Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Angstige apothekers

  •  
02-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
image1 (7)
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (3)

Anoniempje5
Anoniempje52 mei 2019 - 21:11

Verstandig. Maar daar zou toch iets tegen te doen zijn lijkt me. Camera's en je weet al precies wie de dader is. Wordt er aangifte gedaan? Kan je die 'klanten' niet weigeren? (nee zou me niet verbazen) Als je medicijnen nodig hebt zou ik toch verwachten dat je heel snel in dimt als je die dan niet meer kan verkrijgen. Als er niks aan gedaan wordt blijft het niet bij de apothekers en is wordt het steeds 'normaler'. Echt hoe halen ze het in hun hoofd degene achter de balie aan te vallen die er verder ook niks aan kan doen, dan is er toch iets goed mis met je en heb je hulp nodig of even in de hoek moeten staan om de samenleving te beschermen.

ton14024
ton140242 mei 2019 - 18:16

Ehh, grappig.

Bas2
Bas22 mei 2019 - 17:55

De apothekers hebben groot gelijk. Het spreadsheet denken van de verzekeraars is belachelijk. Steeds weer (alleen al) andere verpakkingen maken mensen onzeker, gaan naar de huisarts omdat ze "wat voelen". Al die kosten worden niet meegerekend. Daarnaast zijn de pillenfabrikanten zover uitgeknepen dat ze liever in een ander land verkopen, zie daar de tekorten. De apothekers hebben groot gelijk.