Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Corona-ontkenner Trump hapt naar adem bij terugkeer in Witte Huis

  •  
06-10-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
63 keer bekeken
  •  
Trump treated in hospital after positive test for coronavirus

© US President Donald Trump takes off his facemask as he arrives at the White House upon his return from Walter Reed Medical Center, where he underwent treatment for Covid-19, in Washington, DC

Donald Trump voelt zich naar eigen zeggen beter dan twintig jaar geleden. Dat roept de vraag op hoe beroerd de met sars-cov-2 besmette president er in 2000 aan toe was. Op beelden van maandagavond is duidelijk zichtbaar hoe hij naar adem hapt.
Trump trok bij terugkeer in het Witte Huis meteen zijn mondkapje af. Dat doet het ergste vrezen voor de gezondheid van de honderden mensen die in de ambtswoning van de president werken. De afgelopen week is het Witte Huis een brandhaard van besmettingen geweest. Verscheidene medewerkers van de president zijn met het coronavirus besmet. Zo testte woordvoerder Kayleigh McEnany maandag nog positief voor het virus.
De president die vrijdag nog vreesde voor zijn leven , bagatelliseert het gevaar van het virus inmiddels weer. “Wees niet bang voor Covid”, twittert hij. Sinds het begin van de epidemie zijn er op zijn minst 210.000 Amerikanen aan Covid-19 overleden.
Zondag reed Trump al langs supporters die buiten het ziekenhuis stonden – volgens deskundigen een uiterst onverantwoordelijke stunt. “Uit zijn acties blijkt dat hij het virus meer dan ooit tevoren ontkent en dat hij vastbesloten is om alle maatregelen te negeren die het virus zouden kunnen vertragen”, schrijft CNN.
Claudia Conway, de dochter van Trump-adviseur Kellyanne Conway, schrijft op TikTok dat het nog altijd slecht gaat met de president. Voor veel Amerikanen is de 15-jarige de afgelopen week een betrouwbaarder bron gebleken dan allerhande officiële zegslieden van het Witte Huis.
Het vertrouwen van het Amerikaanse volk in Trump is de afgelopen week verder afgenomen. Volgens verkiezingsstatistiekenexpert Nate Silver is de kans nu 18 procent dat de president volgende maand wint van zijn Democratische concurrent Joe Biden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (57)

Marcel6888
Marcel68887 okt. 2020 - 6:47

De meerderheid hier schijnt liever een oorlogspresident te hebben dat eentje die de wereld over gaat om vredesakkoorden voor elkaar te krijgen .. Onderbuik/vorm tegenover feiten

1 Reactie
Joe Speedboot
Joe Speedboot7 okt. 2020 - 17:49

De feiten zijn dat het Amerikaanse defensiebudget nog nooit zo hoog is geweest als onder Trump. Tevens is het aantal drone aanvallen en bombardementen op Afghanistan ook nog nooit zo hoog geweest als onder Trump. Ga je eens wat beter inlezen!

Hannes van Achterhout
Hannes van Achterhout6 okt. 2020 - 21:52

De volksmenner maakt het plebs wijs dat democratie een gunst is als beloning voor loyaal gedrag. Een ontspoorde ziel is beter dan een misleide geest.

harmmeijer
harmmeijer6 okt. 2020 - 20:58

Na 2 keer zuurstof te hebben toegediend gekregen, na 3 of 4 dagen weer ‘thuis’ en doet of er niets aan de hand is. Conclusie: de man is echt geestesziek.

Thuiszitter
Thuiszitter6 okt. 2020 - 14:52

Trump is me er een daar niet van maar ontkent hij Corona ? hooguit de ernst van het virus . En zie hem niet echt happen naar adem op het filmpje , wel zie ik hem een slecht uitgevoerde militaire groet uitbrengen, logisch hij wist zijn snor te drukken toen hij zijn land moest dienen , Vietnam wist hij te ontlopen. De medicatie houdt hem voorlopig overeind en mag hopen dat Nate Silver gelijk krijgt en hij volgende maand niet de verkiezingen weet te winnen .

