Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Clinton laat geen spaan heel van Trump in vernietigende speech

  •  
02-06-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
clinton
Hillary Clinton lijkt de nominatie voor de presidentsverkiezingen namens de Democraten zo goed als in haar zak te hebben. Ondanks een recordopkomst van jonge stemmers voor concurrent Bernie Sanders, zal zij hoogstwaarschijnlijk met de meeste kiesmannen en de ‘popular vote’ eindigen. Dat betekent dat haar campagnestrategie de focus verlegt naar de eindstrijd tegen de Republikeinse kandidaat Donald Trump.
Lange tenen Tijdens een speech over buitenlands beleid sprak ze hardop uit dat Trump onvoorbereid en gezien zijn licht onvlambare karakter ongeschikt is voor ‘een functie die kennis vereist, standvastigheid en een immens gevoel voor verantwoordelijkheid’. Volgens Clinton zou het dan ook volstrekt onverantwoordelijk zijn om Trump de leiding over het Amerikaanse leger of de atoomcodes toe te vertrouwen, omdat het niet moeilijk is voor te stellen dat hij een oorlog zou beginnen omdat iemand op zijn extreem lange tenen was gaan staan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.