Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Johan Vollenbroek: ‘Boeren hebben een punt, Schiphol moet ook halveren’

Luchthaven heeft geen natuurvergunning... ‘Reizigers vertrekken nu van een illegaal opererend Schiphol’
Joop

Aftellen tot de inauguratie

  •  
03-01-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
online740sm

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (6)

DenFlexwerker
DenFlexwerker3 jan. 2021 - 13:22

Biden wordt al heilig verklaard, voor hij zelfs maar de WC van het witte huis heeft bezocht. Aan beetje zoals Obama de nobelprijs voor de vrede kreeg. Dit wordt de beste president ooit, de media zorgen daar wel voor.

2 Reacties
Sonic2
Sonic23 jan. 2021 - 15:47

Waar wordt hij heilig verklaard? Elke normaal en fatsoenlijk mens is blij om van Trump af te zijn. Dat is heel wat anders als blij zijn met Biden. Ik ben helemaal niet blij met Biden. En kan pagina's hier vol schrijven wat er allemaal aan Biden mankeert. Biden zal niet de nieuwe Kennedy worden. Of Roosevelt. Maar alles is beter als Trump. En zo staat iedereen er in. Net als alles in Nederland zo beetje beter is als Baudet of Wilders. Alles maar dan ook echt alles. Daar gingen die verkiezingen in 2020 ook over. Weg met Trump. Vergeleken bij Trump is Biden een god ja. En is Warren dat ook. En zelfs Bloomberg wat mij betreft. Dieper en lager als Trump kan het haast niet.

Mokker
Mokker4 jan. 2021 - 1:33

Mensen zijn vooral blij met Biden omdat het geen Trump is. Verder is hij een nogal rechtse en conservatieve figuur, net als de meeste US presidenten.

GabrielMokummer*...And Justice for All!*
GabrielMokummer*...And Justice for All!*3 jan. 2021 - 12:20

✌✌Hahaha, het is inderdaad (almost) time to say goodbye, gelukkig maar, wat betreft deze zeer gevaarlijke en tegelijkertijd ook ontzettend schaamteloze *tuig-in-chief* (Donald Trump). Zijn a.s. vertrek vanuit het Witte Huis, op 20 januari a.s., is een grote zegen sowieso voor de VS en de hele wereld, wat mij betreft, hiep hiep hoera!.????????. Geachte President-elect Joe Biden, Vice President-elect Kamala Harris en alle heel veel miljoenen goedwillende Amerikanen, nogmaals gefeliciteerd en *God Bless America!*!.✌✌

RechtdoorZee93
RechtdoorZee933 jan. 2021 - 12:20

Tja. Na de allereerste oranje president krijgen ze nu de eerste transparante president.

Frans Cobben
Frans Cobben3 jan. 2021 - 12:14

Joe Biden was vooral de volksvertegenwoordiger van de witte middenklasse in de USA, hij stemde graag mee met de Republikeinse president Ronald Reagan TEGEN de amerikaanse onderklasse. Zie de speelfilm "winter's bone" over armoede in de Ozark bergen in Missouri!