Joop

Britse komiek zet Hollywood te kakken

  •  
17-01-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
screenshot_RickyGervais.jpg
Ricky Gervais, onder andere bekend van The Office, grapt over heiligen van de Amerikaanse filmkerk bij opening van Golden Globes-uitreiking
De Britse komiek Ricky Gervais opende dit weekend de uitreiking van de Golden Globes, na de Oscars de belangrijkste film- en televisie-prijzen. In zijn openingsspeech neemt hij een aantal grote Hollywoodsterren op de hak. Zo grapt hij onder andere over ‘homoseksuele scientologists’.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (5)

harry12345
harry1234517 jan. 2011 - 16:18

Ricky mocht na een uurtje weer terugkomen en de resterende twee uur met iets minder harde humor aan elkaar praten... Wel een hilarische clip trouwens. Rikcy rules....

Joeri2
Joeri217 jan. 2011 - 16:18

Hugh Hefner een heilige van de filmkerk? Dat is voor het eerst dat ik dat lees. Ricky kwam na dit optreden ook opeens niet meer terug om de rest aan elkaar te kletsen.... Die Amerikanen toch... Vrijheid van meningsuiting zullen we maar denken.

1 Reactie
DikkieDik3
DikkieDik317 jan. 2011 - 16:18

Lijkt me toch logische gevolgtrekking? Ik kan ook mensen de hele dag gaan lopen beledigen onder het mom van vrijheid van meningsuiting, is volkomen legitiem, moet ik dan verwachten dat mensen nog terug lachen of mij op feestjes uitnodigen?

[verwijderd]
[verwijderd]17 jan. 2011 - 16:18

Verbijsterend dat ie daar überhaupt heeft mogen staan. Ik vermoed dat iemand van de organisatie z'n huiswerk niet goed gedaan heeft. (hoewel dat moeilijk is voor te stellen bij zo'n evenement) Zijn humor is wel zóóó niet Amerikaans, die man is zóóó verschrikkelijk goed in het spelen van het onuitstaanbare zelfingenomen type zonder enig idee van wat ie aanricht. Héérlijk !

1 Reactie
Harmen2
Harmen217 jan. 2011 - 16:18

Amerikanen vinden dat ook leuk hoor...