Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Rutte negeerde archiefwet en wiste jarenlang elke dag sms’jes

Landsadvocaat: toestel premier had ruimte voor slechts 20 berichten
Joop

Brexit

  •  
11-05-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
150511_Brexit.jpg
Cartoon

Meer over:

cartoon, kijk nou

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

Jansen & Jansen
Jansen & Jansen11 mei 2015 - 20:28

Die cartoon slaat nergens op. Als Farage en Cameron samen aan die boom staan, dan staat de een te trekken en de ander te duwen, de een wil een brexit, de ander niet.

Armagaddon
Armagaddon11 mei 2015 - 20:28

>>> echt doordenkertjes cartoon... >>> Als ik het goed heb...?? >>> Ha...ha....ondanks dat wij niet willen toegeven.....blijf maar duwen...in nagedachtenis en volgens de vrijheidsbeginselen van het neo(fatale feodale ) liberale valse profetieën..

msj_meijerink
msj_meijerink11 mei 2015 - 20:28

Doet me denken aan een verhaaltje van mijn vader uit vroeger tijden over de slecht internationale verbindingen van het UK, als hij voor daar voor zaken was en naar huis wilde bellen. Dan zei de telefoniste zonder blikken of blozen:"Sorry sir, the continent is not on the line." Terwijl iedereen wist dat door de gebrekkige infrastructuur daar het telefoonsignaal niet eens tot -laat staan voorbij- Dover kwam!

longlivemokum
longlivemokum11 mei 2015 - 20:28

Ik hoop dat de EU voet bij stuk zal blijven en gewoon nee zal zeggen wat betreft die blijkbaar harde eisen van David Cameron en zijn nieuwe regering, de komende tijd, over Europa. Zijn regering is toch ook kwetsbaar wat betreft die Schotlandkwestie. Dat willen de meerderheid van die inwoners van Scotland juist niet, met name om in de nabije toekomst niet meer bij Europa te horen. Als David Cameron te hard zal spellen, raakt hij in de nabije toekomst Schotland misschien uiteindelijk kwijt (na een nieuw referendum b.v.). Niet voor niets heeft de SNP al 56 van die 59 zetels in Schotland al in haar handen, sinds afgelopen donderdag. Ik bedoel: tot nu toe horen Groot-Brittanië toch ook niet al bij Schengen en heeft het land ook geen Euro ingevoerd maar Groot-Britaanië heeft ook toch al massaal geprofiteerd tot nu tot als een van die 28 EU-landen. Veel voordelen al maar tegelijkertijd met nogal weinig nadelen dus (behalve gastarbeiders misschien die in eerste instantie wel nodig zijn om de Britse economie te laten draaien op een betaalbare manier en dat is wel een feit ondanks al die populistische en nationalistische retoriek van Nigel Farage en zijn UKIP!).