Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Daar blijven je verdwenen sokken dus!

  •  
22-02-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
3291765330_b91e869a1f_o
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Where do missing socks go?
Posted by Stoners, Jocks and Nerds on Saturday, February 20, 2016
Op internet wordt al jaren gespeculeerd over die ene belangrijke vraag waar we maar geen antwoord op lijken te kunnen vinden: waar blijven toch altijd die verdwenen sokken na het wassen? De Facebookpagina Stoners, Jocks and Nerds zegt daar nu het antwoord op te hebben. Dat klinkt te mooi om waar te zijn (en dat is het vast ook), maar toch biedt het hoop voor al die zielige wees-sokken waar we allemaal al jaren naar zoeken.
Iedereen kent het probleem van de ‘missing socks’. Je doet je sokken in de was en na verloop van tijd raak je om onverklaarbare reden van sommige paren een exemplaar kwijt. Soms verdwijnen ze tijdens het wassen in je beddengoed en vind je ze weken of maanden later weer terug, maar soms zie je ze nooit meer. Waar blijven die geheimzinnig verdwenen sokken toch?
Op internet werd het probleem van de vermiste sokken jaren geleden een hit met de site ‘The bureau of Missing Socks’ (de url is inmiddels te koop), maar nog steeds blijft het de gemoederen bezig houden. Volgens de makers van dit filmpje op Stoners, Jocks and Nerds worden sommige sokken als het ware opgegeten door je eigen wasmachine, schrijft HLN.be. Tussen de wasmachine en de trommel zit namelijk een rubberen gleuf die sommige sokken uit de trommel trekt tijdens het wassen.
Of het werkelijk zo is weet niemand, maar het filmpje dat zaterdag online geplaatst werd biedt hoop in het raadsel van de immer kwijtrakende sokken. Toch maar eens een keer gaan kijken wat er allemaal achter die rubberen rand zit. Wie weet vind je de ontbrekende exemplaren eindelijk terug.
cc foto: Sergio L.A.

Meer over:

kijk nou, leven
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.