2 Reacties
Richard58
Richard586 okt. 2020 - 16:57

winnen=overleven??? Maakt mij geen bal uit. Ben blij dat Adolf en Benito er ook niet meer zijn. Trouwens ook dat Jozef, Mao en Pol er niet meer zijn. Enge dictators en would be dictators jakkes!!!!!

Thuiszitter
Thuiszitter6 okt. 2020 - 20:37

Richard - hij zal een keer overlijden dat is een ding wat zeker is.

Rick Hofland
Rick Hofland6 okt. 2020 - 14:06

Het trieste is dat de democraten als alternatief iemand bieden die bijna te oud lijkt voor wat vroeger het bejaardenhuis was (toen dat nog bestond) en rijp lijkt om op korte termijn linea recta doorverwezen te worden naar een verpleeghuis. Het gegeven dat deze 2 extreem oude mannen het beste zijn wat de Amerikaanse politiek te bieden heeft is pas echt zorgelijk. Iedereen die in de ouderenpsychiatrie werkt weet dat mensen op die leeftijd vaak in korte tijd snel kunnen veranderen en plots allerlei zorgelijke psychische klachten kunnen krijgen. Wat mij betreft zijn er alleen maar verliezers bij de komende verkiezingen in de VS.

1 Reactie
Richard58
Richard586 okt. 2020 - 16:53

Klets, als Biden het wordt dan regeert de democratie. Als Trump het wordt de autocratie. De VS kan winnen door de debiel Trump weg te stemmen. Doen ze dat niet dan zal hun ellende alleen naar toenemen. Zoals ik al vaak heb gezegd laat de EU sterker worden en meer een eenheid anders zijn wij de sigaar. Laat Merkel nog maar 4 jaar blijven en Macron ook. Met een megalomane gek aan de andere kant van de Atlantische Oceaan wordt het gevaarlijk. Dat de Deplorables daar creperen zal mij echt een biet zijn. Als wij er maar geen last van krijgen. Is dat asociaal gedacht van mij, nee hoor zij krijgen toch de leider die zij willen als wij er maar geen last van hebben. Dat de rijken daar steeds rijker worden etc. jammer dan, als je op Trump stemt dan krijg je wat je verdient toch. Een geweldig land met de beste medicijnen, de beste zorg en Gods persoonlijke afgezant wat wil je nog meer in je tochtige van schimmels vergeven redneck huisje. Dat wilde je toch al vlaggetjes zwaaiend de Corona-ontkenner toejuichend. Nu niet meer zeiken dat de maand drie weken te lang duurt voor je uitkering. Je krijgt wat je wenst, de hel op aarde o.l.v. The Donald. Kunnen we geen verdragen etc. met die lui opzeggen. Kunnen ze fijn met Vadertje Rusland een akkoord sluiten. Kortom ik ben geen fan dus en vindt ook dat we de VS zoveel mogelijk moeten laten gaan als de gek Trump wordt herkozen. Daar komt alleen nog meer ellende van.

Joop Schouten
Joop Schouten6 okt. 2020 - 13:06

Het zou grappig zijn als deze clown alsnog zwaar ziek wordt.

1 Reactie
adriek
adriek6 okt. 2020 - 14:14

Dat niet, maar er is een kleine kans dat hij dan heel even met zijn beide benen de grond aanraakt.

Loebkesman
Loebkesman6 okt. 2020 - 11:19

Zover zijn de Democraten al. Vastklampen aan de perceptie van een 15 jarige.

6 Reacties
Joe Speedboot
Joe Speedboot6 okt. 2020 - 12:17

Na 20.000+ leugens zijn er nog steeds goedgelovigen die Trump serieus nemen..

