Joop

De echte vrijheid van Willem Engel

  •  
03-06-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
70 keer bekeken
  •  
image0
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (6)

Greendutch
Greendutch3 jun. 2021 - 9:00

al dit gedoe rond die an zou eens goed van begin tot eind onderzocht moeten worden. ik heb vanaf begin een weerzin tegen iemand die de algemene zaak verstoort en zo onrust verspreidt , zoals Engel, een helder verhaal van begin tot eind helpt om de onrust te weren en een mening te vormen

4 Reacties
HarrieV2
HarrieV23 jun. 2021 - 10:46

In theorie klopt dat. De praktijk is echter weerbarstiger. Onlangs ging het op tv over vaccinaties (wanneer eigenlijk niet) en het juiste verhaal meegeven. Wat bleek. De ontvangers nemen het verhaal voor waar aan als het komt van iemand die ze vertrouwen. Tja, ga er dan maar aan staan als overheid.

Klein zonnetje
Klein zonnetje3 jun. 2021 - 10:58

Dan hadden we dus eigenlijk ook geen debatten in de tweede kamer moeten voeren zodat de regering gewoon zijn eigen heldere verhaal had kunnen vertellen.

Griezel in post-gezellig Nederland
Griezel in post-gezellig Nederland3 jun. 2021 - 11:30

als het die engel niet is dan is het wel een ander als je iedereen maar gaat 'aanpakken' die het ergens niet mee eens is dan vrees ik het ergste wil je dat soort ideeën bestrijden doe dan eens wat aan je geloofwaardigheid . het aanpakken van dat soort mensen bereikt een tegenovergesteld effect

adriek
adriek7 jun. 2021 - 10:00

Griezel, er is niets mis met de geloofwaardigheid van 'de wetenschap', maar helaas vertelt die niet altijd wat we willen horen. Na jaren van framing en verdachtmaking van mainstream media en wetenschap geloven veel mensen alleen nog wat in hun straatje past. Als Engel dus stelt dat al die nare lockdownmaatregelen helemaal niet nodig zijn is het verleidelijk om dat te geloven, of het nu ergens op gebaseerd is of niet.

jantje
jantje3 jun. 2021 - 8:48

Een lieveheersbeestje op die plek?