Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

CoronaCheck, nooit meer angst voor een lege batterij

  •  
16-09-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
image2
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (5)

Eric Minnens
Eric Minnens16 sep. 2021 - 10:05

De QR-corona lijkt mij veel te fijnmazig voor een tattoo. Overigens, ivm die lege batterijen, zullen de diverse entree-checkpoints wel voor oplaadpunten moeten zorgen.

4 Reacties
LHTJ
LHTJ16 sep. 2021 - 10:23

Ja vind ik ook, dat de horeca maar investeert in oplaadpunten en stekkers voor ieder type telefoon. Lijkt me logisch want een bezoeker heeft zelf geen enkele verantwoordelijkheid.

DanielleDefoe
DanielleDefoe16 sep. 2021 - 11:49

Op pad gaan met een opgeladen smartphone geniet te voorkeur. Waar ik aan wennen moet is 'm vaker bij me te hebben.

Juppé🎗
Juppé🎗16 sep. 2021 - 14:35

« Op pad gaan met een opgeladen smartphone geniet te voorkeur. Waar ik aan wennen moet is ‘m vaker bij me te hebben.«  precies Danielle, er kan zoveel meer mee zoals bankzaken, betalen met Apple Pay, laden van wandelkaarten, onweerallert instellen en noem maar op. Opladen onderweg kan met de zon, zoals met hoesje vol met zonnecellen of/en battery pack. De iPhones hebben een slechte naam door Twitter, Facebook, Whatsapp , Linkedin etc. wij gebruiken die onzin niet, want dan gaat een deel van je dag weg aan onzin. Als je hem goed gebruikt win je er tijd mee.

Winterdepressie
Winterdepressie16 sep. 2021 - 16:59

Mijn printje doet het best lang op 1 setje batterijen. Mocht ik ergens gevraagd worden naar mijn QR code, dan vraag ik wel om gelijk oversteken zoals ik bij vragen naar mijn ID kaart ook altijd doe. Ik wil wel graag weten of de persoon die mijn bewijs gaat bepotelen zelf ook "kuis" is.