Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

‘D66 is het waarschuwende vingertje van de katholieke kerk’

  •  
19-04-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2795 keer bekeken
  •  
marcelvanroosmalen

Druktemaker Marcel van Roosmalen verkneukelt zich om de perikelen bij D66. “D66 is het waarschuwende vingertje van de katholieke kerk terwijl we nu allemaal weten wat daar gebeurde. Voor de mensen die zich afvragen hoe het toch kon dat er juist in Nederland in de oorlog zoveel mensen zijn weggevoerd: D66. D66 is schande spreken bij misstanden, maatregelen eisen, maar als het dichtbij komt wegkijken.”

“Ze buitelen over elkaar heen om maar geen mening te hoeven hebben over Frans van Drimmelen, de partijprominent die wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Al die Kamerleden, al die prominenten van D66: wat zijn ze stil nu het over grensoverschrijdend gedrag in het eigen huis gaat. Uit alles spreekt dat ze het zich niet kunnen voorstellen dat de slechtheid ook aan D66 kleeft. Met je kroonjuwelen, je referendum, je gekozen burgemeester, je fatsoen en je nieuwe bestuurscultuur. D66 is niet net zo slecht als alle andere politieke partijen, ze zijn nog veel slechter.”

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.