Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

De grote penis van Donald Trump

  •  
04-03-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
549 keer bekeken
  •  
Dat politiek steeds vaker niet meer alleen maar gaat over échte ideeën en idealen, is inmiddels geen verrassing meer. Er moeten ook ‘grappen’ gemaakt worden. Maar in de race om het presidentschap van Amerika was de politieke inhoud tijdens het debat wel érg ver te zoeken.
Tijdens een confrontatie tussen de vier overgebleven republikeinse presidentskandidaten op Fox News liet Marco Rubio zich spottend uit over de grootte van Donald Trumps geslacht. Daarbij zei hij grijnzend:
"Hebben jullie de handen van Donald Trump wel eens gezien? Je weet wat ze zeggen over de grootte van de handen van een man hè…?"
Het publiek barstte in lachen uit. Maar Trump reageerde stellig op de uitspraak van Rubio:
"Hij zei dat als mijn handen klein zijn, er nog iets anders ook klein is. Ik verzeker jullie dat er op dat vlak geen enkel probleem is."
Dat het debat voornamelijk een laatste kans was voor de kiezers om te bepalen op wie ze gaan stemmen en om welke inhoudelijke reden, werd volledig overschaduwd door de lompe grap van Rubio.
Trump noemde Rubio vervolgens een ‘klein mannetje’ en Rubio smeet weer een hand modder naar Trump door te zeggen dat hij alleen maar in staat was tot lage grappen omdat hij inhoudelijke verder toch niets te melden had. En vervolgens brachten de Amerikaanse media het als ‘Breaking News’.
Correspondent Erik Mouthaan twitterde vrijdag:
"De koploper voor de republikeinse nominatie schept over op zijn penis: iedereen heeft het erover. Belooft gevangenen te martelen: gaap."
En zo werd het laatste belangrijke debat tussen de mogelijke presidentskandidaten van Amerika opnieuw een reeks flauwe uithalen die dit keer wel érg onder de gordel waren.
 
 

Meer over:

politiek, kijk nou
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.