Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Crowdfunding

  •  
16-07-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Krewinkel.png
Cartoon

Meer over:

cartoon, kijk nou
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (8)

Sardar2
Sardar216 jul. 2015 - 15:08

De moderne cow boys! Dat is een begin aan in opdracht de politie aansturen door rechtse initiatieven!

BlowingBubbles
BlowingBubbles16 jul. 2015 - 15:08

Grappig, zwaar overtrokken, maar wel grappig.

PeterDraman
PeterDraman16 jul. 2015 - 15:08

> Dat is een begin aan in opdracht de politie aansturen door rechtse initiatieven! Je kan ook overdrijven.

Armagaddon
Armagaddon16 jul. 2015 - 15:08

>>> Ha...ha...de doorgeschoten neo(fatale, feodale liberale schijn democratie in de praktijk... >>Waarbij een overheidsdienst nauw betrokken is met de opgelegde rechtse maatschappelijke participatie, help je zelf door eigen rechtertje te spelen volgens de regels van vraag en in het vooruit gestelde financiële aanbod...!!

pietdeg2
pietdeg216 jul. 2015 - 15:08

Het wachten is nog op een crowdfunding-actie om sleepkabels voor motoragenten aan te schaffen. Uiteraard onder het motto: give 'em enough rope.

dino_radja
dino_radja16 jul. 2015 - 15:08

Inmiddels is een andere gewelddadige crimineel veroordeeld tot 2 jaar cel. Ook dat was een agent die onterecht iemand neerschoot. En uiteraard is geenstijl er weer over aan het zeuren dat schietgrage gekken de cel in gaan. Dat is pure verheerlijking van geweld.

kapitanlaipose
kapitanlaipose16 jul. 2015 - 15:08

Door het aannemen van het geld is de integriteit van de politie en van de agent in het bijzonder in het geding. Als ambtenaar begeef je je al op glad ijs als je kleine giften aanneemt van burgers en particulieren. De integriteitscode wordt helemaal verbroken als het gaat om het aannemen van duizenden euro's . Ik begrijp niet dat de leiding van de politie inziet dat de integriteit van de politie en het ambtenarenapparaat in het geding is zodra ze giften aannemen. Dit is één van de eerste dingen die men te leren krijgt bij de integriteit trainingsdagen. Los daarvan verdient het geen schoonheidsprijs dat een instantie/ organisatie geld geeft aan een agent die blijkbaar de regels heeft overtreden en daarvoor zelfs schuldig is aan bevonden door de rechter.

1 Reactie
SvenHoek
SvenHoek16 jul. 2015 - 15:08

Leuk grapje. Voor de reageerders, laat je nou eens informeren. Neemt de politie het geld aan: NEE. Is agent veroordeeld: JA Kon hij beter weten: NEE, instructies die toen golden waren hierin zeer onduidelijk en zijn na het incident aangepast.