Peter Stans
Peter Stans6 okt. 2020 - 13:08

@Joe Speedboot. Bij gebrek aan een eigen leven(sinvulling) hebben sommigen niets anders over gehouden dan deze egotripper om zich aan vast te houden.

adriek
adriek6 okt. 2020 - 13:34

Loebkesman zal ongetwijfeld tegenwerpen dat elke politicus liegt. Loebkesman is dan ook niet in staat om nuances te zien. Daar moet je blijkbaar links voor zijn.

Loebkesman
Loebkesman6 okt. 2020 - 19:47

Joe en Peter Als je noch door een blauwe bril noch door een rode bril naar de VS kijkt kom je toch tot betere inzichten. Eirda Klopt. Alles in juiste context zien is dan weer een rechts dingetje.

Joe Speedboot
Joe Speedboot7 okt. 2020 - 6:09

'Alles in juiste context zien is dan weer een rechts dingetje.' Proest! Zelfoverschatting zal je bedoelen. Leeftijd zegt trouwens bijzonder weinig over intelligentie. Er zijn zat volwassenen die het op dat gebied verliezen van bepaalde 15 jarigen.

Loebkesman
Loebkesman7 okt. 2020 - 13:36

Joe “ Er zijn zat volwassenen die het op dat gebied verliezen van bepaalde 15 jarigen.” Klopt. Dat zijn dus diegene die zich vastklampen aan de perceptie van een kind.

JasDon
JasDon6 okt. 2020 - 11:04

Die man loopt net een trap op met een mondkapje, niet raar dat hij even naar adem hapt gezien zijn leeftijd en omstandigheden. Ik heb een collega die voor één verdieping hoger consequent de lift neemt. Dat is pas erg. Owja, Trump is een slechte president.

4 Reacties
LaBou
LaBou 6 okt. 2020 - 11:59

Dat klinkt als echte bewondering voor T.

Peter Stans
Peter Stans6 okt. 2020 - 13:08

Iemand die zich beter voelt dan ooit..................hoeft niet naar adem te happen. Dus iets klopt er niet....

JasDon
JasDon6 okt. 2020 - 13:14

LaBou, Daarom voegde ik de disclaimer toe.

LaBou
LaBou 6 okt. 2020 - 16:27

Het was nou juist die disclaimer waarop mijn indruk gebaseerd is.

[verwijderd]
[verwijderd]6 okt. 2020 - 10:58

--- Dit bericht is verwijderd —

4 Reacties
vdbemt
vdbemt6 okt. 2020 - 12:03

Trump is anders niet te beroerd geweest om bij rellen in enkele steden een eigen legertje in te zetten. Als het hem uitkomt, heeft hij lak aan die eigen verantwoordelijkheid van de staten.

Peter Stans
Peter Stans6 okt. 2020 - 13:09

Trump is het onderwerp....

adriek
adriek6 okt. 2020 - 14:17

Strikt genomen heeft hij Corona (inderdaad) niet ontkent. Wel gebagatelliseerd en op allerlei manieren zijn verantwoordelijkheid voor het land genegeerd. https://www.theatlantic.com/politics/archive/2020/10/trumps-lies-about-coronavirus/608647/

Loebkesman
Loebkesman7 okt. 2020 - 22:36

Mark Jouw opmerkingen en vragen worden bewust genegeerd en omzeild. De Democraten hebben bloed aan hun handen. Jij weet dat, ik weet dat, vdbemt weet dat en Eirda weet dat. De laatste twee willen het er alleen niet over hebben. Natuurlijk weten zij ook wel dat Amerika de uitvoerende macht voor het grootste deel bij de Staten ligt. Maar het is lekker makkelijk om geen verantwoordelijkheid te nemen en alles af te schuiven op Trump.

