Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Baudet is krankzinnig, maar ultrarechtse coalitie wil toch met zijn partij samenwerken

  •  
01-06-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
11193 keer bekeken
  •  
baudetforum

De aanwijzingen dat Thierry Baudet niet helemaal compos mentis is, volgen elkaar de afgelopen jaren in een steeds hoger tempo op. Vrijdag draaide de Forum-leider op de Markt in Middelburg weer eens volledig door, zo blijkt uit een ontluisterende compilatie.

Baudet bagatelliseerde de aardbevingsschade in Groningen (“Al zakt het twintig meter. Who cares? Dat is toch helemaal geen probleem? Dan woon je twintig meter lager.”) en raakte zichtbaar geagiteerd toen hij bij het verspreiden van door het Kremlin geïnspireerde complottheorieën wat weerwerk kreeg vanuit het publiek.

De Forum-leider werd op het podium geflankeerd door acolieten als Ralf Dekker (lijsttrekker bij de Europese verkiezingen), Pepijn van Houwelingen en Johan Dessing. Die laatste is de leider van Forum in de Eerste Kamer. Het nieuwe ultrarechtse kabinet heeft zijn steun nodig om een meerderheid in de senaat bij elkaar te sprokkelen. Wellicht dat Dick Stoof daar in slaagt als hij belooft om maatregelen te nemen tegen chemtrails. Alles is beter dan die levensgevaarlijke Timmermans, nietwaar?

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.