeBoer2
JandeBoer212 aug. 2012 - 20:53

Ik moest even zoeken naar de: "'Smeetsisms Generator" , maar bedoel je http://smeetsmakelijk.nl/ ? Inderdaad geweldig, wat heb ik gelachen.

Hermanovic
Hermanovic12 aug. 2012 - 20:53

De NOS is in de afgelopen decennia in een vicieuze cirkel met Smeets verzeild geraakt. Zijn steeds prominenter aanwezige arrogantie werd steeds meer een onmisbaar onderdeel van elk willekeurig praatprogramma en interview. De gemiddelde kijker is nu zo gewend geraakt aan de drammerige manier waarop Hij bepaalt wat belangrijk is, en wat de mening van de sporter hoort te zijn, dat wij in de war raken als er iemand anders interviewt en we de sporter op een rustige manier daadwerkelijk zijn zegje mag doen. Ik heb overigens zeer goed werk van hem gezien. De recente documentaire over Armstrong was bijvoorbeeld erg goed. Maar Armstrong is natuurlijk zo'n grootheid dat zelfs DeMart zich bescheiden moet opstellen. Want het blijft natuurlijk een onuitstaanbare kwal.

1 Reactie
mees.
mees.12 aug. 2012 - 20:53

Ach,mensen die zelf niet veel voorstellen kraken mensen met een sterke persoonlijkheid altijd af...ze kunnen in de verste verte niet aan die mensen tippen. En van die zwakke persoonlijkheden lopen er hier in Nederland heel wat rond. Kuddedieren Mart is geen kuddedier en dat wordt hem door zijn vijanden kwalijk genomen....haha Mart is the best