Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Amsterdam adviseert: geef kinderen spruitjes met Sint-Maarten

  •  
10-11-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
58 keer bekeken
  •  
image0
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (6)

hminkema
hminkema11 nov. 2020 - 7:09

Kinderen spruitjes laten eten? Koud kunstje. Gewoon verpakken in een stamppot met relatief veel aardappelen. Flinke klont roomboter meestampen. Melk. Peper & zout. Schep suiker toevoegen. Bak jus met balletjes gehakt (of als je vegetarisch bent, balletjes smakeloze soja-ellende) klaarzetten. Bak geraspte kaas, jong belegen ernaast. Goed binnen te houden, zeggen mijn drie jongedochters.

MAD1950
MAD195011 nov. 2020 - 3:46

Zouden er echt kinderen zijn die langs de deuren gaan en gaan staan zingen voor spruitjes?

JasDon
JasDon10 nov. 2020 - 19:49

Het tragische is dat het webcare team in plaats van haar reguliere werk te doen 100den keren: "Beste , De vieringen rondom het Sint-Maartenfeest vergen dit jaar een beetje meer creativiteit dan we gewend zijn. De spruitjes waren inderdaad een advies met knipoog – dat helaas niet zo door iedereen werd begrepen. Groet, ^SV" heeft getweet. Puur om de GL-fractie te beschermen.

2 Reacties
Griezel in post-gezellig Nederland
Griezel in post-gezellig Nederland10 nov. 2020 - 20:20

Nou GroenLinksers hebben geen humor dus dan zal het inderdaad serieus zijn geweest.

Rutger Groot
Rutger Groot10 nov. 2020 - 21:27

Het tragische is dat hier een flink aantal mensen diverse keren over heeft vergaderd voordat ze met dit idee naar buiten kwamen. Treffend voorbeeld hoe dit clubje in een papieren werkelijkheid leeft en geen idee heeft wat er in de maatschappij speelt. Maar ze zullen zichzelf weer op de borst kloppen want ze hebben zo hard gewerkt en een discussie 'aangezwengeld.

Griezel in post-gezellig Nederland
Griezel in post-gezellig Nederland10 nov. 2020 - 14:58

Ik zag een plaatje waar iemand ferrero rocher verpakkingen gebruikte om spruitjes in te doen voor sint maarten maar is dit trouwens serieus? als dat zo is zeg ik : Dat is gewoon kwaadaardig en de mensen die daar voor zijn zijn geestelijk gestoord.