OlavM
OlavM6 okt. 2020 - 10:57

Het is geheel en al een media-show en een poging tot een verkiezingsstunt. Trump is een "moron" zonder enig maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Hij waant zich het centrum van het universum. Waar haalt hij het gore lef vandaan te zeggen dat mensen zich niet bang moeten laten maken voor het virus en hun leven niet daardoor laten bepalen, gezien de meer dan 200.000 doden (en talloze anderen met nare en soms ook blijvende gevolgen)? Trump zelf, die naar adem happend en zonder mondkapje demonstratief en zogenaamd stoer een tijdje op het balkon bleef staan, deed me denken aan Brezjnjef in zijn laatste dagen. Zowat helemaal gemummificeerd. En reken maar dat in het Witte Huis een ICU in gereedheid is gebracht.....Want de behandelende artsen hebben in strijd gehandeld met alle normale protocollen.

2 Reacties
GoudenBergen
GoudenBergen6 okt. 2020 - 11:13

"deed me denken aan Brezjnjef in zijn laatste dagen. Zowat helemaal gemummificeerd." Van Brezjnjef en andere mastodonten werd gezegd dat ze boven hun halskraag al waren afgestorven.

Max_Konijn
Max_Konijn6 okt. 2020 - 19:58

En dan nog ziet Trump er beter uit dan Biden. Echt, als dat het beste is wat de Democraten er op dit moment tegenover kunnen zetten... Iedere enigzins aansprekende kandidaat van de Democraten zou met twee vingers in de neus van die grapjas gewonnen hebben, maar ze komen met een bejaarde veteraan, gespeend van enige visie, die al een kleine 50 jaar onderdeel is van het establishment. Het is kiezen tussen niets en drie keer niets. Geen wonder dat de gemiddelde Amerikaan de weg kwijt is.

Recht door Zee
Recht door Zee6 okt. 2020 - 10:56

Trump heeft het coronavirus nooit ontkent... maar als je het blijft herhalen.... ga je erin geloven. Op 29 Januari een coronavirus taskforce opgericht en benoemde het virus vervolgens op 4 februari tijdens zijn state of the union....

3 Reacties
Joe Speedboot
Joe Speedboot6 okt. 2020 - 12:37

Kom arme, De sukkel heeft er alles aan gedaan om het te downplayen. Dat heeft hij zelfs toe gegeven. Zo iemand kan je met recht een ontkenner noemen.

Sonic2
Sonic26 okt. 2020 - 12:55

@ Joe Speedboot Ach laat Recht door Zee lekker brabbelen. Geldt voor nog een paar figuren hier. Helaas kan ik in Amerika niet stemmen, want dan was mijn stem naar Biden gegaan. En voor de rest heb je er ook weinig invloed op he. Op een gegeven moment houd het debat ook op. Houd de dialoog op. Al dat volk wat het nu nog voor die Oranje autocraat op neemt is totaal niet toerekeningsvatbaar. Wat moet je er nog over zeggen? Elk artikel dag weer andere ongein met die Trump. Elke dag weer hetzelfde clown gedrag. Je raakt er aan gewend.

Peter Stans
Peter Stans6 okt. 2020 - 13:12

Iemand die glorix zuipt gaan we toch niet meer serieus nemen zeker?

Marcus A.2
Marcus A.26 okt. 2020 - 10:02

"is de kans nu 18 procent dat de president volgende maand wint van zijn Democratische concurrent Joe Biden." Ook voor de Armenen en de Grieken is het te hopen dat Biden wint, gelukkig zijn de vooruitzichten alvast goed.

2 Reacties
Pieterplezier
Pieterplezier6 okt. 2020 - 10:33

Als je wat dieper inzoomt op de gegevens van de bron, zul je zien dat het niet 18% kans is dat Trump de verkiezingen wint, maar dat het behoorlijk nek-aan-nek gaat. Check vooral 'The winning path top victory. Trump heeft nog 5 staten nodig (waaronder Ohio, nu 49,5% vs 49,5%, maar wordt gegund aan Biden).

