Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Cursus 'Hoe houd je een Bijbel vast' voor Donald Trump

  •  
04-06-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
68 keer bekeken
  •  
Donald Trump liet deze week de militaire politie met veel geweld een vreedzame demonstratie uiteenjagen omdat hij foto’s van zichzelf wilde laten maken voor een beroemde kerk. Daarbij hield hij een Bijbel vast en wel op zo’n ongebruikelijke manier dat velen zich afvroegen of hij wel eens eerder een boek had vastgehouden.
De komiek-presentator James Corden, ook bekend van carpool karaoke, besloot te rade te gaan bij zijn eigen vader die bijbelverkoper was om te demonstreren hoe je een zo’n heilig boek eigenlijk vast kunt houden. De video werd op Twitter gedeeld door Gert-Jan Segers, leider van de ChristenUnie, die het kennelijk ook was opgevallen hoe Trump met het christelijk geloof aan de haal probeert te gaan.
In de video is ook nog een oud fragment te zien waarin Trump beweert dat de Bijbel zijn favoriete boek is. Waarop de twee christelijke interviewers hem vragen wat dan zijn favoriete fragment is.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.