Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Coronavirus is begonnen aan najaarsoffensief, aantal besmettingen neemt razendsnel toe

Duitsland scherpt maatregelen aan
Joop

Agent 0066

  •  
23-09-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1486 keer bekeken
  •  
Untitled_Artwork

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (30)

Nicotientje
Nicotientje26 sep. 2022 - 12:16

Brenda T. Glooriks Fijn dat mijn afschuw van dit heerschap op prijs word gesteld. Ik was blijven zitten en had een andere manier van tijdsbesteding gevonden tijdens het zoveelste Baudet riedeltje. Na afloop van de kamerdebatten komen altijd verslaggevers met vragen. Ditmaal over misplaatste opmerking van Baudet. Dan had ik gereageerd door te zeggen dat in uw ogen deze man een ander soort realiteitszin leeft. Een waanwereld. Iedere reactie bij dergelijke personen heeft geen enkele zin dus heeft u besloten reacties richting Baudet niet meer te uiten. Een persoon beantwoorden die in een waanwereld leeft dient geen enkel nut. U laat dat over aan de experts.

Nicotientje
Nicotientje25 sep. 2022 - 14:27

Brenda T. Glooriks. Mij is al geruime tijd bekend dat Baudet een zeer gevaarlijke fascistoïde persoon is. Daarover geen twijfel. Mij is ook bekend dat door weglopen voor zulke figuren oorlogen kunnen ontstaan. Daar zitten we nu middenin.

1 Reactie
Brenda T. Glooriks
Brenda T. Glooriks26 sep. 2022 - 8:07

"Mij is ook bekend dat door weglopen voor zulke figuren oorlogen kunnen ontstaan" En toch kies je er weer voor om de actie van het kabinet keer op keer neer te zetten als "weglopen", iets wat je zonder onderbouwing graag herhaalt. Een actie die je net zo goed kan kan waarderen als het trekken van een streep, het tonen van leiderschap. Daar ga je dan weer niet op in. Fijn dat je zegt je het gedrag van Baudet verafschuwt, wel jammer dat je mee gaat in zijn manier van afleiden waar het om gaat. Het walgelijke grensoverschijdende gedrag van Baudet en de zijnen en niet het keer op keer proberen de bal te verleggen door het handelen van de door Baudet belasterde personen tot onderwerp van gesprek te maken.

Nicotientje
Nicotientje25 sep. 2022 - 14:02

Emile Proedhon. Onderwerp van gesprek. Nog thans neem ik vrijheid anders te reageren.

Kuifje3
Kuifje325 sep. 2022 - 11:50

Kaag liep weg en daar had ze groot gelijk in. Het echte probleem is echter dat haar eigen partijgenoot en voorzitter van dit babbelclubje niet ingreep en Baudet het woord ontnam. Dit had pas echt indruk gemaakt.

Nicotientje
Nicotientje25 sep. 2022 - 6:37

Brenda T. Glooriks U acht mijn reactie een Baudet aanhanger waardig. U doet hierdoor hetzelfde als Baudet. Bepaalde invulling geven die niet klopt.

2 Reacties
Brenda T. Glooriks
Brenda T. Glooriks25 sep. 2022 - 8:42

Ha, de slachtoffer houding. Tja die past er wel bij. Zoals je zei: "Als je wegloopt voor uitspraken van Baudet heb je geen controle meer" Zo zullen Baudet en gelijkgestemden het graag uitleggen en met dezelfde stelligheid zou je kunnen zeggen dat ze juist de regie pakt, leiderschap toont door een streep te trekken. Maar fijn dat ik je aan het denken heb gezet, nog beter als je het gedrag van Baudet onverkort en onvoorwaardelijk veroordeelt.

Emile Proudhon
Emile Proudhon25 sep. 2022 - 10:18

Tientje, heb je nu nóg niet geleerd dat het fatsoenlijk is; en van enige intelligentie getuigt om een opmerking te maken onder het topic. Weet je wat dat is?

Nicotientje
Nicotientje24 sep. 2022 - 15:49

Zandb. Door me te vragen hoe u niet op mij zou moeten reageren toont u initiatief. U loopt niet weg voor een reactie maar stelt een vraag.

