Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Johan Vollenbroek: ‘Boeren hebben een punt, Schiphol moet ook halveren’

Luchthaven heeft geen natuurvergunning... ‘Reizigers vertrekken nu van een illegaal opererend Schiphol’
Joop

De Kameraden

  •  
25-08-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
online643sm

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (17)

MartinvanderLinde
MartinvanderLinde25 aug. 2020 - 22:54

Ik denk dat Trump veel gekeken heeft naar zijn vrienden in noord Korea. Het was een grote propagandashow die enerzijds op mijn lachspieren werkte maar me tegelijk deed afvragen wanneer ze op Duits zouden overstappen met een vanuit de tenen komend SIEG TRUMP! Hoogtepunten waren zoonlief en zijn liefje die een carrière bij het amateurtoneel is misgelopen. Wat een vertoning. https://youtu.be/Yo6nKT37JN0

Sonic2
Sonic225 aug. 2020 - 16:37

Trump en zijn ultra rechts radicale sekte laten vooral zien hoe arrogant en moreel superieur ze zich wanen. 0,0 respect voor andersdenkenden. 0,0 empathie voor de grote ongelijkheid, armoede, de gebrekkige collectieve sector. De flutbaantjes die er ook onder Trump zijn bij gekregen. Het enige waar deze clowns altijd maar mee kunnen komen is extreem links. Dat Biden er een socialistische hel van maakt. Of het nu Sanders of Biden is. Extreem links. Altijd maar extreem links. Mitt Romney is waarschijnlijk ook al extreem links. Er wordt "elitair" links vaak verweten dat ze zich verheven voelen boven de zorgen van de gewone man of vrouw. Trump kan er ook wat van. Arrogantie ten top. Trump moet zich eens echt verdiepen in de zorgen van onder meer de Sanders aanhang. En dan nog niet 4 jaar liegen en bedriegen. En liegen dat je wat voor de gewone man doet. Maar dan ook echt wat doen. Wat een arrogantie. Wat een morele superioriteit. Wat een elitaire houding van Trump en zijn sekte. Wat weinig empathie voor de mensen die het zwaar hebben. Wat weinig respect voor wat andere er van vinden. Ultra rechts zit zo extreem in haar eigen bubbel. En zit zo vast in haar eigen mythes en riedels dat ze niet eens door hebben dat alles wat je niet zint extreem links noemen( en de zorgen daar achter niet willen benoemen of zien) ook averechts kan werken. Al veertig jaar is alles wat enigszins links zit van het ultra neoliberalisme van de GOP extreem links of socialistisch. Wanneer gaan ze eens de zorgen serieus nemen van mensen die op die "communist" Sanders stemmen? In plaats van alleen maar zeer grof en zeer onfatsoenlijk te handelen.

1 Reactie
Aart van de aap
Aart van de aap26 aug. 2020 - 10:11

Mooi gesproken Als hij echte extreem linkse oppositie had, had hij het een stuk zwaarder haha. Dan had hij veel minder grote praatjes. Als hij écht extreem/radicaal linkse vijanden had, liep hij gevaar om letterlijk opgeblazen te worden. De oranje clown kan lekker los gaan op zo'n Biden en zo'n Sanders. Juist doordat ze zo soft zijn. Zij hebben respect voor hem en de democratie, maar hij niet voor hen. Als Biden een marxist was, dan zou hij een marxistische militie opbouwen en het land overnemen. Trump praat dus onzin en Trump snapt het weer niet allemaal. Trump = beetje dom. Trump moet maar weer gewoon lekker gokautomaten gaan verkopen ofzo, met zijn lelijke oranje rotkop. Iemand als Sanders is een sociaal democraat. Een beetje zoals de SP, of groenlinks, of PVDA ( al zie ik PVDA niet meer als sociaal democratisch ) De sociaal democratie was/is niet radicaal links. Per definitie niet. Zoals ik vaker zei, het feit dát je aan de democratie mee doet, maakt je al niet radicaal links. In Amerika ben je btw al snel links. D66 zou in Amerika gezien worden als militant marxisme. Amerika is een extreem rechts land, dan ben je al snel 'links' in dat land. Als Trump 'een beetje rechts' is, dan ben je inderdaad al snel 'een linkse extremist'

dezeeuwgerard
dezeeuwgerard25 aug. 2020 - 15:56

Ik vind dat Trump een kans verdient om te laten zien wat hij kan als hij niet door de hele wereld gebashed wordt. Denk ook dat hij die kans krijgt de komende 4 jaar.

