Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Coronavirus is begonnen aan najaarsoffensief, aantal besmettingen neemt razendsnel toe

Duitsland scherpt maatregelen aan
Joop

De Eeuwige Stad in een zee van stilte

  •  
09-04-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Een drone toont beelden van de Italiaanse hoofdstad onder lockdown. Alleen politiewagens en hulpdiensten verschijnen nog in beeld. Verder is alles leeg in de stad die de bron vormt van de bekende wijsheid ‘when in Rome, do as the Romans’. Hopelijk volgt ook iedereen buiten Rome en Italië dit weekeinde het voorbeeld van de Romeinen.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

Thuiszitter
Thuiszitter10 apr. 2020 - 7:43

Schitterende stad , diversen keren al bezocht , en ga er zeker nog een keer heen. Het Vaticaan museum raak ik niet op uitgekeken, trouwens de hele stad doet overkomen als een museum .

mjschwe
mjschwe9 apr. 2020 - 21:56

Mooier zonder die ellendige "muzak

Stuurman aan wal
Stuurman aan wal9 apr. 2020 - 16:21

Surrealistisch dit! Twee jaar heb ik samen met mijn middelste zoon de stad bezocht. Vrijwel overal was het superdruk. Bij de Trevifontein kon je op elk moment van de dag over de hoofden lopen. Overigens zag je ook toen overal politie en militairen op straat, vanwege de dreiging van terrorisme.

bolito
bolito9 apr. 2020 - 16:00

Schitterende opnames. En dát vanuit zo’n klein quadcoptertje ! (ik verdom ’t om het stupide woord drone te gebruiken) Jammer van de gigantische wereldverwoestende industrie die áchter het kleine quadcoptertje zit. (en deze ingezonden boodschap uiteraard) Misschien is er nog hoop. (voor de mens bedoel ik, de rest zal ongetwijfeld zónder mens prima lukken)