GoudenBergen
GoudenBergen6 okt. 2020 - 11:51

@PieterPlezier Ik dacht ook dat het een gelopen race was maar het lijkt erop dat de verkiezingen deze keer beslist worden door het aantal Afro-Americans en Hispanics dat op Trump gaat stemmen. Door de onrust van de afgelopen maanden is law and order nu een zeer belangrijk verkiezingsitem geworden. Dit blijkt uit een onderzoek van Monmouth University. Bijna twee derde (65%) van alle Amerikanen vindt law and order een groot probleem. Uit het onderzoek blijkt ook dat: "Republicans and independents who lean toward the Republican Party (77%) are the most likely to say this is a major problem. Only 46% of white non-Republicans agree. However, non-Republicans who are Black (60%) or of another race or ethnicity (66%) are more likely than white non-Republicans to feel this way." Voor blanke kiezer geldt dat het belang dat ze aan law and order hechten langs partijlijnen loopt. Het lijkt erop dat voor Afro-Americans en andere minderheden politieke identiteit hier NIET bepalend is. Men is Democraat maar ziet toch law and order als een groot probleem. De presidentskandidaat die er in slaagt om het issue "law and order" te 'kapen', versterkt daarmee zijn positie aanzienlijk. Slaagt Biden hierin, dan wint hij. Is Trump hiermee succesvol, dan krijgt hij de stemmen van de minderheden die hij zo hard nodig heeft. https://www.monmouth.edu/polling-institute/reports/monmouthpoll_us_091420/

Dieter van der Burgt
Dieter van der Burgt6 okt. 2020 - 9:44

Ik ben blij dat Trump het gevaar van angst hier adresseert. Natuurlijk is dit een ingrijpende en soms fatale ziekte. De mensheid heeft echter vaker met dit soort pandemieën moeten omgaan. We mogen ons niet laten regeren door angst, dat brengt veel schade aan. Het verschil met vorige pandemieën is de enorme vooruitgang op medisch gebied en de verbeterde zorg, zoals Trump terecht opmerkt. De crisis die waar we nu door moeten zal dan ook gelukkig in de verre verte niet te vergelijken zijn met de Spaanse griep.

2 Reacties
Recht door Zee
Recht door Zee6 okt. 2020 - 10:58

New COVID-19 survival rates per CDC: 0-19: 99.997% 20-49: 99.98% 50-69: 99.5% 70 & over: 94.6%

Robert Follon
Robert Follon6 okt. 2020 - 11:01

The bullshit is strong in this one....

chwiedijk
chwiedijk6 okt. 2020 - 9:26

Trump is echt waanzinnig!

FransAkkermans1947
FransAkkermans19476 okt. 2020 - 9:11

Onverantwoordelijk: "Trump trok bij terugkeer in het Witte Huis meteen zijn mondkapje af. Dat doet het ergste vrezen voor de gezondheid van de honderden mensen die in de ambtswoning van de president werken." De suggestie dat een coronapatient die een mondkapje draagt zijn omgeving voor besmetting behoedt is een gevaarlijke. Dit is een goed voorbeeld van de schijnzekerheid waar het RIVM voor heeft gewaarschuwd.

Jesse Engel
Jesse Engel6 okt. 2020 - 8:48

Na aanvankelijke twijfels over de ernst van het virus gehad te hebben zoals veel meer politiek leiders en zelfs deskundigen, zoals b.v. onze eigen Jaap van Dissel tot nota bene eind februari, heeft Trump zich later gerevancheerd toen de ernst hem wel degelijk duidelijk werd, harde maatregelen nam, en hij verwijtbaar nodige maatregelen nalatende bestuurders zoals b.v. Cuomo van New York dreigde met ingrijpen van bovenaf. Het blijven nadragen van zijn aanvankelijke twijfels is dan ook vooral politiek opportunistisch ingegeven. Trump's uitgedragen overtuiging dat we dit virus met zekerheid zouden verslaan en hij daarbij vaak afging op slecht begrepen of zelfs niet deskundige successen was veel meer te wijten aan zijn optimistische natuur dan dat het daarbij ging om de werkelijk inmiddels bereikte successen. Het is net zo goed zo dat vooral onder links, zoals ook hier ten lande, er vooral doemscenario's de nadruk hebben met een nauw verholen hoop cq overtuiging op de "noodzaak" van een beëindigen van het kapitalistische systeem als panacee zoals al zo vaak gehoord voor allerlei kwalen. Dat nu Trump zelf getroffen door Corona zich alweer zo snel paraat meldt maar daarbij de gevolgen nog toonbaar niet kan verhullen is vrij logisch en zal weinigen tegen zich innemen. En ik herhaal nog meer eens. Ik hoop oprecht dat de zeer gematigde Biden en met hem Harris winnen.

