Joop

Biden bezoekt Europa

  •  
14-06-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
bidenbezoekteuropa
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

adamgmail
adamgmail29 jun. 2021 - 10:05

Is trouwens al bekend wat er allemaal tussen Biden en Putin is besproken? En welke gevolgen dat heeft voor Europa? Een onafhankelijke analyse zou fijn zijn.

Doomsdayshaman
Doomsdayshaman15 jun. 2021 - 20:46

Het valt mij vooral op dat de retoriek zo anders is, van alle kanten. Als Trump een reling vasthoud of met twee handen drinkt is dat groot nieuws. Biden die 2.5 uur te laat komt op een persconferentie, een geselecteerde lijst interviewers opnoemt voor vragen, 25 seconde stil zijn na een vraag, zegt hij ineens zn afspraak met de Paus af, z'n vrouw die moet zeggen dat hij moet opletten en nog tientallen van onbelichte voorbeelden waaruit Biden's zwakke mentale gesteldheid naar voren komt. Zn vrouw die achter de werkplek van de president zit in Air force one "prepping voor G7 (alsof zijn vrouw aan de macht is??)" 3 x syrie met libie verwarren, afzonderlijk van elkaar. Dan bespeeld worden door Rusland over uitlevering van cybercriminelen. Maar wat zijn we hier blij mee zeg!

Griezel in post-gezellig Nederland
Griezel in post-gezellig Nederland15 jun. 2021 - 10:47

https://www.dewereldmorgen.be/artikel/2021/06/14/navo-bespreekt-het-recept-voor-koude-oorlog-2-0/

1 Reactie
Frans Kwakman
Frans Kwakman15 jun. 2021 - 12:27

Ja, ze zien een dip in de wapenverkoop aankomen. Dus vooruit met de geit, die Russen moeten een toontje lager zinfen. Maar ja, Napoleon is het niet gelukt, Hitler verloor daar z'n oorlog dus ik denk dat Uncle Sam ook niet direct zal slagen. Het is natuurlijk een schande dat Nederland zich laat meeslepen in dit avontuur.