Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Belgische minister straalbezopen bij uitreiking tv-prijs

  •  
24-04-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
206 keer bekeken
  •  
23
In België wordt schande gesproken van het optreden van de nationalistische minister van Binnenlandse Zaken Liesbeth Homans die zaterdag een tv-prijs uitreikte en daarbij zwaar onder invloed van alcohol was. De site NewsMonkey constateert dat ze van geluk mag spreken dat het evenement Nacht van de Televisiesterren niet live werd uitgezonden.
"Het was wachten tot de allerlaatste awarduitreiking voor Liesbeth Homans de tv-ster voor Beste Programma mocht overhandigen aan Erik Van Looy voor zijn paradepareltje De Slimste Mens ter Wereld. En helaas, dat verliep redelijk moeizaam, om niet te zeggen compléét gênant voor de minister – die technisch gezien nog in functie was. Woorden als creativiteit kreeg Homans amper over haar lippen (niet simpel natuurlijk, vijf lettergrepen). Op een bepaald punt begon ze even schaamteloos te flirten met de presentator van de show, Luk Alloo. “Jij bent toch getrouwd hé, Luk?”, polste Liesbeth met dubbele tong, waarop Alloo de overspelkaart even gretig uitspeelde: “Dat is toch niet zo abnormaal binnen N-VA …” Awtch."
Op een bepaald punt begon ze even schaamteloos te flirten met de presentator van de show, Luk Alloo. “Jij bent toch getrouwd hé, Luk?”, polste Liesbeth met dubbele tong, waarop Alloo de overspelkaart even gretig uitspeelde: “Dat is toch niet zo abnormaal binnen N-VA …” Awtch.
Videobeelden van de dronken Homans zijn vooralsnog niet beschikbaar, wel geschokte reacties van aanwezigen, zoals hier de makers van Bevergem, een absurde tv-serie over een Vlaams dorp.
Bewindslieden van de nationalistische Vlaamse N-VA komen vaker in opspraak. Minister Jambon bijvoorbeeld oogstte veel kritiek met zijn tweets rond de terreuraanslagen in Brussel.

Meer over:

kijk nou, belgië, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.