5 Reacties
fluffie3
fluffie36 okt. 2020 - 9:16

Je zegt: "heeft Trump zich later gerevancheerd toen de ernst hem wel degelijk duidelijk werd, harde maatregelen nam," Trump zelf: "I wanted to always play it down," "I still like playing it down, because I don't want to create a panic." Vervolgens oefent hij enorme druk uit op gouverneurs om hun staten te heropenen, ondanks 25000 + besmettingen per dag. Vervolgens de campagne Rally in Tulsa, in een stadion zonder mondkapjes. Paar weken later in Herman Cain dood aan Corona. Vervolgens enorme pressie vanuit het Witte Huis om de scholen te heropenen, met dramatische gevolgen. Vervolgens Biden belachelijk maken voor het dragen van een mondkapje. Vervolgens claimt Trump zich beter te voelen dan 20 jaar geleden terwijl hij naar adem staat te snakken voor de camera. Er missen nog talloze punten in deze opsomming omdat het elke.dag.raak.is met die man. We hebben een ander beeld van "harde maatregelen" Jesse....

vdbemt
vdbemt6 okt. 2020 - 9:20

"Dat nu Trump zelf getroffen door Corona zich alweer zo snel paraat meldt maar daarbij de gevolgen nog toonbaar niet kan verhullen is vrij logisch en zal weinigen tegen zich innemen." Haha. Leuk. Of is dit geen satire? "Trump’s uitgedragen overtuiging dat we dit virus met zekerheid zouden verslaan en hij daarbij vaak afging op slecht begrepen of zelfs niet deskundige successen was veel meer te wijten aan zijn optimistische natuur dan ......." Ja. Het is een fantastische man. Een voorbeeld voor optimisme. "Na aanvankelijke twijfels over de ernst van het virus gehad te hebben zoals veel meer politiek leiders en zelfs deskundigen, zoals b.v. onze eigen Jaap van Dissel tot nota bene eind februari, heeft Trump zich later gerevancheerd toen de ernst hem wel degelijk duidelijk werd, ......." Echt waar? De ernst is hem NOG niet duidelijk. Hij loopt de wereld te verkondigen dat, als je maar vecht, je het virus kunt verslaan. Hij heeft onder zijn (gebrek aan) beleid 210.000 burgers verloren.

Bouwman2
Bouwman26 okt. 2020 - 9:56

Als fan van Jaap van Dissel die ik voor kundig houd en moedig bovendien, heb ik voldoende kleur bekend voor vandaag. Dus maar een korte reactie. Van een nieuw debat met Joe Bden zal het niet meer komen, maar mocht de POTUS zeggen dat ie hersteld is en als overwinnar uit de arena stapt dan zou Joe kunnen zeggen: ja jij wel Donald, je had een helicopter en een suite ter beschikking en wel tien artsen met plenty tijd en geavanceerde middelen om je heen. Maar de andere Amerikanen moeten het doen met één enkele dokter en vaak niet eens een goede polis die de kosten dekt..

Chris van Klooster
Chris van Klooster6 okt. 2020 - 11:53

@vdbemt In juli hadden we in Europa ook al 200.000 corona, dus hier doen we t niet veel beter dan in de VS.

