Joop

‘D66’ers werken in een laboratorium aan virus dat sneller is dan het geluid’

  •  
06-07-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
“Hebben we onze vrijheid terug, krijgen we dit weer”, verzucht Druktemaker Marcel van Roosmalen over de opmars van de Delta-variant. “Ongevaccineerden besmetten elkaar in de horeca, morgen gaan de boeren hun virussen weer uitrijden, de B-artiesten treden weer op, Forum voor Democratie is nog steeds niet verboden, Lange Frans, Willem Engel en alle andere wappies zijn nog steeds op vrije voeten, Lowlands gaat door, Rusland verbiedt Franse champagne. Is dat toeval? Natuurlijk niet. Het zijn allemaal verkeerde signalen, de lichten gaan weer op oranje, en daarna weer op rood.”
“Er zijn hier mensen van D66 die in een laboratorium werken aan een nieuw virus dat sneller is dan het geluid. Dan kan corona dus ook uit de radio komen, en dan zullen we straks behalve mondkapjes ook oordoppen moeten gaan dragen. Luisteraars, geniet nog maar van deze zomer. Het is uw laatste.”
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (7)

The Apple
The Apple6 jul. 2021 - 18:19

Marcel Roosmalen is zoals gewoonlijk weer erg grappig, maar sommige reacties zijn nog grappiger: alsof satire op feiten zou moeten berusten... Hugo de Jongen, doe er iets aan, dit is fake-news....

1 Reactie
Eric Minnens
Eric Minnens6 jul. 2021 - 20:59

@The Apple "maar sommige reacties zijn nog grappiger" Bedankt voor het compliment. ????

Minoes&tuin
Minoes&tuin6 jul. 2021 - 13:02

Gelukkig hebben we Marcel van Roosmalen nog! :)

Eric Minnens
Eric Minnens6 jul. 2021 - 12:49

"De Delta-variant kan zich door Pfizer, Moderna en Jansen vaccins heenvreten." Dichterlijke vrijheid natuurlijk, maar onnodige onzin. Zo werken virussen niet. Vaccins simuleren immers zelf virussen te zijn. En roepen anti-stoffen op. De delta-variant zal zich derhalve niet richten tegen de vaccins, maar tegen de anti-stoffen. Satire werkt het best als de basisfeiten kloppen. Van Roosmalen is zonder meer een meester, maar er zijn nog verbeterpuntjes... ????

2 Reacties
Doomsdayshaman
Doomsdayshaman6 jul. 2021 - 13:05

Vaccins simuleren niet, die bevatten verzwakte virussen. De gentherapie ("vaccin") stimuleert de cellen om zelf het virus te simuleren en zo antistoffen te krijgen. Gentherapie is nog geen vaccin!

JoostdeV
JoostdeV6 jul. 2021 - 13:29

@Ook Misschien zat de nypost ernaast: https://www.news-medical.net/news/20210705/Study-says-mRNA-COVID-vaccines-are-effective-against-Lambda-variant.aspx Een IFR uit het artikel van 0.1 is niet erg geloofwaardig.

Doomsdayshaman
Doomsdayshaman6 jul. 2021 - 12:27

Ook gevaccineerden kunnen besmettingen voortbrengen. En verder komt de Lambda versie eraan, mogelijk vaccin resistent! https://nypost.com/2021/07/05/fears-arise-that-lambda-covid-variant-may-be-resistant-to-vaccines/