Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Johan Vollenbroek: ‘Boeren hebben een punt, Schiphol moet ook halveren’

Luchthaven heeft geen natuurvergunning... ‘Reizigers vertrekken nu van een illegaal opererend Schiphol’
Joop

Biden vindt een stukje wel oké

  •  
21-01-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Online1060sm

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (9)

RechtdoorZee93
RechtdoorZee9322 jan. 2022 - 14:17

Dat was nogal een blunder, maar goed Biden komt wel vaker niet helemaal lekker uit zijn woorden. Biden staat bekend om zijn 'gaffes' ook wel blunders in het Nederlands/

Paul Spijkers
Paul Spijkers21 jan. 2022 - 22:16

Daar heeft ie niet veel over te vinden. Ukraine is niet NATO.

PGS
PGS21 jan. 2022 - 21:39

Tja: Biden maakt zich druk om de Oekraine. Nato wilt dat land niet. Maar Biden maakt zich druk over russische inmenging. Vraag mij af waarom er weer zo'n democraat als president zit die zo nodig oorlog wilt gaan voeren ?

Over2
Over221 jan. 2022 - 10:17

''Biden vindt een stukje wel oké'' Maar vinden de Russen dat ook een goed idee? Waarom zouden de Russen het wel oké moeten vinden dat Biden c.s. steeds zwaarder bewapend aan de Russiche grens staat die een fractie naar het Westen wordt opgeschoven? Het ontbreekt er nog maar aan dat de Russen het strijdtoneel verleggen richting de VS grens en wat materieel verschepen naar Cuba of Venezuela o.i.d. Die landen hebben het zwaar te verduren onder de boycot van Biden en zijn daar net als Oekraïne in ruil voor poen (of hulp met eerste levensbehoeftes want zo corrupt als Oekraïne zijn ze niet) mogelijk toe bereid.

2 Reacties
Eid
Eid21 jan. 2022 - 12:41

De vraag is of een land zelf mag kiezen, of dat een grootmacht dat bepaalt. Velen die hier altijd prat gaan op het feit dat eigen soevereiniteit het hoogst belangrijke is, blijkbaar geen moeite om dat te verkwanselen als ze er zelf een treffen mee op een afstand houden.

Frans Kwakman
Frans Kwakman21 jan. 2022 - 16:15

@eid - wat bedoel je nu, dat we militairen moeten leveren voor de VS of dat jij vind dat het mogelijk is dat de Russen ons aanvallen? Het eerste bepalen we zelf in principe, het tweede hebben we weinig over te vertellen. Maar als de VS onze militairen inzet zal de schade groot zijn, slachtoffers aan de oostfront en zeer veel ellende in ons eigen land waar de gasleverantie vanuit het oosten stilvalt. Dan moeten de Groningers toch maar even helpen. Maar nee ik wil geen oorlog. Dat is zo stom.

Frans Kwakman
Frans Kwakman21 jan. 2022 - 9:36

Ik denk het niet. Ik denk dat hij voor heel Rusland gaat, de omsingeling is bijna compleet.

2 Reacties
Eid
Eid21 jan. 2022 - 12:42

De omsingeling.... ja in dat frame gaan sommigen graag mee.

Paul Spijkers
Paul Spijkers21 jan. 2022 - 22:18

Ja, Polen zou moeten oprotten naar de Stille Zuidzee.