Richard58
Richard586 okt. 2020 - 12:57

Eindelijk een keer eens met Tal. Jesse en Tal komen nogal eens met domrechtse reaguursels. Als je een beetje nadenkt dan kom je niet tot zulke bijdragen. Ze zijn echt niet dom maar komen bewust met dit soort rechtse reacties. Dat is nog kwalijker als je kiest voor rabiaat rechts en een man steunt die alles in de wind slaat. Zou dus liever niet meer spreken van domrechts maar van ziek rechts. Dat dekt de lading beter.

Buitenstaander
Buitenstaander6 okt. 2020 - 8:30

Wij hapen ook naar adem, nu hij is teruggekeerd in het Witte Huis :-)

1 Reactie
Rick Hofland
Rick Hofland6 okt. 2020 - 10:08

Dan doe je dat jezelf aan. De VS is een ver land en of daar nou een botte hark de president is, of zoals de vorige een zwarte man die fluweel kan speechen, het buitenlandbeleid van beide heren verschilt nauwelijks dus voor mijn dagelijks bestaan maakt het niet zo veel uit wie daar de leiding heeft. Natuurlijk is het niet leuk als je leest dat Amerikanen oneerlijk behandeld worden door beleid van Trump, maar later we eerlijk zijn, er zijn nog wel een paar miljard mensen op deze aardkloot die het slechter hebben dan alle inwoners van de VS, dus waarom zouden we ons voornamelijk zo druk moeten maken om inwoners van de VS. En als jij je net als ik stoort aan wat Trump allemaal uitkraamt, dan kan je dat ook gewoon negeren, niet meer lezen wat die man schrijft of zegt en dan leef je een stuk gelukkiger.

vdbemt
vdbemt6 okt. 2020 - 8:16

De man is in alle opzichten een gevaar voor de wereld. Wat te verwachten was als hij op zou knappen: hij gaat lopen verkopen dat je 'sterk' moet zijn en dan het virus kan verslaan. De idioot. Als ik gelovig was zou ik keihard bidden voor een wending, waardoor Trump in ieder geval niet herkozen wordt. Dan wel in mijn eentje. Niet met 599 anderen.

3 Reacties
harmmeijer
harmmeijer6 okt. 2020 - 8:22

Onbegrijpelijk dat artsen en virologen hem niet tot de orde roepen.

Buitenstaander
Buitenstaander6 okt. 2020 - 8:33

@vdbemt Ik help t je hopen: Je ziet hoe erg gelovigen reageren op het Corona gevaar: Het is God die beschikt, en daar is Corona onderhavig aan..... Dan ben je toch 'blij' met een Trump die ook stelt dat t wel meevalt. Hoef je niet na tedenken over massa-kerkdiensten...

Bouwman2
Bouwman26 okt. 2020 - 9:58

Merel, Jaap van Dissel probeert dat ook, maar hoon is zijn deel.

harmmeijer
harmmeijer6 okt. 2020 - 8:13

“Trumps kinderen maken zich volgens een doorgaans goed geïnformeerde bron in het tijdschrift Vanity Fair ook zorgen over het ‘gekke’ gedrag van hun vader. Maandag postte de president in korte tijd tientallen tweets in hoofdletters. Donald Junior probeerde daarop de andere Trump-kinderen te mobiliseren tot een ‘interventie’ om het manische getwitter te stoppen. Volgens Amerikaanse media kan de ontstekingsremmer dexamethason, een van de medicijnen die Trump krijgt, een euforisch gevoel of andere stemmingswisselingen veroorzaken. Die bijwerkingen zouden zich normaal gesproken echter pas na langdurig gebruik manifesteren.” Bron: uit een artikel in de Volkskrant van vandaag.

1 Reactie
Herr Vorragend
Herr Vorragend6 okt. 2020 - 10:16

Die bijwerkingen had Trump ook al voor dat ie corona kreeg.