Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Aan alle migranten van Nederland

  •  
23-11-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
11243 keer bekeken
  •  
51120485593_dd6f858672_k

© cc-foto: emmapatsie

Mocht Wilders premier van Nederland worden dan stel ik voor dat alle migranten in Nederland het werk een tijdje neerleggen. Leg alle fabrieken, de gezondheidszorg, de zonnepanelen-industrie, de straten- huizen- en landbouw, het vuilafval en de schoonmaakbranche maar lekker plat. Allemaal een tijdje de ziektewet in wegens extreme stress door de invoer van het acute tweederangs burgerschap.

Dit is trouwens ook een oproep aan alle voetballers met een migratieachtergrond. Stop maar eventjes met scoren, want u trapt uw eigen glazen in. Aan migrantenvrouwen die particulier huisjes schoonmaken: laat Jolanda het zelf maar doen. Kap ook maar met het wassen van inheemse achterwerken van hoogbejaarden. Ze hebben zelf kinderen. Meestal maar één of twee, maar toch. Ook is dit een oproep aan alle migrantenjongeren die de McDonald’s in Nederland draaiend houden. Leg je werk maar neer want de burgers kotsen je uit.

Nederland heeft het namelijk helemaal gehad met jullie. Van links tot rechts. Daarom ging het in de verkiezingen geen enkele keer over jullie belangen want jullie zijn een outcast, een paria. Jullie hinderlijke uitwassen worden genoemd maar jullie briljante inbreng niet. Jullie worden weggezet, gezien én ervaren als overlastgevers. Overlastgevers die tot overmaat van ramp ook nog eens huizen bewonen. Huizen die door jullie neven of broers zijn gebouwd maar nooit met de bedoeling dat jullie daar zelf gingen wonen. Jullie komen hier een beetje geluk zoeken in de magazijnen van IKEA of in bloederige abattoirs van de uit de hand gelopen vleesindustrie. Waarom hier? Waarom Nederland? U had overal migrant kunnen zijn!

Ook is het een doorn in het blauwe oog dat Hollandse steden ineens door jullie- én jullie kinderen worden bewoond én draaiend worden gehouden! Dan nog jullie huidskleur. Dat jeukt. Het lijkt Godsamme wel vijftig tinten bruin. Over jullie wanstaltige kledingsmaak, slechte eetgewoonten, verschrikkelijke muziek en bizarre geloofsopvattingen nog maar niet te spreken. Dus tja, daarom stemt Nederland strategisch. 

Tegen jullie.

Mocht Wilders nu of in de toekomst nou eens eindelijk premier van Nederland worden, wees dan een echte democraat en neem je verlies. Geef Nederland in dat geval terug aan de echte Nederlanders. Laat hen het land eens zelf opbouwen. Nooit eerder hebben ze dit zelf kunnen doen, altijd waren er migranten of slaven. Zie het desnoods als een grappige en ludieke staking. Leg gewoon je werk neer. Ga een lidmaatschap aan bij de FNV en uw stakingsuitkering komt na dag 7 uit op een slordige €100 netto per dag.

U bent met best veel dus dat zal dan wel een zooitje worden bij de Belastingdienst, maar pak uw kinderen stevig vast en houdt het even vol want het was tenslotte David die won en niet Goliath. Al is ook die vergelijking vandaag de dag wat pijnlijk. Daarnaast hoeft die staking heus zo lang niet te duren, want Nederland vergrijst in een rap tempo. De gemiddelde leeftijd van de inlandse bewoner is momenteel 42 jaar. Het merendeel valt door allerlei mentale of lichamelijke aandoeningen zo rond zijn vijfenvijftigste jaar af. Tel hier bij op dat ze niet veel nakomelingen hebben; zelf noemen ze hen de generatie NIX, plus de klimaatcrisis met haar stijgende zeespiegel en de popcorn kan worden opgediend.

Nederland zonder migranten is een verloren drassig en verward land dat vroeg of laat een knieval zal maken. Een knieval naar migranten. Dus laat het maar gebeuren. Laat de polder maar een tijdje vol lopen met maatschappelijke- economische- en sociale problemen. Met racisme desnoods. Want terwijl de wereld in een afgrijselijke staat is, blaffen Nederlanders als één van de rijkste volkeren ter wereld met een biefstuk in hun bek terwijl de frikadelresten nog in hun mondhoeken nasmeulen. Ze verdienen het om eens flink over de knie te worden gelegd. Als één voor één niet lukt dan maar allemaal tegelijk.

Dus beste migrant, voor de verhoudingen zou het verschrikkelijk prettig zijn als jullie dat eens deden. Vanuit mijn onderbuikadres wens ik u veel sterkte toe in de aankomende periode en weet: #Ubentnietalleen!

cc-foto: emmapatsie 

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.