Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

‘Arnold Karskens is een door god aan ons gegeven geweldenaar’

  •  
22-03-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
8350 keer bekeken
  •  

Marcel van Roosmalen is enthousiast over Ongehoord Nieuws, het actualiteitenprogramma van Ongehoord Nederland. “Nieuws voor en door mensen een vlekje. Nieuws dat je achterlaat met een bevredigend gevoel van: o, zit het zo. Je hoeft niet na te denken, gewoon lekker aan jezelf denken en lekker luisteren. ‘Oh, dus Oekraïne is een bufferstaat met buffermensen? Dat wist ik niet.’ ‘Huh? Is er een geheime agenda?’. ‘Slaat Frans Timmermans dieren? Is hij pedofiel?’”

Alle lof dus voor de oprichter van de geweldige omroep Ongehoord Nederland. “Arnold Karskens is een door god aan ons gegeven geweldenaar. Hij heeft een groot, kaal hoofd. Normale mensen bestaan voor, geloof ik 90 procent uit water. Arnold Karskens bestaat voor 95 procent uit hersens. Daarom is dat hoofd zo groot. U en ik kunnen niet tippen aan de verbanden die hij weet te leggen. En daarom is het zo goed dat Arie Slob van de ChristenUnie vorig jaar heeft besloten om Arnold Karskens toe te staan om een eigen omroep te beginnen.”

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.