Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Britse premier Sunak zegt sorry omdat hij Adidas-sneakers voor iedereen heeft verpest

  •  
10-04-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3770 keer bekeken
  •  
Scherm­afbeelding 2024-04-10 om 16.23.47

De Britse premier Rishi Sunak heeft zijn excuses aangeboden aan liefhebbers van de klassieke Adidas Samba-sneaker. In een interview was onlangs te zien dat Sunak deze schoenen droeg, wat er direct toe leidde dat hordes mensen lieten weten nooit meer op hun geliefde schoeisel te willen lopen en ook modemagazine GQ zei dat Sunak ze nu 'voor iedereen verpest' heeft.

GQ schreef dat: "in een poging zichzelf als jong en hip te presenteren, nam Rishi Sunak een eeuwig coole sneaker en verpestte deze voor iedereen". De Britse schoenenhistoricus Elizabeth Semmelhack voegde eraan toe dat dit wel eens “de doodsklap” zou kunnen blijken te zijn voor de populaire retro-sneaker.

Op de radio liet Sunak weten:

“Ik bied mijn excuses aan aan de Samba-gemeenschap. Maar ter verdediging wil ik zeggen dat ik al vele, vele jaren Adidas-sneakers draag, waaronder Samba's – en ook andere. Mijn eerste paar kreeg ik jaren geleden van mijn broer als kerstcadeau. Ik ben dus al heel lang een liefhebber.”

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.