1 Reactie
Zandb
Zandb25 sep. 2022 - 6:44

Nicotientje Maar hoe dan ook, ik heb u niet genegeerd, toch? Je kan mensen die voorkruipen bijvoorbeeld alleen negeren, als je niet doorhebt dat ze voorkruipen, toch? Negeren is een bewuste actie die je onderneemt, o.b.v. wat je meemaakt.

Peace ....
Peace ....24 sep. 2022 - 8:18

Losse Flodder is her middle name..

1 Reactie
Kuifje3
Kuifje325 sep. 2022 - 11:47

Ma Flodder?

Arbeider100
Arbeider10024 sep. 2022 - 7:53

Spion complot. Zo bizar, dat kan zelfs FvD Baudet niet verzinnen. En inderdaad. ''St Antony's became notorious in both the British and Russian press as a "spy college.'' https://en.wikipedia.org/wiki/St_Antony%27s_College,_Oxford

5 Reacties
Brenda T. Glooriks
Brenda T. Glooriks24 sep. 2022 - 9:32

Tja, dat is precies het spelletje wat Baudet speelt; bij elkaar gezochte feitjes op suggestieve wijze aan elkaar knopen, er comlotfantasietjes mee componeren die gretig in de breintjes van zijn verdwaasde volgelingen gaan en dan verongelijkt calimero spelen zijn en reageren zoals jij nu ook doet.

Arbeider100
Arbeider10024 sep. 2022 - 10:50

''Tja, dat is precies het spelletje wat Baudet speelt.'' Maar waarom doe je daar aan mee Gloor? Je wekt nu echt de indruk dat D66 Kaag daadwerkelijk op dit college een cursus gevolgd heeft. Dat soort cursussen zijn peperduur en zonder ''sponsor'' alleen voor rijke elite weggelegd. Niet dat ik denk D66 Kaag niet graag op een exclusieve elite universiteit zou studeren natuurlijk. Haar kinderen zitten ook op een exclusieve ''bijzondere'' internationale eliteschool. En dat zal voor vervolgstudies niet anders zijn.

Brenda T. Glooriks
Brenda T. Glooriks24 sep. 2022 - 11:50

@Arbeider100 "Maar waarom doe je daar aan mee Gloor?" Oei, arbeider voelt zich betrapt en reageert als een echte aanhanger van Baudet door wild om zich heen te slaan en nog meer onzin te verkondigen.

Arbeider100
Arbeider10024 sep. 2022 - 13:56

Jouw mening/redenering volgend Gloor wil je blijkbaar insinueren dat D66 Kaag zich betrapt voelde en daarom met de staart tussen de benen op de vlucht ging. Maar daar is vanzelf geen enkel bewijs voor en ik doe je mening dan ook af als niet meer dan stemmingmakerij. Het ligt eerder voor de hand dat D66 Kaag dacht: had ik maar een cursus economie/financiering gevolgd in plaats van ''buitenlandse betrekkingen'' en dat ze snel bijles is gaan volgen opdat ze enigszins kan nagaan of ze in haar huidige functie als minister financiën niet door ambtenaren in het pak genaaid wordt. Dat je bovendien een probleem hebt met feiten dat mag ook wel zijn Gloor. Maar denk niet dat met het negeren van feiten je mening geloofwaardiger wordt. Integendeel. FvD Baudet zou simpel af geserveerd kunnen worden door de feiten waarop zijn mening gebaseerd zou zijn onderuit te halen. Niet met weglopen en/of ongefundeerd vuilspuiten. Daarmee versterk je alleen maar zijn boodschap. Waarom denk je dat anders altijd de strategie van het negeren/uitsluiten van FvD kritiek op falend beleid wordt toegepast? Als je geen overtuigend verhaal hebt is dat immers nog de enige strategie die rest. D66 Kaag heeft een strategische fout gemaakt met weglopen en haar medestanders uit het rechtse Rutte4 niet minder.

Brenda T. Glooriks
Brenda T. Glooriks24 sep. 2022 - 15:24

Arbeider toont zich een ware volgeling van Thierry. Benieuwd of het je lukt om het nog doller te maken.

