Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Acteur snapt 'Nee!' niet: aanranding live op de Franse televisie

  •  
17-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
Schermafbeelding-2016-10-17-om-12.29.19
A woman was kissed on the breast without consent live on French TV. pic.twitter.com/ziSMhusOZ3
— AJ+ (@ajplus) 16 oktober 2016
Aangerand worden op live televisie, het overkwam actrice Soraya dit weekend in Frankrijk. Ze verscheen in een populair Frans tv-programma om daar de overval op Kim Kardashian in Parijs na te spelen. Na afloop stelde presentator Cyril Hanouna voor dat Soraya tegenspeler Jean-Michel Maire, die de rol van de Dapp’re Redder op zich nam, te bedanken met een kus. Soraya wees die suggestie met een stellig en niet te missen ‘Nee’ van de hand. ‘Ze zei ja,’ vond Maire echter. Het overduidelijke ‘Nee’ was ook niet genoeg voor de presentator die wilde weten waarom niet. ‘Er kijkt thuis iemand naar me,’ probeerde Soraya nog beleefd, maar Maire vond dat hij zelf het initiatief wel mocht nemen en boog zich richting Soraya. Nadat zij haar gezicht van hem afwendde, haalde Maire het in zijn hoofd Soraya dan maar op haar borst te kussen.
Direct na het gebeuren ontving de Franse zender zo’n 250 klachten van kijkers, waaronder van de Franse minister voor Vrouwenrechten. Er is nu een onderzoek gestart naar de aanranding. 
Voor een aanranding voor draaiende camera’s hoeven we overigens niet per se over de grens te kijken. Eerder deed kersverse lijsttrekker voor VNL Jan Roos dat ook al.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.