Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

GroenLinks-leden mogen stemmen over fusie met PvdA in Eerste Kamer

Ledenreferendum over verdere linkse samenwerking
Joop

Belgische agenten gewond na schietpartij terreurverdachte

  •  
15-03-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding-2016-03-15-om-15.32.01
In de Brusselse gemeente Vorst zijn dinsdagmiddag agenten beschoten met een kalasjnikov. Dat melden lokale media. De schietpartij zou hebben plaatsgevonden tijdens een huiszoeking in het kader van het Belgische terreuronderzoek na de aanslagen in Parijs. Bij de schietpartij zouden tenminste drie agenten lichtgewond zijn geraakt. De schutter is op de vlucht geslagen.
Update 16:30 De Franse minister van Binnenlandse Zaken heeft bevestigd dat de huiszoeking een samenwerking van de Belgische en Franse politie was.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (2)

johannes dree
johannes dree16 mrt. 2016 - 8:56

Mijn politiek correcte reactie is: "Wat een boefjes"! . Mijn eigen reactie is: "Wat een boefjes"! . (Anders verwijderd JOOP mijn reactie toch maar...)

1 Reactie
Windowjan
Windowjan16 mrt. 2016 - 18:46

Ik vraag me af waarom er maar 1 reactie op dit artikel/geen antwoorden op jouw post geplaatst zijn. Inhoudelijk gezien is het weer eens een feit dat er wapens zijn gevonden, en zelfs een IS-vlag. Deze wannabe terroristen hebben niet de kans gekregen om hun figuurlijke gedachtegoed letterlijk uit te voeren. Of eigenlijk wel letterlijk, als de politie bij je aanklopt, schiet je gelijk door de deur.