Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

De Hond gemuilkorfd door LinkedIn

  •  
22-08-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
image0
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (4)

Ryan2
Ryan223 aug. 2020 - 9:52

De pijn zit hem natuurlijk in de manier waarop met het "rapporteren" omgegaan wordt. Dat probleem zie ik steeds vaker. Bij YouTube bij voorbeeld kan je rapporteren wat je wil, maar er wordt zelden opgetreden tegen nationalisten of neo nazis. Hier geldt natuurlijk, dat de Nederlandse moderatoren zo hun eigen opvattingen hebben. Meerdere sites, waaronder ook de Nederlandse Wiki, lijken wel geïnfiltreerd door extreem rechts, of in ieder geval mensen van de AIVD. Belangrijke informatie in de Engelse versie, ontbreekt gewoon in de Nederlandse versie. En zo kan ik nog even doorgaan. Ik schaam me er ook voor een Nederlands paspoort te hebben. Zelden een volk meegemaakt, dat zo slaafs is.

Pensionada2
Pensionada223 aug. 2020 - 8:36

Ik kende LinkedIn altijd als een website om je CV op te plaatsen en je netwerk te onderhouden. Zeker niet als site waar je je opinie over allerlei zaken gaat geven. Geeft dan ook m.i. het nivo wel aan van de mensen die menen dat ze een ander hier moeten rapporteren.

BlondeFries
BlondeFries22 aug. 2020 - 10:41

Dit valt wel mee, het was een automatische "ban" die geactiveerd wordt als een x aantal mensen je rapporteren. Dat zou dus bij iedereen kunnen gebeuren die maar vaak genoeg gerapporteerd wordt, ook bij Obama of Trump.

1 Reactie
gimli55
gimli5523 aug. 2020 - 12:17

Dan valt het niet mee, dan is het willekeur. Dan kan je mensen moedwillig uitschakelen. Misschien geen probleem bij de anti de Hond aanhangers, maar wel gewoon fout.