Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Bond, Jane Bond

  •  
31-05-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
149 keer bekeken
  •  
Schermafbeelding-2016-05-31-om-16.51.34
Er wordt de laatste tijd weer volop gespeculeerd over wie de volgende James Bond zal zijn, nu bekend is dat Daniel Craig na tien jaar zijn Walther PPK aan de wilgen hangt. Veelgehoorde namen zijn die van Tom Hiddleston, of  fan favourite Idris Elba. De regisseur van de laatste Bond-films, Sam Mendes, liet onlangs nog doorschemeren dat de opvolger van Craig in ieder geval een onverwachte wordt. Houdt dat dan toch in dat de nieuwe Bond geen James, maar Jane zal zijn?
Game of Thrones-ster Emilia Clarke heeft wel oren naar de rol, maar zij is niet de enige. Op internet wordt al een tijdje gelobbyd voor Gillian Anderson en niet in de laatste plaats door Gillian Anderson zelf. Hoewel niet iedereen even blij is met de suggestie dat de rol nu maar eens naar een vrouw moet gaan (lees: mannen), zijn er ook zat fans die het wel zien zitten. Een van hen heeft alvast een video in elkaar gezet waardoor we een voorproefje krijgen van een vrouw als de nieuwe 007. “ Men’s tears. Shaken, not stirred.

Meer over:

kijk nou, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.