Effie2
Effie224 sep. 2022 - 7:13

Thierry, eerst moet ik wennen aan te nat. En daarna aan te droog. Vervolgens aan te warm. En daarna aan de kou. En tussendoor aan de dreiging van oorlog, en het nog verder verdampen van mijn koopkracht. Maar het meest moet ik wennen aan de bizarre aanvallen van jou. Zeg in voor de kiezer begrijpelijk Nederlands gewoon eerlijk dat je intens geniet van de aandacht voor je wereldvreemde toneelspel, en dat van je secondanten. En dat je er alleen maar op uit bent de staat waarin ons land verkeert nog verder te verzieken en te verzwakken om Rusland een dienst te bewijzen. Sigrid, hou vol. 'Als de nood op z'n hoogst is is de redding nabij'. Er komen betere tijden. Tijden waarin het kil- zakelijke op egoïsme gebaseerde neoliberalisme door de meerderheid van de kiezers (eindelijk eens) wordt doorzien. Omdat ze er ook zélf slachtoffer van zijn geworden. Je bedoelde het goed. Wilde liever een socialer beleid. Maar koos ervoor pijnlijke compromissen te sluiten. Aan je intenties en kwaliteiten twijfelde ik geen moment. Je uitstraling zegt mij al genoeg. Maar de kiezer bepaalt. Innig samenwerken met rijkeluispartij VVD kent in sociaal opzicht alleen maar verliezers. Vanwege het schijnbare verlies aan identiteit. Neoliberalisme aan een meerderheid helpen was een blunder die ook de PVDA zich mag aanrekenen. D66 maakte dezelfde fout. 'Met partijen die de samenleving vernielen om marktpartijen niet in de weg te lopen regeer je niet'. Toon je kracht. Laat je ware gezicht zien. Succes.

Thuiszitter
Thuiszitter23 sep. 2022 - 20:58

Had ze zo maar gereageerd, “ fuck you “ en was blijven zitten .

Joop  den Uil
Joop den Uil23 sep. 2022 - 18:02

Allebei hun best om op het volk te pissen. Allebei de eigen methode. En .... allemachies .. het zal ze nog lukken ook.

Nicotientje
Nicotientje23 sep. 2022 - 15:08

Als je wegloopt voor uitspraken van Baudet heb je geen controle meer. Je moet blijven en duidelijk maken niet bang te zijn voor uitspraken uit zijn mond. Waarom zijn ze niet allemaal een spelletje schaak gaan spelen op hun laptop. Negeren is een veel betere tactiek. Dat maakt Baudet misschien wel kwaad. En vergroot de kans dat hij zichzelf in woede verliest.

4 Reacties
Zandb
Zandb24 sep. 2022 - 5:40

Nicotientje Vertel mij eens: "Hoe zal ik uw reactie negeren?"

Brenda T. Glooriks
Brenda T. Glooriks24 sep. 2022 - 7:49

"Als je wegloopt voor uitspraken van Baudet heb je geen controle meer" Ja, zullen Baudet en gelijkgestemden het graag framen. Met dezelfde stelligheid zou je kunnen zeggen dat ze juist de regie pakt, leiderschap toont door een streep te trekken.

Sonic2
Sonic224 sep. 2022 - 10:23

Gewoon de dag voor de verkiezingen al dat onsamenhangende gezwam van Baudet in een compilatie op alle media vertonen. Zelfs de grootste Forum fanboys en fangirls krijgen dat niet goed gepraat. Je moet het niet negeren, maar het kabinet zette het inderdaad vol in de aandacht. Ik ben al blij dat ze op 4 zetels staan in allerlei peilingen. Het gaat de goede kant op.

Kuifje3
Kuifje325 sep. 2022 - 11:52

Welja, Sonicje wil de man nog een podium geven ook. Snap je nou nog niet hoe zoiets werkt? Toch stiekem fan van de man? Alles wat je aandacht geeft groeit!

Ejoth
Ejoth23 sep. 2022 - 12:17

Geeft Sigrid hier het signaal naar de bevolking ?

3 Reacties
oproerkraaier
oproerkraaier23 sep. 2022 - 16:14

That's in the eye of the beholder. Fascistoïde Kaag haters zullen dat er in zien.

ToussaintX
ToussaintX23 sep. 2022 - 20:09

Ejoth, 23 sep. 2022 - 14:17 "Geeft Sigrid hier het signaal naar de bevolking?" - Als die vinger bedoeld is voor al die ongenuanceerde, azijnzeikerige, haatzaaiende volksmenners die dronken zijn van zelfgenoegzaamheid, dan sta ik volledig achter haar. Zo niet, dan toch.

PGS
PGS25 sep. 2022 - 3:49

Dat is toch iets wat D66 al jaren doet.