Joop

Baudet's virusbedrog

  •    •  
01-03-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
14799 keer bekeken
  •  
Online1331sm
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (5)

QuestionEverything
QuestionEverything5 mrt. 2023 - 10:35

Deze cartoon klopt inderdaad

1 Reactie
Rararara
Rararara5 mrt. 2023 - 19:05

"De inhoud van deze reactie voldoet niet aan de spelregels. Het is niet (langer) mogelijk om te reageren."

Gerygrr
Gerygrr2 mrt. 2023 - 12:04

Is Thierry de enige schuldige? Is het medicijntekort in Nederland niet de echte reden? Men wist, dat Nederland zich jaren geleden uit de markt had geprijsd. En wie was de verantwoordelijke, trotse minister van volksgezondheid? Slik maar paracetamol…..

1 Reactie
BrotherV
BrotherV2 mrt. 2023 - 14:58

Thierry is een cynische agent van de dood. Hij heeft gewoon bloed aan zijn handen.

PVDB2
PVDB21 mrt. 2023 - 16:39

Het is dat Eddy Wally al enkele jaren niet meer onder ons is, want wie weet als hij nog leefde misschien wel een remake van zijn grote hit had gemaakt, Thierry, Thierry... Ook nu lopen er nog mensen rond die heilig geloven dat ivermectine werkt, marihuana tegen kanker werkt en dat met wat vitamine D pillen of veel zonneschijn je beschermd bent tegen corona. Dat überhaupt virussen niet bestaan. Wel dode cellen. En het is uiteraard allemaal de schuld van de overheid, het OMT, het WHO. Het enige wat nog ontbreekt is Kaag en moslims. Dat in de VS, op een ander vlak, nu zelfs de eigenaar van FOX New, een echte rechtse rakker en oud Trump supporter nu toegeeft dat er bij de 2020 verkiezingen geen fraude is gepleegd in 2020. Net als de anchormen van Fox New dat wisten. Het spel wel door moest gaan want het trekt een groot (dom rechts) publiek. Ophef en boosheid leiden tot meer kijkers en dus meer reclame-inkomsten. Als je maar zaken lang genoeg herhaalt zal je meer "believers" krijgen. Die steeds wantrouwiger worden en vallen voor domplotten. Er was en is nog genoeg ruimte op rechts omdat uit te venten en een aardige cent mee te verdienen.

2 Reacties
Woeki Hypo
Woeki Hypo2 mrt. 2023 - 12:41

@PVDB2, 1 mrt. 2023 - 17:39, Als denker van een midden geloof ik niet, dat de scheiding tussen waar en onwaar samenvalt met de scheiding tussen links en rechts. Wetenschap kan in de praktijk niet zonder filosofie of wetenschapsfilosofie. Ik geloof niet, dat we een betere wereld krijgen, wanneer arrogante en agressieve hoogopgeleide of wetenschappelijke autocraten de filosofische beslissingen voor ons gaan nemen. Ook helpt het niet, wanneer deze autocraten een eenzijdige / uniforme beslistheid voorspiegelen, welke niet in overeenstemming is met de wetenschappelijke kennis structuur van het probleem (met vormen van onwetendheid). Ook helpt het niet, wanneer links de negatieve retoriek (op de persoon of een groep) van (elitair) rechts overneemt. Links was toch voor een betere wereld? Woeki Hypo.

QuestionEverything
QuestionEverything5 mrt. 2023 - 10:37

Ook nu lopen er nog mensen rond die zelf niet objectief naar de geschiedenis kunnen kijken en hun eigen oordeel kunnen vellen.