Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Longcovidpatiënten massaal arbeidsongeschikt verklaard

In de eerste 5 maanden meer dan 5 keer zoveel gevallen als in heel 2021
Joop

Arabische Storm: Het gezicht van de strijd

  •  
10-02-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
In zijn zoektocht naar de gevolgen van de Arabische Lente trekt journalist Sinan Can in deel 2 van de serie onder meer naar Syrië.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (2)

JanB2
JanB214 feb. 2016 - 1:33

Verbazingwekkend dat dit artikel tot nu toe nog maar 1 reactie heeft gekregen (2 als je deze meerekent). Deze serie is echt goed (complimenten aan de VARA) en biedt een objectieve inkijk in de problemen die momenteel in de arabische wereld spelen. Kennelijk heeft de gemiddelde Nederlander er echter geen behoefte aan om zich eens degelijk te laten informeren en loopt hij of zij liever schuimbekkend achter het eerste het beste broodje-aap-verhaal aan dat via de sociale media (een paradijs voor idioten) tot hem/haar is gekomen. Ik heb het eigenlijk mede om deze reden ook wel een beetje gehad met de "bezorgde burger". Die moet, in al zijn onnozelheid, gewoon eens een keer z'n bek gaan houden.

Jensbos
Jensbos11 feb. 2016 - 13:53

Bijzonder interessant verhaal, fijn onze bemoeizucht, hmmm, mission accomplished. Wat me verder opviel was de opmerking van deze man over het gebruik van die duivels drug, wordt daar iets tegen gedaan? Ik had al zoiets verwacht, maar hij noemde het zeer expliciet. Wat zijn de grondstoffen?, ik meen te hebben gelezen dat die pillen vooral in Syrie geproduceerd worden. Kunnen de grondstoffen producenten aangepakt worden?