Joop

3FM-dj Vera Siemons pakt vieze man keihard aan

  •    •  
16-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
109 keer bekeken
  •  
veraheld
Als vrouwelijke dj krijg je het regelmatig voor je kiezen. Zijn het niet je collega’s die lopen te gillen dat het nu eenmaal een mannenwereld is waar jij minder geschikt voor bent, dan zijn het de viespeuken onder de luisteraars die je behandelen als seksueel object. VPRO-dj Vera Siemons had er donderdagnacht schoon genoeg van toen ene Peter haar overspoelde met berichtjes waarin hij meedeelde zich aan het aftrekken te zijn op de webcambeelden, haar vroeg haar tong uit te steken en meer respectloze troep. Toen Siemons hem vervolgens live in de uitzending vroeg of hij dat zelf normaal gedrag vond, reageerde hij nog gepikeerd ook. Niet hij, maar de dj zou zich onbeschoft gedragen en bovendien, als ze dat niet leuk vond had ze maar een ander beroep moeten kiezen:
Peter, je bent een sneue rukker, en dat weet je zelf ook.
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (8)

JanDuine2
JanDuine217 jun. 2018 - 16:42

Wat een ongelóóflijk trieste looser! En dan nog verontwaardigd zijn ook! Ik vond Vera bijzòònder netjes....wat mij betreft nagel je dat soort figuren met naam/toenaam èn telefoonnummer aan de schandpaal!

Fransss en Vrij
Fransss en Vrij17 jun. 2018 - 10:51

[ pakt vieze man keihard aan ] Keihard? Helaas niet, het had best een stuk pittiger gekund. Helaas is dit haantjesgedrag zo'n beetje standaard op sites waar foto's of filmpjes te zien zijn. Als daarin (vrijwillig) schaars geklede vrouwen te zien is het nog enigszins te verwachten dat er opmerkingen komen als "ik zou r doen", maar die opmerkingen komen ook bij vrouwen die in filmpjes figureren die niks met seks te maken hebben. Zo ook dus bij een DJ die gewoon haar werk doet en nergens om gevraagd heeft. En het zijn heus niet allemaal 14 jarige pubers, zoals Bert in bovenstaande video bewijst. Gewoon volwassen mannen tot 60 jaar met vriendin/vrouw en kinderen. Maar ja, anoniem hè...

1 Reactie
Fransss en Vrij
Fransss en Vrij17 jun. 2018 - 13:28

... zoals PETER in bovenstaande video ...

Ozon
Ozon16 jun. 2018 - 23:06

Het was niet ongepast bedoeld?.. Jekkes! Ja Peter, je klinkt inderdaad als een viespeuk en nee het was niet grappig. En nee, haar reactie is beslist niet onbeschoft, de jouwe wel, als je het nodig vond te schrijven dat je op haar aan het rukken bent. Waarom denk je dat ze op jouw sperma-verhalen zit te wachten? Kennelijk met een borrel teveel op de verkeerde webcam aan het reageren. Jouw fout, niet de hare. En misschien, héél misschien, dacht je echt even dat iemand die je niet kent, je niet kan zien, niets met je heeft het grappig zou vinden jouw seksuele fantasietjes over haar te horen. Maar wees dan in vredesnaam gewoon een kerel als ze zegt dat het niet zo is. Zeg dan gewoon "sorry, was niet zo bedoeld, dom", ipv te gaan zeiken dat zij onbeschoft is omdat ze niet op jouw perversiteiten zit te wachten. Grow a pair, want kennelijk zit het niet helemaal goed in die broek. Minder rukken misschien.

2 Reacties
Karingin
Karingin17 jun. 2018 - 11:44

Het erge is dat hij het dus de hele tijd schijnt te doen. Dus nix toevallig de verkeerde webcam. En dan het gore lef hebben om te zeggen dat ze dan dit beroep niet had moeten kiezen! Hij vergelijkt een radio DJ met een webcamgirl! Nee die man is volledig ontspoord, daar is geen twijfel over mogelijk.

Ozon
Ozon17 jun. 2018 - 14:26

Karingin 17 juni 2018 at 13:44 Je zal toevallig dit afluisteren en je dan realiseren dat deze rans-aap je vader/collega/oom is. Blêhh.

Karingin
Karingin16 jun. 2018 - 16:43

OMG ik kon het gewoon niet eens af luisteren, wat een schlemiel!

1 Reactie
Tom Meijer
Tom Meijer17 jun. 2018 - 7:59

Dat overkwam mij ook.