Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Aan een blik genoeg

  •  
02-10-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
lucky.jpg
Weer een erg leuke Lucky TV in DWDD

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (5)

rgeurtsen
rgeurtsen2 okt. 2012 - 19:56

Leuk leuk leuk... knap gemonteerd, Hoe meer Lucky's die gaan over relaties...hoe saaier het wat mij betreft wordt... tijd voor nieuwe inspiratie?

TheBigLebowski
TheBigLebowski2 okt. 2012 - 19:56

Hij is erg leuk. :D

meijerlahn
meijerlahn2 okt. 2012 - 19:56

http://www.youtube.com/watch?v=4yjUuX-I0QE

BioMike
BioMike2 okt. 2012 - 19:56

Ik vind die twee toch al de uitstraling van twee komieken (Laurel and Hardy?) hebben, als je ze samen op TV ziet. Rutte is duidelijk onderdanig aan Samsom (let maar eens op), dit zie je natuurlijk ook in de plannen terug PvdA heeft tot nog toe relatief veel dingen kunnen bereiken. Of je daar blij van moet worden is de vraag. Het zijn voornamelijk wat kunduz dingen die teruggedraaid worden. De rest bevalt nog te bezien.

1 Reactie
bob b.
bob b.2 okt. 2012 - 19:56

Inderdaad erg leuk, of Rutte onderdanig is aan Samson weet ik niet. Ik denk wel dat Samson de man van de inhoud is en Rutte de verantwoordelijk manager. En die combi zou wel eens erg goed kunnen gaan werken. Zolang de politiek maar niet de overhand krijgt, het gedoe, de spelletjes. Dan zou dit wel eens de boeken in kunnen gaan als de club die Nederland weer op het spoor zet. Zowel intern als daarbuiten. Weg met de eendagsvliegen maar gedegen beleid dat op de toekomst is gericht en dat alle volksdelen (arm en rijk) in voldoende mate bedient.