Joop

‘Annemarie Jorritsma wilde Omtzigt directeur van Blijdorp maken’

  •  
30-03-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
418 keer bekeken
  •  
Is ex-verkenner Kajsa Ollongren verantwoordelijk voor de fouten bij het formatieproces? Druktemaker Marcel van Roosmalen weet wel beter. “De hoofdschuldige is natuurlijk Annemarie Jorritsma. Ollongren was ooit ambtenaar onder Jorritsma. Annemarie Jorritsma heeft Kajsa Ollongren gemaakt tot wat ze nu is: een incapabele minister en een hele, hele slechte verkenner.”
“Annemarie Jorritsma is ons paard van Troje. Eigenlijk is alles de schuld van Annemarie Jorritsma. Annemarie Jorritsma heeft ervoor gezorgd dat de VVD de grootste partij is. Annemarie Jorritsma staat aan de basis van de cultuurafbraak. Zij zong op partijcongressen liedjes met Gordon. Die hele toeslagenaffaire was een afleiding van Annemarie Jorritsma. Zij was het brein. Annemarie Jorritsma wilde Pieter Omtzigt burgemeester van Vlieland maken of directeur van Blijdorp.”
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

OlavM
OlavM30 mrt. 2021 - 21:16

Vooral het wegpesten van Rita Verdonk en een liedje zingen met Gordon hakken er diep in. En schokkend dat Annemarie Jorritsma ook nog Rutger Castricum een duw in zijn rug heeft gegeven. Dat zo'n persoon het tot "verkenner" heeft kunnen brengen illustreert de diepe val van de moraliteit in Nederland. Vluchten kan niet meer, of toch nog naar Vlieland of Blijdorp?

Bert de Vries
Bert de Vries30 mrt. 2021 - 13:48

Jorritsma is volstrekt incompetent. Als vazal van Rutte had ze Omtzigt moeten voordragen als burgemeester van Madurodam.

Eric Minnens
Eric Minnens30 mrt. 2021 - 12:48

Zo, dat is dan 49 maal Annemarie Jorritsma. Plus nog een of twee handjesvol met verwijzingen als ze of zij. Het is nóg te weinig.... ???? Maar nee: complimenten!

Raymond1969
Raymond196930 mrt. 2021 - 12:38

Prachtig, ook dat droge humor nog kan in deze tijd zonder dat je heel correct NL over je heen krijgt.