Joop

&…Blond zoekt blond

  •    •  
25-11-2011
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
reebok.jpg
UPDATE: Opstelten komt onder verkeersboete uit. Oppassen met blikvoer. Reclame maken voor schaamlipcorrectie. Kan dat?  Een sterrenkundige met affectie voor cadeaupapier en ander nieuws
Een nieuwe rubriek met nieuws dat je niet wilt missen
– Wie verdwaald is, raakt soms ook hele andere oriëntatievaardigheden kwijt. Zo ook deze geile reebok die zijn zaad heeft gezet op een blonde tiener.
– Groupon gaat door met reclame maken voor plastische chirurgie. Nu ook schaamlipcorrectie voor de de helft van de prijs. De reclamewebsite bood eerder ook borstvergrotingsoperaties aan met 50 procent korting. 
– Minister Ivo Opstelten gevrijwaard van verkeersboetes. Reporter Tim op het Broek van de Limburgse nieuwsportaal L1 deed belde namens Opstelten naar het Centraal Justitieel Incasso Bureau. Die werkte volledig mee om de boete in te trekken. Wat vond jij opmerkelijk nieuws: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

Waterbeer
Waterbeer25 nov. 2011 - 13:15

Nee sorry Brabants = niet sexy Doe mij maar Gents

Joeri2
Joeri225 nov. 2011 - 13:15

Opmerkelijk? Nou dat mensen niet snappen dat ze hun telefoon portret moeten houden als ze gaan filmen; zeer opmerkelijk.

Lucyfer
Lucyfer25 nov. 2011 - 13:15

Misschien dat men nog altijd zeer oude voorbeelden van "de Maan die door de Bomen schijnt" gebruikt of namaakt? Vroeger kreeg men de cadeautjes op de ochtend van 6 december, Sint's verjaardag;-)