Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Clouseau fileert het duo Rutte & De Jonge: Daar staan ze

  •  
28-11-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
190 keer bekeken
  •  
Geen video? Klik hier.
Bij Even Tot Hier een verrassingsoptreden van Clouseau. De legendarische Belgische band brengt een aangepaste versie van hun wereldhit Daar Gaat Ze. In Daar Gaan Ze nemen ze het zwalkende beleid van coronabestrijders Rutte een De Jonge op de hak.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (4)

JohnVKR
JohnVKR28 nov. 2021 - 15:46

"Als u de basisregels maar respecteert" En dat is nu precies dat we in Nederland niet doen? Afgelopen week 2x uit eten geweest in Rotterdam. Eerste keer werd niet om de QR-code gevraagd. Tweede keer was de vraag toen we al aan tafel zaten: ''Is jullie QR-code al gecheckt?". Na hierop ten onrechte "Ja" te hebben geantwoord, konden we bestellen. Conclusie: hoe graag ik dit kabinet ook weg wil hebben en hoe graag ik Rutte en De Jong niet in een nieuw kabinet wil terugzien, hoeveel terechte verwijten we dit kabinet ook kunnen maken, de nieuwe lockdown hebben WIJ met z'n allen veroorzaakt, niet het kabinet.

1 Reactie
Starter2
Starter228 nov. 2021 - 19:02

Eens, het begint bij ons. Als we nu gewoon de regels zelf in acht nemen, dan gaat het vast een stuk beter. Zolang wij dat niet doen blijft het dweilen met de kraan open.

Wieowie
Wieowie28 nov. 2021 - 13:44

Het zwalkend beleid? Weet Clouseau al dat de Belgische oversterfte veel hoger is? En dat het economisch in België slechter gaat?

1 Reactie
gimli55
gimli5528 nov. 2021 - 14:06

Maakt het hun liedje minder waar? Neen.