Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Coalitievorming is net zoiets als bloemschikken

  •  
14-09-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Shapiro_300.jpg

Verkiezingscomedian Gregory Shapiro herschikt het Nederlandse politieke landschap


Comedian Gregory Shapiro verslaat de Amerikaanse verkiezingen in zijn videocolumn voor HumorTV: ‘United States of Shapiro’. Zelf woont Shapiro al jaren in Nederland, maar zijn ongezouten mening over de politiek in zijn geboorteland is er niet minder om. En die verkiezingen blijken een onuitputtelijke bron voor Shapiro’s gevatte videocolumns. Neem het grote touwtrekken binnen de Republikeinse partij om het leiderschap.
United States of Shapiro is iedere vrijdagavond om 22.00 uur op Humor TV24 te zien of kijk online.
Handig! Al het nieuws over de verkiezingen op Joop Verkiezingsoverzicht.
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (4)

Michiel Online
Michiel Online14 sep. 2012 - 18:48

de VVV lol

Gogol
Gogol14 sep. 2012 - 18:48

"get out of the country at 130 kilometers per hour." lol indeed.

Xoral
Xoral14 sep. 2012 - 18:48

Amerikaanse systeem is toppunt van verzuiling (II) Nederlandse systeem is toppunt (?) van versplintering (21, nu in rap tempo aan het verzuilen, aan het veramerikaniseren. De vier grootste partijen, al het rood-blauw, is 110 zetels groot) Comedie als propaganda voor het systeem. De hoeveelheid systemen en programma's en propaganda die er nodig zijn om de kiezer de macht af te nemen is ontelbaar.

Th3Dude
Th3Dude14 sep. 2012 - 18:48

Een comedian hoort grappig te zijn. Groot verschil met iemand die grappig probeert te zijn. Shapiro is ergerlijk niet grappig, wat (en ik besef me dat het puur persoonlijk is) voor mij zwaar afdoet aan hetgeen men probeert duidelijk te maken. Is er werkelijk niemand anders die wél meer dan een toevallige lach kan uitlokken?