2 Reacties
Arjan Fernhout
Arjan Fernhout25 aug. 2020 - 16:40

Lees eens een boek. Bijvoorbeeld: Gaslighting America: Why We Love It When Trump Lies to Us van Amanda Carpenter (republikeins)

ton14024
ton1402425 aug. 2020 - 17:19

Heb jij hem ook al gebashed? Nee, inderdaad, met zijn allen tegen één. ????

Daniel Moynihan
Daniel Moynihan25 aug. 2020 - 12:59

Naar mijn idee zijn er toch heel veel mensen die vooral teleurgesteld zijn dat het bij de Democraten níét de door hen gedroomde uiterst linkse kandidaten zijn geworden maar met Biden en Harris zeer gematigde. Zo is Kamala Harris bijvoorbeeld met haar achtergrond op basis van ervaring een voorstander van harde aanpak van bendegeweld en zware criminaliteit zoals deze zich vooral concentreert in bepaalde steden, zal ze daarnaast bij het Israëlisch-Arabische conflict geen wezenlijk andere opstelling hebben dan het VS-beleid zoals dat nu is.

3 Reacties
Griezel in post-gezellig Nederland
Griezel in post-gezellig Nederland25 aug. 2020 - 14:32

Republikeinen of Democraten - ze willen allebei hetzelfde Oorlog en Armoe in de Wereld Zij die ook maar een beetje van beide iets minder willen worden gelijk als extreem links neergezet. Alsof rechtvaardigheid iets communistisch is.

rvb2
rvb225 aug. 2020 - 14:36

uiterst linkse kandidaten waren er niet. Ook Sanders is gematigd links.

ton14024
ton1402425 aug. 2020 - 17:24

Daar hebben ze zelf voor gekozen. Echt, geloof het maar. Dan kan je als EU moeilijk roepen dat we de uitslag niet erkennen.

MinaJNS
MinaJNS25 aug. 2020 - 12:49

Velen gaan Trump nog onbewust missen indien Biden het wordt; de amusementswaarde, de gemakkelijke boeman, al zal dat niet snel toegegeven, eerder snel bestreden worden.

5 Reacties
vdbemt
vdbemt25 aug. 2020 - 14:19

Ja. Dat is wat je vooral wil. bij een president: amusementswaarde

Griezel in post-gezellig Nederland
Griezel in post-gezellig Nederland25 aug. 2020 - 14:35

Ook schijnen de democraten te vinden dat Trump te soft is tegen China waarmee ze een koude oorlog zijn begonnen. Een oorlog met China zou een wereldwijde ramp betekenen. Of met Rusland waar men hier zo graag al de geesten voor rijp maakt. Voor mensen die graag vrede op aarde willen valt er weinig te kiezen in dat land.

ton14024
ton1402425 aug. 2020 - 17:28

Onzin, nu hebben we Mina ????

RechtdoorZee93
RechtdoorZee9325 aug. 2020 - 18:14

Nou als je Biden hoort spreken dan geeft dat ook amusementswaarde. Daar doet hij niet heel veel voor onder.

Pater
Pater26 aug. 2020 - 0:37

@Griezel Je positieve houding t.o. Rusland valt steeds meer op. Leg dat eens uit, vertel bijv. eens iets positiefs over de dictator Poetin en zijn onderdrukking van de binnenlandse oppositie, of over zijn agressieve buitenlandse politiek.

harmmeijer
harmmeijer25 aug. 2020 - 12:17

Unheimisch, maar raak!